nutka1 06.12.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Witam.Proszę o opinie na temat krzeseł z tej firmy.Moze ktos widział a moze ktoś takie posiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 07.12.2010 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Nutko, poprzedni wpis zmoderowano, bo był de facto reklamą - ten jest lepszy Kilka dziewczyn niedawno pisało o tych krzesłach bądź je zamawiało: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?169302-Prosz%C4%99-o-pomoc-w-urz%C4%85dzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nutka1 07.12.2010 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Dzięki za info.Ja nic nie chciałam reklamować tylko zebrać jakieś informacje zanim zamówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 07.12.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Ja zamówiłam na razie dwa fotele od nich. Miałam je dostać pod koniec tamtego tygodnia, ale podobno przez warunki atmosferyczne firma kurierska ma opóźnienia. Obiecali że do środy dostarcza - mam nadzieje ze jutro bedą u mnie. Będe sie nimi chwalic w wątku do którego link podała joliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts