Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

co zrobić z walniętą babą od religi?

Recommended Posts

Dziś moje 6-letnie dziecię wyszło z płaczem ze szkoły, bo pani od religi powiedziała im, że mikołaja nie ma, a prezenty w nocy podrzucają rodzice. Gdybym ją dziś spotkała to pewnie skończyłoby się na potwornej awanturze. Jednak na spokojnie załatwię to jutro. Tak sobie tłumaczę, że na spokojnie....mam ją pobić czy co?!

• Odpowiedzi 185
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Walniętą babę postaw do pionu ...wstrząśnij przed użyciem i rzuć taką wiązankę co by jej się wielkanocną kapustą odbiło !

To już nawet nie fanatyzm ...to ortodoksja jakaś ... dziecku dzieciństwo odbierać...

Za chwilę przestaniemy choinki ubierać ... bo to pogański zwyczaj

A na koniec stoją pod kościołem i liczą wiernych ! Powodzenia jak takie dziecko będzie śmigało na mszę co niedziela !

Aga, nie przepraszaj...ja już takimi kur...rzucałam, że szok.

Nie dziwię się ...

Rzuć jej jutro jeszcze wskazówki odnośnie bociana. Niech nie tłumaczy czasem dziecku skąd się wzięło bo dopiero będziesz miała galimatias żeby to odkręcić.

Synek mojej siostry ( pierwsza klasa) przytargał ostatno ze szkoły pytanie " Co to jest aborcja" ... cała rodzina się gimnastykowała ...

Miałam podobne jazdy gdy moje dziecię małe było :( I choć chętnie bym babie w mordę dała (u nas to była siostra zakonna :bash: ) to gdy ochłonęłam, uznałam, że to niestety jedna z pierwszych lekcji prawdziwego życia i nigdy naszych dzieci przed wszystkimi przykrościami nie uchronimy :(

A i tak dziecięciu mówiłam: Mikołaj przychodzi tylko do tych, którzy w niego wierzą :lol2: ... i to było zrozumiałe