ekmir 08.12.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Jakie sa ceny zrobienia tynków maszynowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepe159 13.12.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 trudno powiedzieć, zależy z jakiego regionu Polski jesteś, u nas na śląsku ceny są od 25zł z materiałem do nawet 40zł ( o takich cenach ja słyszałem) zależy od ilości firm w danym regionie, wiadomo im większa konkurencja tym niższa cena. Proponuje zrobienie tynków maszynowych gipsowych, zaletami są: prosty tynk, i brak potrzeby kładzenia gładzi co trzeba zrobić w przypadku tynku cementowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 13.12.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 http://allegro.pl/listing.php/search?category=68155&sg=0&string=tynk&order=p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kornacki 14.12.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Pewnie masz na myśli gipsowe tynki maszynowe. Ale te najlepiej kłaść w okresie wiosny do jesieni i w domu, który już osiadł. Tynkarzy możemy wzywać dopiero wtedy, gdy zakończone są wstępne prace instalacyjne – rozprowadzono przewody i zrobiono przyłącza.Ceny są różne i zależą od zastosowanego gipsu. Na Favore.pl znalazłem oferty od 13 zł za m.kw, ale są też droższe. Pewnie zależy to też od województwa. http://www.favore.pl/cat101519_murarskie-tynkarskie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 14.12.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Robilem poddasza u dwoch klientow w okolicach Warszawy gdzie tynki robil ten sam starszy pan.Robi chyba tylko z jednym pomocnikiem. Dlugo ale bardzo dokladnie. Sa to tynki cementowe. Delikatnie je przetarlem i po pomalowaniu wygladaja jakby zrobiona byla gladz. Ceny nie znam ale jakby ktos chcial, to moge podzielic sie nr tel do tynkarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts