Ilona Agata 18.12.2012 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Kasiu dziękuję za życzenia U nas już świątecznie: http://img202.imageshack.us/img202/5900/dsc1287sn.jpg No, może poza pogodą za oknem Jako styczniowa dziewczyna kocham iskrzący się w mrozie śnieg, a tymczasem: http://img526.imageshack.us/img526/9734/dsc1326j.jpg http://img846.imageshack.us/img846/6313/dsc1289ep.jpg szaro, buro i ponuro Ratuję się kawą i czekoladą (częstujcie się Dziewczyny ): http://img11.imageshack.us/img11/4262/dsc1299vk.jpg http://img402.imageshack.us/img402/3200/dsc1300ew.jpg I choinka (taka jak w zeszłym roku): http://img7.imageshack.us/img7/686/dsc1327n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 18.12.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Ilonko juz prezenty u Ciebie pod choinką? U mnie nie wytrzymałyby do wigilii . Piękne dekoracje i piękna choinka. A ta bombka szklana z piórkiem boska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.12.2012 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Bombka z Obi - w oknie wisi ich kilka, byłam w weekend dokupić jeszcze jedno opakowanie, ale niestety już nie było Też bardzo mi się podoba U nas nie ma dzieci, więc prezenty można spokojnie położyć Mam dość ich pakowania , z ostatnim (trzydziestym którymś ) prezentem odetchnęłam z ulgą, ale miło teraz popatrzeć na taki obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.12.2012 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Zresztą - prezentu dla mnie ciągle tam nie ma, więc są bezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.12.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 a ja styczniowa dziewczyna i mrozu niecierpię :bye:Ilonka dekoracje piękne, okienna zajebista i bombeczka z piórkiem też, ale do białej choinki coś nie mogę sie przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.12.2012 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Reni, rozumiem, różne reakcje na naszą choinkę widziałam - tylko czasami pozytywne - ale ona jest u nas tylko na chwilę Za rok urządzamy pierwszy raz święta u nas i nie wyobrażam sobie świąt bez żywej choinki Teraz drugi rok wyjeżdżamy przed świętami, wracamy po świętach, więc nikt poza nami jej nie ogląda A nam się podoba, bo jest inna, nawet jeśli dziwna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.12.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 różne reakcje na naszą choinkę widziałam - tylko czasami pozytywne :rotfl: może poopowiadasz? chętnie się pośmiejemy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.12.2012 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Wiesz jak to znajomi i rodzina - zaczynają zaskoczeni: "Co to jest?", a potem z krzywym uśmiechem dodają (bo głupio im po tym wstępie): "Nie no, ładnie" albo: "No tak, ale u was to nawet pasuje" - nigdy wprost, ale mina wyraża wszystko Dziewczyny, szukam turkusowej farby wodnej Wyobraźcie sobie, że nikt wcześniej nie wpadł na ten sam pomysł i taka farba po prostu nie istnieje Niby Dulux ma w ofercie, ale jest to tylko czysta teoria, bo żaden sprzedawca na oczy jej nie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.12.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Ilonko ale faktycznie ona u was pasuje i dam sobie uciąć rękę że na żywo wygląda lepiej niż ja widzę, wiesz że ja prawdę zawsze mówię turkusowej tzn koloru turkusowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.12.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Ilona, mieszalnik albo pigment . Białej z zielonymi bombkami to jeszcze nie widziałam i nie dla mnie takie ekscesy. Więcej nie powiem . Może oprócz tego, że nie cierpię zielonego koloru . Chętnie bym przygarnęła tego renifera z parapetu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.12.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 żywa też zielona:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.12.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Nie mówię o roślinach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.12.2012 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Renifer z TK Maxxa - myślałam, że tylko ja mam taki (dziwny?) gust, bo wyobraźcie sobie, że leżał na półce w sklepie ponad miesiąc i nikt go nie chciał Co w tym sklepie jest niewyobrażalne, bo wszystko inne znika w ciągu jednego dnia i potem sobie pluję w brodę, że jednak tego nie wzięłam. A ja nie lubię szybkich zakupów, wolę sobie spokojnie przemyśleć i wrócić, więc kiedy wróciłam, a on ciągle stał, to zwątpiłam, że może jednak nie jest taki ładny, jak mi się wydaje (skoro nikt go nie chce?) i tak przez miesiąc chodziłam wokół niego, aż pewnego popołudnia zniknął i o mało się przez to nie popłakałam Ale w tym samym tygodniu znalazłam go, tylko w innym miejscu no i tym razem musiał być mój Reni, choinka jest lekko kiczowata (zwłaszcza na fotce) i nie obrażę się, jeśli ktoś powie mi to prosto w oczy zresztą dla mnie w ogóle wszystkie dekoracje świąteczne mają w sobie coś z kiczu A farba tak, w kolorze turkusowym, pigmentu się boję (jako córka budowlańca zawsze byłam przestrzegana przed takimi wynalazkami), pozostaje mieszalnik, tylko potrzebuję jej śmiesznie mało, a z mieszalnika od razu dużo i drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.12.2012 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Aniu, jak tam Twój brzuszek, bo mój z dnia na dzień coraz większy i podskakuje coraz bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.12.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 dlaczego dużo i drogo, kupujesz bazę i do mieszalnika, wielkości puszek od 0,9 l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.12.2012 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Że drogo, to mąż mi tak nagadał. A farby potrzebuję bardzo mało, raptem do narysowanie trzech autek oraz odrysowania dwóch napisów Farby malarskie są zbyt toksyczne - zawsze mnie po nich głowa bolała, więc wolę nie ryzykować teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.12.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 no to 0,9l akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.12.2012 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 No widzisz, to jednak nie słuchać męża i sprawdzać samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.12.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Ilonka brzuszek fajnie powolutku rośnie a ja go uwielbiam . To już 7 m-c . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.12.2012 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Niesamowite, jak ten czas leci... Ja też bardzo już się przywiązałam do tego szkraba i tylko czekam każdego dnia, aż da o sobie znać kopniakami. A brzuch mam ochotę prezentować wszystkim i wszędzie, taka ze mnie dumna mamuśka A jak tam postępy z pokojem? Coś ruszyło do przodu? Może pochwalisz się jakąś fotką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts