Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ilonko, poświatecznie pozdrawiam:wiggle:

Ilonko, muszę Cie zapytac o Twoje lampy nad stolem Azzardo-czy mozna regulowac ich wysokosc? Na jakiej sa zamontowane u Ciebie?

hazeleyes, wysokość jest regulowana, nasza została dopasowana do lampy nad stolikiem kawowym (a tą skróciliśmy w taki sposób, żeby nie zasłaniała widoku na tv z kanapy) - są zamontowane na wysokości 115 cm (mierząc od sufitu do końca klosza, bo od podłogi do klosza to 147 cm). Natomiast najkrótszy klosz nad stolikiem kawowym jest na wysokości 94 cm od sufitu. Edytowane przez Ilona Agata
Przyznam, że i ja zwróciłam na nie uwagę dużo przed tym zanim znalazłam Twój wątek :) Co innego jednak zobaczyć je w ofercie sklepu a co innego w realnym wnętrzu. Piękne są. Póki co, wiem tylko, że oświetlenie powinno i mnie być czarne... raczej ;)

Ilonko obejrzałam jeszcze raz Twoje fotki :)

Fajnie jak tak wszystko jest zebrane w jednym miejscu :yes:

Bardzo podoba mi się obraz, który stworzyłaś - ten nowy nad kanapą :D

pysiaczek, dziękuję, jak już pisałam obraz banalny w wykonaniu (obrysowywałam powydzierane kartki), niestety aż tak zdolna nie jestem i pomysł na niego w pełni podpatrzony. Mam nadzieję, że nikt mnie nie oskarży o plagiat :oops:
Witam ponownie. Lamp jeszcze nie widziałam bo coś dojechać nie mogę ale mam pytanie odnośnie kuchni - czy mocno się rysują fronty ponieważ zamówiłam też białą kuchnię i ciekawi mnie jak wygląda podczas stałego użytkowania? Pozdrawiam
Dziękuję :) Byłam właśnie ciekawa jak to jest bo mój mąż mnie straszy że zobaczysz za 2 lata kuchnia będzie się nadawała do wymiany a Ja jestem w niej zakochana i nie zmienię za żadne skarby :)

Hej Ilonka byłam w końcu w torino :) Okazało się że ich sklep jest też w Komornikach czyli prawie koło nas. Lampy piękne ,zakochałam się jeszcze bardziej i już chyba nic nie jest w stanie zawrócić w głowie mi mocniej. Do tego okazało się że mają fantastyczne meble więc wybrałam tam sobie narożnik, stół, stolik kawowy i szafke rtv. Teraz tylko żeby czas szybciej mijał no i przyda się jakaś wygrana w totka :) Pozdrawiam

PS Jaką masz wysokość salonu bo ta lampa to dość duża jest ?

Asiu, wysokość salonu standardowa - ok. 260 cm :) Super, że wypad można uznać za udany :) Rozumiem, że wizja salonu coraz bardziej się klaruje? A na kiedy planowana przeprowadzka?
Dziękuję :) Wysokość taka jak u nas więc mam nadzieję że też będzie tak ładnie wyglądać.Wypad udany tylko szkoda że tyle jeszcze czasu do takich zakupów :( My mamy nadzieję na obiór domku w wakacje ale jak to będzie zobaczymy. A przeprowadzkę chcemy przed świętami żeby Wigilię spędzić już u siebie więc jak widzisz jeszcze sporo czasu.

Ilonko super że masz galerię na pierwszej stronie :) dużo lepiej ogląda się zdjęcia zbiorczo niż porozrzucane w setkach stron :)

Piękny ten obraz nad sofą :yes: nie myślałaś o zmianie zasłon? :)

ej no teraz to pierwsza klasa, zaraz po poście venuski polazłam na pierwszą stronę, kurcze ja zielonego obrazu wcześniej nie widziałam , piknie wygląda salon z kuchnią, piknie , a zdjęć mojej półki nadal nie ma, już od lutego czekam.....

AAaaaa i niepotrzebnie wróciłam się do Twojej kuchni ;( Bo masz niemal identyczną, jak była na moim ulubionym projekcie... Zrezygnowałam z niego niechętnie na rzecz większej ilości szafek i dla dłuższego blatu. Z żalem :(

Pięknie masz w domu. Zwłaszcza w salonie/kuchni/jadalni... ach...

Ale "moje" lampy mam wciąż zamiar kupić, jednak wcześniej zapytam: czy te czarne Azzardo dają wystarczająco dużo światła? Bo mam wątpliwości wiedząc, że świecą tylko w dół... No i jeszcze mnie te potrójne nad stół interesują: wystarczająco jasno jest?

Jak wysoko masz w salonie?

Będę miała u siebie na czarno wykończony kominek, więc wpasowałyby się idealnie albo te Stylo albo Izza.

Z góry Ci dziękuję za odpowiedź :)