Zbigniew100 18.01.2011 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Pozostało tylko oszczędzać i szybko odrobić wydatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VUITTON 21.07.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Witam! Jestem właścicielem nowego mieszkania. Mieszkanie od ubiegłego roku jest nie zamieszkane ale co miesiąc płacę opłaty do wspólnoty. Ponieważ mieszkanie jest niewykończone nie jest pobierana woda ani nie są odprowadzane ścieki. Co miesiąc ponoszę opłaty ryczałtowe (Wspólnota płaci do "wodociągów")- w przeliczeniu zużycie 3 m3 na jedną osobę. Jakiś czas temu wspólnota zwróciła się z prośbą o podanie stanu licznika wody zamontowanego w mieszkaniu w celu rozliczenia - u mnie oczywiście 0. Mam pytanie czy w związku z tym wspólnota powinna mi oddać nadpłacone pieniądze skoro nie było i nie ma zużycia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VUITTON 24.07.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Nikt nic nie pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchewkowa 01.08.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 To sa ustalenia wewnatrzwspolnotowe,wiec nikt na to pytanie nie zna odpowiedzi.Sam powinienes wiedziec,co macie ustalone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts