michal.bdg 08.12.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Witam,Mam pytanie, czy anemostaty od WM można umieścić w dowolnym miejscu na suficie? Pytam ponieważ zalewając strop chciałbym przygotować otwory pod przyszła WM.-pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 09.12.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 najlepiej po przekątnej do otworu drzwiowego albo po prostu po drugiej stronie pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProMyst 09.12.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 bardzo dobre pytanie! a czy możecie podrzucić jakieś materiały ( książki, pdf, ulotki) właśnie o rozplanowaniu WM ponieważ chcę to zrobić na własną rękę.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobryrekuperator 12.12.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Witam, Mam pytanie, czy anemostaty od WM można umieścić w dowolnym miejscu na suficie? Pytam ponieważ zalewając strop chciałbym przygotować otwory pod przyszła WM. -pozdrawiam Michał Otwory pod anemostaty w rozplanuj tak, aby: - znajdowały się jak najdalej od drzwi, - odległość od ścian wynosiła ok. 50-60 cm. Powyższe zalecenia można pominąć w przypadku łazienki/wc, gdzie warto anemostat umieścić nad prysznicem/wanna/muszlą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts