agnieszkakusi 07.12.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Dziś moje 6-letnie dziecię wyszło z płaczem ze szkoły, bo pani od religi powiedziała im, że mikołaja nie ma, a prezenty w nocy podrzucają rodzice. Gdybym ją dziś spotkała to pewnie skończyłoby się na potwornej awanturze. Jednak na spokojnie załatwię to jutro. Tak sobie tłumaczę, że na spokojnie....mam ją pobić czy co?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 07.12.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Pobić to nie, bo pójdziesz siedzieć, chociaż należałoby się jej. Nawrzucaj jej po prostu i tyle, bo dyrektor to raczej powie że to błaha sprawa jest. Nie wiem co innego Ci doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.12.2010 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 najlepsze jest to, że to podobno co roku się powtarza i co roku jest wielka afera. A potem cisza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.12.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 A może zaproponuj jej, że w odwecie powiesz dzieciom, że Boga nie ma? Przepraszam za wisielczy żart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 07.12.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Nie walczyc z baba bo to sensu nie ma a dziecku powiedzic ze Pani jest zła i zawsze dostaje rozge dlatego tak mówi. (bo zazdrości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.12.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 jestem ciekawa czy baby od religii uczace dzieci do pewnego wieku,sa przygotowywane do pracy z takimi dziecmi tak jak przedszkolanki czy nauczyciele nauczania poczatkowego..... Nie sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.12.2010 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 jak dla mnie takie babsko powinno bycć odsunięte od pracy z dziećmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 07.12.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 A propo. Wczoraj nieźle ubawiliśmy się z dorosłymi córkami wspominając jak to pisały listy do św. Mikołaja, a jedna to nawet zostawiła mu jabłko na drogę.http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/177.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.12.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 moja córka zostawiła mu na kominku mleko i ciasteczka, a taka k%^&przyjdzie i powie, że mikołaja nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.12.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Walniętą babę postaw do pionu ...wstrząśnij przed użyciem i rzuć taką wiązankę co by jej się wielkanocną kapustą odbiło !To już nawet nie fanatyzm ...to ortodoksja jakaś ... dziecku dzieciństwo odbierać...Za chwilę przestaniemy choinki ubierać ... bo to pogański zwyczaj A na koniec stoją pod kościołem i liczą wiernych ! Powodzenia jak takie dziecko będzie śmigało na mszę co niedziela ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.12.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Sorki ... siem wkurzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.12.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Aga, nie przepraszaj...ja już takimi kur...rzucałam, że szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.12.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Aga, nie przepraszaj...ja już takimi kur...rzucałam, że szok. Nie dziwię się ... Rzuć jej jutro jeszcze wskazówki odnośnie bociana. Niech nie tłumaczy czasem dziecku skąd się wzięło bo dopiero będziesz miała galimatias żeby to odkręcić. Synek mojej siostry ( pierwsza klasa) przytargał ostatno ze szkoły pytanie " Co to jest aborcja" ... cała rodzina się gimnastykowała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.12.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Nie walczyc z baba bo to sensu nie ma a dziecku powiedzic ze Pani jest zła i zawsze dostaje rozge dlatego tak mówi. (bo zazdrości) ten pan dobrze mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 07.12.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 a zlinczować jędzę z resztą rodziców klasowycz? toż każdy sąd za taką qrwę da po 50 zł kolegium bo w tym przypadku jedyne co wchodzi w rachubę to ,, niska szkodliwość społeczna ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.12.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Miałam podobne jazdy gdy moje dziecię małe było I choć chętnie bym babie w mordę dała (u nas to była siostra zakonna ) to gdy ochłonęłam, uznałam, że to niestety jedna z pierwszych lekcji prawdziwego życia i nigdy naszych dzieci przed wszystkimi przykrościami nie uchronimy A i tak dziecięciu mówiłam: Mikołaj przychodzi tylko do tych, którzy w niego wierzą ... i to było zrozumiałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.12.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 A może zaproponuj jej, że w odwecie powiesz dzieciom, że Boga nie ma? Przepraszam za wisielczy żart. e tam zaraz wisielczy;) genialny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 08.12.2010 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 jest zima , można wykorzystać ten fakt , spławić czarownicę pod lodem , kiedyś to pomagało na brak wiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 08.12.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 a na wiosnę co my tam topimy w rzece??? Może poczekać do wiosny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.12.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 a na wiosnę co my tam topimy w rzece??? Może poczekać do wiosny? i dzieci się dowiedzą, że zajączka też nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts