Arnika 30.10.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Nie do Ciebie... Nie daj Bóg.....:no::no: No bo Jamles pisał, że przed pomidorami bawoły-mi klęczał... czy jakoś takimi... Jak to musiało zabrzmieć... Przepraszam... Ale pisałeś , że klęczałeś przed pomidorkami.. pisałeś... ... czy to może gruszkowe były...?????? Ale pomidory to były.. czy jakoś tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.10.2012 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 grujecznik, już łysy, ale jaki zapach wanilii czy cukrowej waty i coś dla Depesi ..... seler naciowy (resztki) i rukola z ........ mleczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.10.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Rannnyyyyyy Lesiu, u Ciebie nawet tujki wyglądają cudnie i dostojnie, a nie jak u mnie - szpaler cmantarny Coś z kolanem nawywijał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.10.2012 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Rannnyyyyyy Lesiu, u Ciebie nawet tujki wyglądają cudnie i dostojnie, a nie jak u mnie - szpaler cmantarny Coś z kolanem nawywijał to tuje masz na czasie a kolano ze starości i wycieńczenia zgrzypiało .... podobno, ale już nie boli tylko, że ostatnie dni to przed ekranami siedzę i leżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.10.2012 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 to jeszcze dzisiejsze, zimowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.10.2012 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 i zanim słońce wstało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.10.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 scenka opada:jawdrop:pieknie. a z jalowca plozacego tez oszkubka tworzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.10.2012 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 nie ja, ja tylko zdjęcia robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.10.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 fajnie wkomponowałeś selery z kosodrzewiną...oryginalny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Ile razy widzę zdjęcia Waszych ogrodów (TAR, Toli, Jamlesa), to zastanawiam się - jak Wy dajecie radę ?! Mam na myśli - jak Wy dajecie radę taki porządek utrzymać, taki idealny ład i w ogóle...? Nie pojmę, więc oddam sie podziwianiu. Pięknie po prostu, no pięknie, qu.wa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.10.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Ile razy widzę zdjęcia Waszych ogrodów (TAR, Toli, Jamlesa), to zastanawiam się - jak Wy dajecie radę ?! Mam na myśli - jak Wy dajecie radę taki porządek utrzymać, taki idealny ład i w ogóle...? Nie pojmę, więc oddam sie podziwianiu. Pięknie po prostu, no pięknie, qu.wa... Mam tak samo... czyli też się zastanawiam i podziwiam na jednym wdechu:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.10.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Jamles, jestem zachwycona i ogółem i szczegółem i...okolicą w której mieszkasz. Piękne plenery, jak Ew-ka mawia "aż żal patrzeć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.10.2012 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 .... jak Wy dajecie radę ?! TAR się fajkami wspomaga, Tola się wygrzewa w Makaronowie i tylko mnie kolano nawala PS. a z tym porządkiem to ...... telewizja kłamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.10.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 to tuje masz na czasie a kolano ze starości i wycieńczenia zgrzypiało .... podobno, ale już nie boli tylko, że ostatnie dni to przed ekranami siedzę i leżę Sugerujesz,że jakiegoś znicza powinnam jeszcze machnąć między tujkami i będzie już cud malinka;) A mam nadzieje, że ekrany to ni dźwiękochłonne Gdybyś oszkubkowo chciał się wyżyć to zapraszam do siebie- mam zarąbistego jałowca, który prosi "wyskub mnie, wyskub" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.10.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Noooo jałowiec Malki.... czeka na Jamlesa... Jest wieeeelki.. no w zasadzie olbrzymi..., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Duch oszkubacza we mnie się budzić zaczyna, jak patrzę na Jamlesikowe oszkubki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.10.2012 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Duch oszkubacza we mnie się budzić zaczyna .... sekator w łapki i do dzieła ........ chociaż poczekaj do wiosny malka, ale co złego jest w ogromnym jałowcu jak ma miejsce tobym nie ciął, w Raciborzu są takie co mają chyba z 10 metrów średnicy i ze dwa metry wzrostu. Ten nasz miał zapełnić miejsce i wspomóc korę w powstrzymywaniu chwastów, ale w ciągu dwóch lat tak się rozrósł, że ja chciałem go wykopać, ale dopadł go fryzjer. Pod starym oszkubkiem też są jałowce i wyłażą na ścieżki, jednego osobiście postawiłem do pionu, jego dalszy los jeszcze nieznany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.10.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 ooo ja mam takie 4 ladne jalowczyki na oszkubki chyba z wiosna sie pobawie we fryzjera, tylko pani jamlesowa moglaby pare wskazowek udzielic - bo to chyba ona jest mistrzynia skubania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.10.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Malce chyba o to chodzi, że duży jest...Pod tym jałowcem Młode by mogło mieć niezłą bazę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Zez tym oszkubywaniem to musowo, że do wiosny poczekam, a jakże! Nasz jałowiec bardzo nieprzyzwoicie się rozrósł, do tego stopnia, że nie idzie przerastających go trawsk wyplenić, bo się nie dojdzie, a chemia jest fe! No to chyba fryzjer czeka. Na trawę to już tylko kat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts