HenKor 06.12.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Witam, mam zakupionä na strop welne ursa DF 39 Silver o grubosci 200mm. Do tego chce dokupic jeszcze urse DF39 Silver 100mm- czy to dobre rozwiäzanie??? Jesli tak to jakä warstwe welny polozyc jako pierwszä 200mm czy 100mm???Wyczytalem tez z poprzednich odpowiedzi ze scianki kolankowe i szczytowe powinny zostac ocieplone do jednego metra- jakä welnä mam ocieplic te scianki 200 czy 100wystarczy? Z göry dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dar80 28.06.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Podpowie ktoś jak ztym ociepleniem stropu na poddaszu nieużytkowymJa mam na strop położoną wełne 20cm , ale zastanawiam sie czy nie powinienem dac folie tylko pod czy na wełne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts