kasia s 08.12.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 (edytowane) Cześć mam pytanie odnośnie koniczynki 3, planujemy z mężem rozpocząć budowę na jesieni 2011 i byłabym bardzo wdzięczna za fotki tego domu dzięki zwłaszcza już wykończone bo interesuje mnie wielkość i ustawność tego domku w rzeczywistości Edytowane 30 Stycznia 2011 przez kasia s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 20.01.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Cześć Kasiu:)Nie wiem czy wcześniej widziałaś ten watek. I jak postępy? Kupiliście już projekt? Czy nadal jesteście zdecydowani na koniczynkę 3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia s 30.01.2011 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 WitamTak jesteśmy zdecydowani na koniczynkę 3 ale jeszcze nie kupiliśmy projektu ponieważ my mieszkamy jak na razie w Anglii, dopiero w połowie marca wybieram się na urlop do Polski więc wtedy na pewno kupię projekt. Obecnie czekamy na decyzję co do warunków czyli początek. Mamy jednak nadzieję, że do marca uzyskamy warunki to wtedy będziemy mogli coś więcej załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONEL2010 30.01.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 cześć mam pytanie odnośnie koniczynki 3, planujemy z mężem rozpocząć budowę na jesieni 2011 i byłabym bardzo wdzięczna za fotki tego domu dzięki zwłaszcza już wykończone bo interesuje mnie wielkość i ustawność tego domku w rzeczywistości witam, przesyłam zdjęcie koniczynki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONEL2010 30.01.2011 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 cześć mam pytanie odnośnie koniczynki 3, planujemy z mężem rozpocząć budowę na jesieni 2011 i byłabym bardzo wdzięczna za fotki tego domu dzięki zwłaszcza już wykończone bo interesuje mnie wielkość i ustawność tego domku w rzeczywistości witam, przesyłam zdjęcie koniczynki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 31.01.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 \Witaj Monel2010!Fajnie ze dolaczylas na forum. To dopiero druga koniczynka 3 na tym forum. Super zdjecia.Fajnie by bylo jak bys czesciej do nas zagladala. Pozd:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.01.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 \Witaj Monel2010! Fajnie ze dolaczylas na forum. To dopiero druga koniczynka 3 na tym forum. Super zdjecia. Fajnie by bylo jak bys czesciej do nas zagladala. Pozd:) zgadzam się z Sylwią, zaglądaj do nas częściej. Kolor elewacji cudny, możesz napisać jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia s 31.01.2011 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 witam, przesyłam zdjęcie koniczynki 3 Cześć Super dzięki wielkie za zdjęcia, fajnie że ktoś jeszcze się pojawił, zawsze to inne spojrzenie na naszą koniczynkę3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONEL2010 31.01.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 cześć super dzięki wielkie za zdjęcia, fajnie że ktoś jeszcze się pojawił, zawsze to inne spojrzenie na naszą koniczynkę3 cześć, kolor elewacji to savana firmy caparol na opakowaniu jest słoń-nie wiem czy poprawnie napisałam firmę. Wkleję więcej zdjęć tylko muszę dorobić w środku.długo nic nie dodawałam, bo niebardzo umiałam dodawać zdjęcia. Pozdrawiam i na pewno się odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia s 31.01.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 cześć, kolor elewacji to savana firmy caparol na opakowaniu jest słoń-nie wiem czy poprawnie napisałam firmę. Wkleję więcej zdjęć tylko muszę dorobić w środku.długo nic nie dodawałam, bo niebardzo umiałam dodawać zdjęcia. Pozdrawiam i na pewno się odezwę.[/QUO ok czekam z niecierpliwością, a co do zdjęć to ja jeszcze nie doszłam jak się je dodaje hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.02.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Cześć Kasiu:)Już wiesz jak wstawic zdjęcia? Jak byś nadal miała problem to napisz do mnie, tylko ważne jest czy chcesz dodawać zdjęcia bezpośrednio z komputera czy z serwera?Pozd:) Ps. Mieszkacie w stolicy Wielkiej Brytanii czy w innym mieście? Ja też swego czasu pracowałam w Londynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia s 03.02.2011 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 hej Czytałam całą ta instrukcję ale prawdę mówiąc to jest zawiła i muszę nad tym posiedzieć, wolałabym wstawiać zdjęcia z komputera Mieszkamy w miasteczku o nazwie Bognor Regis na południowym-wschodzie Anglii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 03.02.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Nad okienkiem w którym dodajesz wypowiedzi jest ikonka dodaj obrazek (sa ikonki do pogrubienia tekstu itp, następnie minki, kolejna to hiperłącze i za hiperłączem jest dodawanie obrazków). Klikając na tą ikonkę dodaj obrazek pojawi Ci się małe okienko z opcją wybierz zdjęcie z komputera lub z serwera. Następnie wypierz pobierz plik. Nie pamiętam jakiej wielkości mają być zdjęcia, ale coś około 500 MB. Jeżeli masz dobry aparat to zazwyczaj zdjęcia mają większe parametry i wtedy musisz je trochę zmniejszyć.Chyba pomogłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia s 03.02.2011 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 dzięki wielkie, udało mi się wstawić pierwsze zdjęcie do dziennika, mam jeszcze jedno pytanie co zrobić aby pod moimi wypowiedziami pojawiło się np. komentarze, dziennik budowy. Już powoli zaczynam orientować się o co w tym wszystkim chodzi. dzięki z góry za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 03.02.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Wejdź w swój profil. Po lewej stronie na dole jest Edytuj sygnaturę. Jeżeli będziesz potrafiła to możesz napisać DZIENNIK i do niego zrobić hiperłącze. Lub możesz wkleić adres www pod którym znajduje się twój dziennik. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia s 05.02.2011 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 czescdzięki za podpowiedź ale niestety mi się nie udało trudno, może kiedyś do tego dojdę i wstawię to sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia s 05.02.2011 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 (edytowane) hej chyba coś mi się udało wykombinować, może t o nie jest to co chciałam ale zawsze to coś. Bo tak dokładnie to chodziło mi o to by wkleić samo słowo dziennik bez widocznego adresu :( Edytowane 5 Lutego 2011 przez kasia s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts