asiazett 15.04.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) Ale Przystojniacha z niego! Naprawdę ładny noworodek! Gratulacje! Wypoczywaj dużo to się wszystko ładnie zregeneruje. Niech się Mężusio teraz trochę nagimnastykuje, a Ty leż sobie i pachnij - zgodnie z zaleceniem pozdrawiam P. S. Dzidziuś będzie zmieniał jeszcze wygląd - zawsze na lepsze . Moja Zuzia po urodzeniu przypominała Ryszarda Kalisza (o zgrozo!)? Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.04.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 przepraszam ale padłam Sprawa była aktualna przez jakiś tydzień... Ale mamy to na zdjęciach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 15.04.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 P. S. Dzidziuś będzie zmieniał jeszcze wygląd - zawsze na lepsze . Moja Zuzia po urodzeniu przypominała Ryszarda Kalisza (o zgrozo!)? Jak nie zapomnę to jutro wstawię Maciusia po urodzeniu Jak nic Ryszard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 15.04.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) A teraz znalazlam:D Moje dziecko na pierwszym zdjęciu:lol2: Drugie to oryginał. Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez agatah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.04.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Jak nie zapomnę to jutro wstawię Maciusia po urodzeniu Jak nic Ryszard O świetnie nie jesteśmy sami! Ryszard Kalisz słynie z umiłowania do kobiet, żeby nas tylko nie podejrzewali... Moje pierwsze dwie myśli, po tym jak już mi tą córkę moją pokazali: "1) Jest dobrze, już po wszystkim, wszystko w porządku - dziecko zdrowe, rusza się, oddycha... ufff... 2) ...ale dlaczego takie brzydkie?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.04.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) A teraz znalazlam:D Moje dziecko na pierwszym zdjęciu:lol2: Drugie to oryginał. Haha - no faktycznie! Także sama widzisz Ilonko - Robert Przystojniacha! A będzie jeszcze lepiej! A skoro tendencja urody jest wzrostowa, to wracając do Riccardo - aż strach pomyśleć jak wyglądał oryginał przy urodzeniu? Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 15.04.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Hej Ilonko , dobrze że już jesteście z nami. Popieram poprzedniczki , przystojniacha z tego Waszego Roberta!!! Wracaj szybko do formy i odpoczywaj póki możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.04.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 przecież to mała Ilonka no śliczny jest. kuruj się szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 15.04.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 A teraz znalazlam:D Moje dziecko na pierwszym zdjęciu:lol2: Drugie to oryginał. :rotfl: Nie no jakby sie bliżej przyjżec ale dzieciątko słodkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.04.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Miał 53 cm. Mamy najmniejsze ubranka na 56 cm, są za długie i za ciasne - nóżki mu się nie mieszczą i w ramionkach jakoś dziwnie leżą, przez główkę też z trudem przechodzą, więc ubieramy ubranka 62, w których tonie , ale przynajmniej nic się nie opina . Dzięki za odpowiedź Bo ja właśnie najmniej mam ubranek na r.50-56 ale zazwyczaj wszyscy mówią, że Mała ich długo nie ponosi. To chyba nie mam co już dokupywać, bo skoro piszesz, że nawet na długość mogą być ok, ale w rękawkach czy nogawkach za ciasne to i tak nie ubiorę przecież Choć liczę na to, że nasza Mała będzie drobna i da radę w takich ciuszkach trochę pochodzić bo tylko te najmniejsze mam zapinane kopertowo - czyli najłatwiej do zakładania ponoć Nasz szkrab się już nie mieści w 56, ubieramy 62 . Pysiu, Antoś jest wykapany jak ze zdjeć w 3d . Są akurat z profilu . A widzisz yokasiu I teraz mam zagwozdkę. Bo my nie mamy zdjęć 3d z tego usg co robiliśmy w czwartek. I teraz nie wiem czy iść prywatnie i robić tylko po to by później sobie móc porównać je z oryginałem, czy lepiej przeznaczyć tą kasę na coś innego dla Małej Z tymi polikami.... nasz mały tak przybrał na wadze w dwa tygodnie że sprawdzaliśmy z położną czy jej waga jest sprawna . Dobre Ale to bardzo cieszy, że tak dobrze Antoś przybiera na Twoim pokarmie Super, że udało Ci się kp Ech macierzyństwo jest cudowne. Cudownie się czyta takie rzeczy Ilonko mam nadzieję, że będziesz się czuć z każdym dniem coraz lepiej i ta krew szybko nabierze takich parametrów jak powinna mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.04.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 helloł Ilonka :hug::hug::hug: dużo, dużo zdrówka życzę , a dzieciątko urocze:yes::yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Ilonuś, ale mi Ciebie szkoda bidulko, ze tak musisz się wycierpieć Dobrze, że Robert chłopczyk jak malowany, zdrowiutki i taki słodko pucułowaty:D na pierwszy rzut oka widać zdrowe niemowlę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Ojoj !! ale śliczny bąbel i po jednym dniu taki gładki cudo ! Kochana życzę Tobie abyś jak najszybciej odzyskała siły buziaki zostawiam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkota 16.04.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Ilonka - mały Robert - cudeńko brawo dla Ciebie, że taką śliczność wyhodowałaś :D Wracaj do zdrowia, oby transfuzje nie były konieczne, dużo czerwonych krwinek życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 16.04.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Ilonka - Robercik jest naprawdę śliczniutki !!! A Tobie dużo sił i zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 17.04.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Gratuluję ślicznego synka! A bawełnę da się formować Mieliśmy podobny problem i po praniu rozciągałam małej ubranka wszerz, dzięki czemu robiły się szersze a krótsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.04.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 po praniu rozciągałam małej ubranka wszerz, dzięki czemu robiły się szersze a krótsze Sprytne! Metoda na miarę PPD (Perfekcyjna Pani Domu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 17.04.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 sliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.04.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 śliczny Maluszek:hug: Ilonko zdrowia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 18.04.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Ilonko porodu nie zazdroszczę ALe najważniejsze, że z Robert cały i zdrowy Waga ur. i wzrost identyczny jak mój K. A on już pół roczku kończy Ostatnio w tv mówi o tych eco-drewnianych zabawkach: http://www.planetaz.pl/42-dla-chlopcow Może coś wypatrzysz dla niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts