Ewerolka 27.06.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 No w końcu jakieś zdjęcia. Z całej budowy domu to chyba to lanie to najprzyjemniejsza rzecz a widoki rzeczywiście ładne. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carpenter78 03.07.2011 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 ... ... i dopiero teraz dojrzałem jaki ty masz komin:jawdrop: ...a ja miałczałem że mój jest duży... no... szacun! ...eh jakoś lubię duże...rzeczy Dzięki za odwiedziny wszystkim i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 04.07.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Widze nowy wpis w dziennikach, mysle zobacze co nowego w forte, a tu dwa zdania i zadnych zdjec, nu nu:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gracjann 15.07.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 No u Ciebie jakos tak piszesz że wszystko wydaje sie takie proooooooste ,u mnie to dopiero sie ciagnie jak nie powiem co.U mnie na mazurach teraz leje deszcz więc mam czas podpatrzec co u innych słychać ,pisze bo jest południe wszyscy pewnie tańcza z zaprawa a ja ooooooooodpoczywam .Widac jakąs wciągarke do bloczków zmajstrowałeś,co to za sprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carpenter78 31.07.2011 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Wszystko jest proste tylko trzeba się przygotować co pożera mnóstwo czasu. Chyba ten deszcz przeniósł się na Podkarpacie i leje u mnie! Co do transportu bloczków, to wciągam wciągarką od quada, akumulator od pontonu a ramię zespawał mi kuzyn. Wciąga powoli, tak ze 7 pustaków naraz ale jak dla mnie w zupełności wystarczy. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 31.07.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 witam wpadam z rewizyta ... ostatni w końcu wpis w komentarzach odpowiedział mi na pytanie ... wiec jesteśmy "sąsiadami"w pięknej okolicy się budujecie!życzę dużo wytrwałości i siły w realizacji, co do Piczmana - sam jestem ciekaw jak to wyjdzie ale jestem dobrej myśli ... pzdr, Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 14.08.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Trzeci strop?? A myslałam, ze tylko ja mam przerabane, ale mnie przegoniles:)Jestem maxymalnie pod wrazeniem ogromu prac jakie wykonales...!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carpenter78 15.08.2011 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Ale wszystko ma swoją cenę. Barki, kolana, przepuklina i inne organy dają silne impulsy o swoim istnieniu...i teraz wiem po co je mam...żeby bolały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 22.08.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 witam, podziwiam samorealizacje budowy, z mocnym akcentem na samo pierwszy raz mam okazje ogladac piwniczny wykusz, zapowiada sie niezle, jestem bardzo ciekawa koncowego efektu tempo jest solidne, ja w tym czasie robie poprawki do projektu, no ale trzeba byc zmotywowanym do dzialania a widac, ze u Ciebie tego pod dostatkiem powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 04.09.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 O ja pie..le, ze tak napisze .. Wez Ty wstaw zdjecia z zalewania tegóż oto arcydzieła. Szacun wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 04.09.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Z zaciekawieniem podczytuje - u nas (Bory Tucholskie) i w bliższej a nawet dalszej okolicy nie widziałem lanych skosów. Wiem, że na południu są popularne - czekam na akcję zalania. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 04.09.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Widziałem już wiele stropów na poddaszu. Różne kombinacje. Ale u Ciebie to jest mistrzostwo świata. Wielki szacunek dla Ciebie, ogrom pracy włożony, szczególnie że dach dość skomplikowany.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carpenter78 11.09.2011 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Witajcie! Dzięki za odwiedziny i miłe słowa które dodają otuchy. MusiSieUdac - zdjęcia już sąBash - u nas 1/3 stropów na poddaszu to lane betonemktosiek -mój strop jest skomplikowany bo staram się robić wszystko zgodnie ze sztuką budowlaną a stropy z cegłą do mnie nie przemawiają Pozdrawiam! P.S. A na pytanie, po co?Odpowiadam dla:- bezpieczeństwa,- odpowiedniej wentylacji,- bezpieczeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 11.09.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Pierwszy raz w zyciu widze zdjecia z zalewania skosów. Szczerze to zastanawiałam sie jak to bedziesz robil, ale beton gesty i ekipa preżna. Szacun, robi wrazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 18.09.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 O kurcze... ale pojechałeś z tą samodzielną budową. Chyba miałeś trochę pojęcie zanim się do tego zabrałeś?Podziwiam taką pracę, szczególnie że już trochę wiem co to znaczy...Pozdrawiam i będę tu zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 02.10.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Ale pomyślałem o MSU i że ona daje to ja też...dam radę W koncu na cos sie przydalam:) Samodzielna wiezba, szacunek. Zreszta ja juz nie chce Ci slodzic, ale za kazdym razem jak patrze na ten wielki dom i Twoja konkretna prace tobie taka malutka - taka tyci tyci malutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carpenter78 02.10.2011 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Jasne... to Ty masz wieksze podciagi jak ja. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewerolka 20.11.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 :jawdrop: to tak się da zrobić strop nad poddasze? Matulu nigdy bym na to nie wpadła. Czekam na zdjęcia skończonego dachu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.12.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Czesc i czołem Dawno mnie nie bylo, a tu najgorsze z mozliwych. DACH. Przekonałam sie na wlasnej skorze,ze moze czlowieka wykonczyc psychicznie Ale my sie nie damy, no bo jak? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagasz 23.12.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Zdrowych, Wesołych Świąt!!! http://foto1.m.onet.pl/_m/e7e25b18e3a126ff2ce44bb5fbc29ab5,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts