sure 21.07.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 taa, samolotem do Berlina a potem pekaesem albo roweremCoo.. ja nie dam rady? Od jutra na rowerze trenuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.07.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 taa, samolotem do Berlina a potem pekaesem albo rowerem Phi, kochany - do nas z Berlina to sie pociągiem dojedzie w 2,5 godziny! Nie to, co z Katowic albo i Warszawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.07.2012 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Phi, kochany - do nas z Berlina to sie pociągiem dojedzie w 2,5 godziny! Nie to, co z Katowic albo i Warszawy! to jednak rowerem szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.07.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.07.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Jamles... nooo może.... Ale ja ten nawóz rozsypałam jesienią przekopałam, na wiosnę znów przekopałam i posadziłam pomidory... Ale może być za duże stężenie... No nic to.. mam całe 3 sztuki... i zjemy je komisyjnie i rodzinnie... Za to żadna zaraza im nie będzie straszna.. no i nie będę miała problemu jaką sałatkę zrobić z pomidorów zielonych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.07.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Jamlesik, pokaż te swoje pomidorki, niech chociaż oczyska nacieszę takimi prawdziwymi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.07.2012 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Jamlesik, pokaż te swoje pomidorki ....... będzie problem, aparat odmówił posłuszeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.07.2012 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Komórką...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.07.2012 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 do mojej komórki podobno kabla nie wyprodukowali,może się już zmieniło, ale nie chce mi się szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.07.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 do mojej komórki podobno kabla nie wyprodukowali, tiaaa, do Trabanta części można kupić, a kabla do komórki nie Mam kilka czerwonych pomidorków na krzaku własnym rodzonym i zielonych całe mnóstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.07.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 tiaaa, do Trabanta części można kupić, a kabla do komórki nie Mam kilka czerwonych pomidorków na krzaku własnym rodzonym i zielonych całe mnóstwo sony-ericssony tak mają, te najtańsze to już wiem gdzie będzie zlot pomidorowy u mnie dopiero drugi amisz czerwienieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.07.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 dobra, namówiłeś... to o tym sosie czy zlocie pomidorowym Oglądałeś finał Ligi Światowej? Miras zbałamucił Włochów w jednej takiej knajpce, powyłączał im coś, co oglądali, znalazł włoski kanał transmitujący mecz i jak Franek Dolas przekonał, że kibicowanie naszym to jest to, co w danym momencie robić chcą najbardziej na świecie. I nauczył śpiewać Polskabiałoczerwoni, normalnie kosmos jakiś Ależ emocje, Siatkarze to Mocarze, a my kibice zbzikowani na ich punkcie i o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.07.2012 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Oglądałeś finał Ligi Światowej? Wagnera też a w niedzielę kto wygra mecz .............. POLSKA !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.07.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Wagnera też oglądaliśmy, wszystkie spotkania.Może Aga J.G.była na trybunach? blisko miała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.07.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 najbliżej to chyba ma Depesia, Aga z Jeleniej to ma kawałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.07.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Ale Depesia kurki leśne przerabia a nie Kurka Bartka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.07.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Oj, to prawda, nie miałam jak pojechać... Ale kibicuję cały czas, a historia o Włochach - cudna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.07.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Wcale się nie dziwię, w czasie pewnego Mundialu (daaaawnoooo) w Bułgarii przekonałyśmy nie tylko Bułgarów że to właśnie Polsce trzeba kibicować ... zdobyli wtedy 3 miejsce, to były czasy!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.08.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Ty wcale nie przychodzisz na swoje włości, Jamlesik, wcale! I nawet herbaty dla gości nie dajesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.08.2012 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Hm... może by jeszcze kogoś przekonać, żeby kibicował Polsce? Bo coś im za bardzo nie idzie... (a btw, czy u Was też tak codziennie pada?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts