Carpenter78 17.04.2011 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Tylko zastanów się bo budowanie samoróbnie jest czasochłonne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewerolka 18.04.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Po takiej tęczy to każdy dół przechodzi dużo sił i wytrwałości życzę . A widzę że jako rzekłeś taki i do pracy przystąpiłeś więc pewnie niedługo nas dogonisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_z_wolna 20.04.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 No ładnie ruszyłeś. Teraz cieplutko już i dzień dłuższy to można dłubać. Rozumiem, że do świąt ściany będą pod strop:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carpenter78 20.04.2011 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Dzięki wszystkim za miłe słowa! Mury prawie będą gotowe przed świętami, zostanie mi tylko komin na po świętach...albo aż... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_z_wolna 28.04.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Odnośnie sławojki. To powiem szczerze, że jak się samemu buduje, to zbyt czasu na takie pauzy nie ma:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carpenter78 01.05.2011 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Pełnić ona będzie role bardzo długo ponieważ stoi w przyszłym ogrodzie z którego jest kawałek do domu. A w sytuacji kryzysowej każdy metr się liczy... Jeśli chodzi o tematy około sławojkowe to w święta załapałem dupną grypę i łazienka była moją nową sypialnią a na budowie prawie nic nie zrobiłem w tym tygodniu. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroblewm 05.05.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Muszę to napisać. Naprawdę piękna ubikacja, aż się chce przysiąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 12.05.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Hejo, musze Ci pogratulowac bo takiego samorobnego tempa, to nigdzie nie widzialam. Domek spory, do tego strop monolit a Ty lecisz jak ekipa 6-cio osobowa..... teraz posłodziłam:D, to prosze napisz mi jaki styro polożyles na piwnice.Taka samą izolację chce polozyc, dysperbit grunt-dysperbit 2 razy- styro 10cm- folia kubełkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. 16.05.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Ja też się dopiszę...Tempo rzeczywiście niesamowite... a i podejście do tematu nie tuzinkowe... Będę podgladał i życzę miłej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carpenter78 22.05.2011 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Dzięki za wizyty! Ale o jakim tempie piszecie?Idzie mi jak krew z nosa... Pozdrawiam! P.S. Nie mam czasu nawet na odpisy na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroblewm 23.05.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Hej, trzymam kciuki za komin. Z tego co piszesz, wymurowanie go do końca będzie wymagało wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.06.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 łee no drugi strop już sam się robi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 12.06.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Ale o jakim tempie piszecie? Idzie mi jak krew z nosa... Witam. Bez skromności , od razu widać że masz parę i wiesz co chcesz , no i widziałem kanapę w piwnicy, teraz już można i trzeba zatrudnić ukrainki do sprzątania............ pozdrawiam i życze Tobie i Nam Wszystkim Samorobom przede wszystkim dobrej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 12.06.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 (edytowane) Kurcze i Ty piszesz ze masz bałagan - nie przesadzaj, jak patrze na twoje równiutkie sciany piwnicy i porownuje z moimi z bloczkow z obszarpanymi rogami do tego posztakowane słupami to niebo a ziemia. no i widziałem kanapę w piwnicy, teraz już można i trzeba zatrudnić ukrainki do sprzątania........... No to pojechales po bandzie Edytowane 12 Czerwca 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carpenter78 12.06.2011 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Nie wiem czy ktoś poleci na tą kanape, chyba tylko kumple w czasie impry w bejsmencie...Strasznie razi kolor i styl "późne lata 80-te" że nawet białe prześcieradło nie pomaga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 12.06.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Nie wiem czy ktoś poleci na tą kanape.. Witam. Parę baksów potrafi czynić cuda....... pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.06.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Drugi strop za Toba, swietnie:) A ze nie zatarte?? I tak wszystko zakryjesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 26.06.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Daj spokój z tym zacieraniem i tak kupę roboty Sam zrobiłeś. A widoki to masz zielone, las i las.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carpenter78 27.06.2011 05:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Zatarte to jakoś jest tylko bardzo nierówno i nie na blachę...Czasami szczegóły decydują o całokształcie i tego mi brakuje.Pojawiło sie też kilka rys skurczowych bo było gorąco i szybko podsechł a ja przysiadłem na kanapie w piwnicy i nie olałem go na czas.A trzeba było lać już pół godziny po wylaniu, także przestrzegam. Widoki są fajne a las rósł wokół domu. Wraz z rozpoczęciem budowy okoliczne działki stały się atrakcyjne i ten las może szybko zniknąć. Od północnej strony już jest wycięty i będę miał sąsiada lada miesiąc. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 27.06.2011 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 ...no to pogratulować kolejnego stropu!! piekną robota. ... i dopiero teraz dojrzałem jaki ty masz komin:jawdrop: ...a ja miałczałem że mój jest duży...no... szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts