amalfi 09.12.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Ktos znowu wyrzucił pieska. To foxterierek, który jest jakiś mały jak na tę rasę. Jak będę miała zdjęcia, to wkleję. Skacze tak wysoko jak foxterierki i tak wygląda. Jest bardzo zabawny. Ma około 3 lat. Może ktoś myślał o tej rasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 10.12.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 O rany amalfi, strasznie Ci współczuję, u mnie na szczęście aż takiego wysypu nie ma, bardziej przed wakacjami zdarza mi się ganiać za jakimiś, w pobliskim lesie podobno też facet ma baczenie bo już kilka razy odcinał powieszone psy. Serce się kraje jak wziąć nie można a bida się szwęda na mrozie - popytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 10.12.2010 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Oxa, to nie wszystkie. Niektórych, czyli takich, co to były przez ludzi na tyle skrzywdzone, że nawet po kilku miesiącach "znajomości" i karmienia nie pozwalają podejść, to nawet nie zamieszczam, bo po co, jak i tak ich nie złapię. Najgorsze, że mrozy idą, a schronisko nie działa. Tak sobie myślę, że ten foxterierek to troche skundlony jest, bo mniejszy i jak poczytałam o tej rasie, to umaszczenie ma troche inne. Jest rudo - brązowo - czarny. Ale genów foxteriera ma bardzo dużo. No i zauważyłam, że ma jakiś problem z tylnymi łapami. Chyba został potrącony przez samochód. Ale biega, skacze na metr w góre i bawi sie z innymi psiakami, więc może to nie jakieś trwałe kalectwo, bo wydaje mi sie, że radzi sobie coraz lepiej. Niestety jestem poza miejscem, gdzie psiak urzęduje, a jutro odpalam w delegacje i wracam dopiero 19 grudnia, więc nie dam rady zrobić zdjęcia. Znajoma obiecała, że zrobi i mi wyśle na komórke, to postaram sie zamieścić, bo naprawde jest uroczy. Taki wesoły, mały boluś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 10.12.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 przekleiłam, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 27.12.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Jeśli rzeczywiście ma dużo genów foksterierka, to go trzeba zareklamować w dziale "pamiętajcie o ogrodach", gdzie nieustannie słychać utyskiwania na krety i myszy w ogrodzie. Taki sobie na pewno z nimi poradzi (choćby z nudów - dla "zabicia" czasu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.12.2010 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Wczoraj pojechał do domku z ogródkiem, więc od wiosny będzie miał sporo roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts