Darcy 02.03.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Ale piękny ogród! A gdzie dokładnie jest ten pałac w Wielkopolsce? Chciałabym trochę pojeździć po kraju, jak tylko ogarnę się z domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.03.2011 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 (edytowane) Ale piękny ogród! A gdzie dokładnie jest ten pałac w Wielkopolsce? Chciałabym trochę pojeździć po kraju, jak tylko ogarnę się z domem. Darcy, pałac jest w Mierzęcinie (województwo lubuskie, gmina Dobiegniew). Polecam, bo naprawdę warto zobaczyć Zdjęcia pochodzą ze strony internetowej, ale nie są przekłamane (czyt. wyretuszowane), co oczywiście często wychodziło na jaw, kiedy dojeżdżaliśmy na miejsce . Jest fantastycznie odrestaurowany i naprawdę zadbany. Edytowane 2 Marca 2011 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mal26 02.03.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Ilona Agata-więc tym bardziej myślę,że to będzie idealne miejsce.Ogród japoński cudowny,my byliśmy w maju. Zdjęcia na pewno będą śliczne z tego miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.03.2011 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 mal26, przekonałaś mnie . Tym bardziej, że wstępnie zarezerwowaliśmy Salę Ogrodową (jest najmniejsza, ale na nasze przyjęcie starczy) z wyjściem na taras, za którym właśnie rozciąga się ogród japoński . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 02.03.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Ilona Agata udało się zarezerwować ten sam termin, który tam Wam przepadł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.03.2011 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 pysiaczek, niestety nie, zarezerwowaliśmy tydzień później, w dodatku piątek, bo sobotnie terminy wszędzie już były zajęte . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.03.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Piękne te miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.03.2011 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Prawda? Ja nawet nie wiedziałam, że w Polsce są takie perełki - dopóki nie zaczęłam szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.03.2011 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 (edytowane) Kilka drobiazgów znalezionych w internecie - czajnik, który po prostu muszę mieć i planuję otrzymać w prezencie ślubnym: http://p3.fide.pl/alessi/297/WA09.jpg Podobnie jak kieliszki do jajek z solniczką: http://czerwonamaszyna.pl/images/products/auerhahn/3001_669_0.jpghttp://namoimstole.pl/media/catalog/product/cache/1/image/462x316/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/3/0/3001_669_eiersalz.jpg I stolik, który bardzo mi się spodobał, ale nie mam pojęcia, gdzie mogłabym go ustawić, bo nigdzie - poza ogrodem - nie będzie pasował. A szkoda, bo piękny jest: http://www.decorolka.pl/img/p/227-579-large.jpg Edytowane 2 Marca 2011 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 02.03.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Ale to i tak nie jest źle z tym terminem - tydzień różnicy to nie kilka miesięcy całe szczęście, więc i dużego problemu z gośćmi nie powinniście mieć A że piątek? - mi by to wcale nie przeszkadzało Na pewno będzie super i do tego jaka piękna sceneria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 02.03.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Cześć, wpadłam z rewizytą Slicznie u Ciebie, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mal26 02.03.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Cieszę się,że mogłam pomóc,przyjęcie weselne na pewno będzie udane,w takiej scenerii inaczej nie może być,trzymam kciuki,żeby tylko pogoda dopisała.Sesja w tym miejscu będzie na pewno wyjątkowa.Czajnik super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsunami 02.03.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Przyszłam podziękować za odpowiedz, a tu wątek pognał o całe dwie strony dalej Więc dodam tylko, że przyjęcie weselne w takiej scenerii musi być udane. A zdjęcia przecudne będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.03.2011 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 pysiaczek, mam nadzieję, że naszym gościom również nie będzie przeszkadzać Przynajmniej dłużej będą mogli odpocząć INEZ207, mal26, dziękuję, teraz nie ma zmiłuj, czekamy na ostateczną ofertę cenową i jak tylko zwrócą nam zaliczkę z Wąsowa, wpłacamy ją do Mierzęcina tsunami, ja mam nadzieję, bo to w końcu jedyny taki dzień w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.03.2011 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 (edytowane) Zamieniając temat, planuję coś strasznego... Od kilku dni siedzę w domu na chorobowym, pieruńsko się nudzę, przez co do głowy przychodzą mi dziwne pomysły. Wymyśliłam sobie kiedyś, że aby przełamać wszechobecną na parterze biel oraz ecru z beżami, powinnam wprowadzić plamę kolorystyczną w postaci różowego szezlonga . Oczywiście nie spotkałam jeszcze osoby, która po tej informacji patrzyłaby na mnie jak na istotę normalną . Z tego powodu (oraz nie ukrywam - również z pobudek finansowych) myśl o szezlongu porzuciłam na rzecz różowych poduch . Mam zamiar je dzisiaj kupić, co jest niecnym planem, bo wykonanym w całkowitej tajemnicy przed drugą połówką . Pocieszam się jednak zasłyszanym gdzieś stwierdzeniem, że prawdziwy mężczyzna się różu nie boi, prawda? Edytowane 4 Marca 2011 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.03.2011 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Poduchy szczęśliwie przeżyły powrót mężczyzny do domu. Na zdjęciu kolor trochę przekłamany, bo w rzeczywistości są bardziej amarantowe niż czerwone: http://img855.imageshack.us/img855/8519/pict0522.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 04.03.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 ''A propos ostatniego zdjęcia - czy ktoś wie, jak (i czym ) się czyści matowy metal, taki jak mamy na okapie? Chyba z nim oszaleję kiedyś'' WitamIlona jeśli nadal masz problem to podpowiem, ze ja o wiele większą płaszczyznę ze stali nierdzewnej, na zmywarce, czyszczę ściereczką z mikrofibry w kolorze niebieskim, samą wodą i nie ma śladu. Jeśli nie mam ściereczki to clinem do mycia szyb i tez jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.03.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Bardzo fajna kropla koloru Ilonko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaal 04.03.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Hejka, Ja dziś wpadam z pytankiem. Jako fan Twojej kuchni chciałbym się dowiedzieć - co to jest za kolor blatów? I jakiej są firmy? Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.03.2011 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 żona m, u mnie niestety płyn do mycia szyb zostawia mazy Może jakoś nieudolnie czyszczę... pasie, spróbuję zrobić fotki za dnia, bo "kropla koloru" wygląda inaczej, niż na zdjęciach - jest zdecydowanie bardziej różowa, ale wydaje mi się, że to był strzał w dziesiątkę rafaal, blat w kuchni to laminat drewnopodobny (ma usłojenie, itp.) w przebrzmiałym już kolorze wenge Kuchnię robiliśmy w WFM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts