magnolia 07.12.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Witam Od ok roku mam na piętrze deski sosnowe na legarach pod białym olejem. Podłogę kładł mój mąż, wcześniej suszylismy deski na budowie, olejowalismy olejem 3v3 2 razy. Jestesmy z niej bardzo zadowoleni , a raczej bylibyśmy gdyby nie to ,że pod meblami podłoga robi się żółta. Zaskoczyło nas to, raczej myslałam że będzie żółkła tam gdzie dochodzi światło. Żółknie także pod łózkiem, czyli tam gdzie nie jest bezpośrednio coś na niej położone. Czy to kwestia oleju, czy czegoś innego? Pielegnuje tę podłogę mydłem do olejowanych białych podłóg i srodkiem do pięlegnacji podłog olejowanych. No i czy można jakos zapobiec temu żółknięciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 07.12.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 W tej chwili niestety nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 08.12.2010 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Jarekkur dzięki. A napiszesz mi, co skaszaniliśmy? Czy z czasem cała podłoga zżółknie, także tam gdzie nic na niej nie stoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts