Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak urządzaliśmy mieszkanie w szeregowcu

Recommended Posts

Ale Przystojniacha z niego! :cool: Naprawdę ładny noworodek! Gratulacje!

Wypoczywaj dużo to się wszystko ładnie zregeneruje. Niech się Mężusio teraz trochę nagimnastykuje, a Ty leż sobie i pachnij - zgodnie z zaleceniem :D

pozdrawiam :hug:

P. S. Dzidziuś będzie zmieniał jeszcze wygląd - zawsze na lepsze :p. Moja Zuzia po urodzeniu przypominała Ryszarda Kalisza (o zgrozo!)?

Edytowane przez asiazett

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak nie zapomnę to jutro wstawię Maciusia po urodzeniu :D Jak nic Ryszard :lol2:

O świetnie nie jesteśmy sami! Ryszard Kalisz słynie z umiłowania do kobiet, żeby nas tylko nie podejrzewali... :no:

Moje pierwsze dwie myśli, po tym jak już mi tą córkę moją pokazali:

"1) Jest dobrze, już po wszystkim, wszystko w porządku - dziecko zdrowe, rusza się, oddycha... ufff...

2) ...ale dlaczego takie brzydkie?"

A teraz znalazlam:D

Moje dziecko na pierwszym zdjęciu:lol2: Drugie to oryginał.:lol2:

Haha - no faktycznie!

Także sama widzisz Ilonko - Robert Przystojniacha! A będzie jeszcze lepiej!

A skoro tendencja urody jest wzrostowa, to wracając do Riccardo - aż strach pomyśleć jak wyglądał oryginał przy urodzeniu? :jawdrop:

Edytowane przez asiazett

Miał 53 cm.

Mamy najmniejsze ubranka na 56 cm, są za długie i za ciasne :lol2: - nóżki mu się nie mieszczą i w ramionkach jakoś dziwnie leżą, przez główkę też z trudem przechodzą, więc ubieramy ubranka 62, w których tonie :eek:, ale przynajmniej nic się nie opina :no:.

Dzięki za odpowiedź :)

Bo ja właśnie najmniej mam ubranek na r.50-56 ale zazwyczaj wszyscy mówią, że Mała ich długo nie ponosi. To chyba nie mam co już dokupywać, bo skoro piszesz, że nawet na długość mogą być ok, ale w rękawkach czy nogawkach za ciasne to i tak nie ubiorę przecież :lol2: Choć liczę na to, że nasza Mała będzie drobna i da radę w takich ciuszkach trochę pochodzić bo tylko te najmniejsze mam zapinane kopertowo - czyli najłatwiej do zakładania ponoć :lol:

Nasz szkrab się już nie mieści w 56, ubieramy 62 :o. Pysiu, Antoś jest wykapany jak ze zdjeć w 3d :o. Są akurat z profilu :).

A widzisz yokasiu :) I teraz mam zagwozdkę. Bo my nie mamy zdjęć 3d z tego usg co robiliśmy w czwartek. I teraz nie wiem czy iść prywatnie i robić tylko po to by później sobie móc porównać je z oryginałem, czy lepiej przeznaczyć tą kasę na coś innego dla Małej :rolleyes:

Z tymi polikami.... nasz mały tak przybrał na wadze w dwa tygodnie że sprawdzaliśmy z położną czy jej waga jest sprawna :lol2:.

Dobre :lol2: Ale to bardzo cieszy, że tak dobrze Antoś przybiera na Twoim pokarmie :yes: Super, że udało Ci się kp :yes:

Ech :) macierzyństwo jest cudowne.

Cudownie się czyta takie rzeczy :hug:

Ilonko mam nadzieję, że będziesz się czuć z każdym dniem coraz lepiej i ta krew szybko nabierze takich parametrów jak powinna mieć :hug: