Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forte 2 - dziennik fotorelacja -komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pełnić ona będzie role bardzo długo ponieważ stoi w przyszłym ogrodzie z którego jest kawałek do domu. A w sytuacji kryzysowej każdy metr się liczy...

Jeśli chodzi o tematy około sławojkowe to w święta załapałem dupną grypę i łazienka była moją nową sypialnią a na budowie prawie nic nie zrobiłem w tym tygodniu.

Pozdrawiam!

Hejo, musze Ci pogratulowac bo takiego samorobnego tempa, to nigdzie nie widzialam. Domek spory, do tego strop monolit a Ty lecisz jak ekipa 6-cio osobowa..... teraz posłodziłam:D, to prosze napisz mi jaki styro polożyles na piwnice.

Taka samą izolację chce polozyc, dysperbit grunt-dysperbit 2 razy- styro 10cm- folia kubełkowa.

• 2 weeks później...

Ale o jakim tempie piszecie?

Idzie mi jak krew z nosa...

Witam.

Bez skromności , od razu widać że masz parę i wiesz co chcesz , no i widziałem kanapę w piwnicy, teraz już można i trzeba zatrudnić ukrainki do sprzątania............;)

pozdrawiam i życze Tobie i Nam Wszystkim Samorobom przede wszystkim dobrej pogody

Kurcze i Ty piszesz ze masz bałagan - nie przesadzaj, jak patrze na twoje równiutkie sciany piwnicy i porownuje z moimi z bloczkow z obszarpanymi rogami do tego posztakowane słupami to niebo a ziemia.

no i widziałem kanapę w piwnicy, teraz już można i trzeba zatrudnić ukrainki do sprzątania...........

No to pojechales po bandzie

Edytowane przez MusiSieUdac

• 2 weeks później...

Zatarte to jakoś jest tylko bardzo nierówno i nie na blachę...

Czasami szczegóły decydują o całokształcie i tego mi brakuje.

Pojawiło sie też kilka rys skurczowych bo było gorąco i szybko podsechł a ja przysiadłem na kanapie w piwnicy i nie olałem go na czas.

A trzeba było lać już pół godziny po wylaniu, także przestrzegam.

Widoki są fajne a las rósł wokół domu. Wraz z rozpoczęciem budowy okoliczne działki stały się atrakcyjne i ten las może szybko zniknąć. Od północnej strony już jest wycięty i będę miał sąsiada lada miesiąc.

Pozdrawiam!