Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forte 2 - dziennik fotorelacja -komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
No u Ciebie jakos tak piszesz że wszystko wydaje sie takie proooooooste ,u mnie to dopiero sie ciagnie jak nie powiem co.U mnie na mazurach teraz leje deszcz więc mam czas podpatrzec co u innych słychać ,pisze bo jest południe wszyscy pewnie tańcza z zaprawa a ja ooooooooodpoczywam :-).Widac jakąs wciągarke do bloczków zmajstrowałeś,co to za sprzęt?

• 3 weeks później...

Wszystko jest proste tylko trzeba się przygotować co pożera mnóstwo czasu.

Chyba ten deszcz przeniósł się na Podkarpacie i leje u mnie!

Co do transportu bloczków, to wciągam wciągarką od quada, akumulator od pontonu a ramię zespawał mi kuzyn. Wciąga powoli, tak ze 7 pustaków naraz ale jak dla mnie w zupełności wystarczy.

Pozdrawiam!

witam

wpadam z rewizyta ... ostatni w końcu wpis w komentarzach odpowiedział mi na pytanie ... wiec jesteśmy "sąsiadami"w pięknej okolicy się budujecie!

życzę dużo wytrwałości i siły w realizacji, co do Piczmana - sam jestem ciekaw jak to wyjdzie ale jestem dobrej myśli ...

pzdr,

Konrad

• 2 weeks później...

witam,

podziwiam samorealizacje budowy, z mocnym akcentem na samo ;)

pierwszy raz mam okazje ogladac piwniczny wykusz, zapowiada sie niezle, jestem bardzo ciekawa koncowego efektu

tempo jest solidne, ja w tym czasie robie poprawki do projektu, no ale trzeba byc zmotywowanym do dzialania a widac, ze u Ciebie tego pod dostatkiem

powodzenia!

• 2 weeks później...

Witajcie!

Dzięki za odwiedziny i miłe słowa które dodają otuchy.

MusiSieUdac - zdjęcia już są

Bash - u nas 1/3 stropów na poddaszu to lane betonem

ktosiek -mój strop jest skomplikowany bo staram się robić wszystko zgodnie ze sztuką budowlaną a stropy z cegłą do mnie nie przemawiają

Pozdrawiam!

P.S. A na pytanie, po co?

Odpowiadam dla:

- bezpieczeństwa,

- odpowiedniej wentylacji,

- bezpieczeństwa

• 2 weeks później...
Ale pomyślałem o MSU i że ona daje to ja też...dam radę

W koncu na cos sie przydalam:)

Samodzielna wiezba, szacunek. Zreszta ja juz nie chce Ci slodzic, ale za kazdym razem jak patrze na ten wielki dom i Twoja konkretna prace tobie taka malutka - taka tyci tyci malutka

• 1 month później...
  • 3 weeks później...
  • 3 weeks później...