Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Konieczynka 3 czy ktoś ją buduje?

Recommended Posts

Cześć mam pytanie odnośnie koniczynki 3, planujemy z mężem rozpocząć budowę na jesieni 2011 i byłabym bardzo wdzięczna za fotki tego domu dzięki zwłaszcza już wykończone bo interesuje mnie wielkość i ustawność tego domku w rzeczywistości Edytowane przez kasia s

• 1 month później...
  • 2 weeks później...

Witam

Tak jesteśmy zdecydowani na koniczynkę 3 ale jeszcze nie kupiliśmy projektu ponieważ my mieszkamy jak na razie w Anglii, dopiero w połowie marca wybieram się na urlop do Polski więc wtedy na pewno kupię projekt. Obecnie czekamy na decyzję co do warunków czyli początek. Mamy jednak nadzieję, że do marca uzyskamy warunki to wtedy będziemy mogli coś więcej załatwić.

cześć mam pytanie odnośnie koniczynki 3, planujemy z mężem rozpocząć budowę na jesieni 2011 i byłabym bardzo wdzięczna za fotki tego domu dzięki zwłaszcza już wykończone bo interesuje mnie wielkość i ustawność tego domku w rzeczywistości

witam, przesyłam zdjęcie koniczynki 3

pierwszy śnieg 2&#5.jpg

cześć mam pytanie odnośnie koniczynki 3, planujemy z mężem rozpocząć budowę na jesieni 2011 i byłabym bardzo wdzięczna za fotki tego domu dzięki zwłaszcza już wykończone bo interesuje mnie wielkość i ustawność tego domku w rzeczywistości

witam, przesyłam zdjęcie koniczynki 3

BUDOWA 11.11.2010 2&.JPG

BUDOWA 11.11.2010 2&.JPG

pierwszy śnieg 2&#5.jpg

kominek 006..JPG

pierwszy śnieg 2&#5.jpg

cześć

super dzięki wielkie za zdjęcia, fajnie że ktoś jeszcze się pojawił, zawsze to inne spojrzenie na naszą koniczynkę3

cześć, kolor elewacji to savana firmy caparol na opakowaniu jest słoń-nie wiem czy poprawnie napisałam firmę. Wkleję więcej zdjęć tylko muszę dorobić w środku.długo nic nie dodawałam, bo niebardzo umiałam dodawać zdjęcia. Pozdrawiam i na pewno się odezwę.

cześć, kolor elewacji to savana firmy caparol na opakowaniu jest słoń-nie wiem czy poprawnie napisałam firmę. Wkleję więcej zdjęć tylko muszę dorobić w środku.długo nic nie dodawałam, bo niebardzo umiałam dodawać zdjęcia. Pozdrawiam i na pewno się odezwę.[/QUO

ok czekam z niecierpliwością, a co do zdjęć to ja jeszcze nie doszłam jak się je dodaje hi hi

Cześć Kasiu:)

Już wiesz jak wstawic zdjęcia? Jak byś nadal miała problem to napisz do mnie, tylko ważne jest czy chcesz dodawać zdjęcia bezpośrednio z komputera czy z serwera?

Pozd:)

Ps. Mieszkacie w stolicy Wielkiej Brytanii czy w innym mieście? Ja też swego czasu pracowałam w Londynie.

Nad okienkiem w którym dodajesz wypowiedzi jest ikonka dodaj obrazek (sa ikonki do pogrubienia tekstu itp, następnie minki, kolejna to hiperłącze i za hiperłączem jest dodawanie obrazków). Klikając na tą ikonkę dodaj obrazek pojawi Ci się małe okienko z opcją wybierz zdjęcie z komputera lub z serwera. Następnie wypierz pobierz plik. Nie pamiętam jakiej wielkości mają być zdjęcia, ale coś około 500 MB. Jeżeli masz dobry aparat to zazwyczaj zdjęcia mają większe parametry i wtedy musisz je trochę zmniejszyć.

Chyba pomogłam.