Drop_Inn 15.01.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Baby mop :lol2: U mnie kot czasem froteruje jak mu się włączy faza gonienia za czymś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.01.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 do czyszczenia podłog BABY MOP Mąż chciał takie coś Jakubowi kupić. A ja się głupia nie zgodziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 15.01.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Moje dziecię i bez tego sobie radzi. Całkiem nieźle mu idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 16.01.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Co do drewnianych samochodzików to może automoblox? http://www.automoblox.com http://funnybox.pl/producenci/24/AUTOMOBLOX.html Moja Miśka się tym świetnie bawiłą i jej duzo starszy kuzyn. Ja je lubie Są ladnie zrobione do tego można je ze sobą mieszać i skłądać własne , są też kolekcjonerskie. Możesz taki każdy samochodzi zarejstrować w stanach i dostjesz jego przynależny nr itd No trzeba by się wgłębić w ten temat W kazdym razie dla mnie są super takie połączenie klocków i samochodzików i to dla dzieci obu płci i w każdym wieku No ale to tylko moje zdanie My mamy taki http://funnybox.pl/produkt/88/737/Pojazdy/SAMOCHODY/AUTOMOBLOX_C9_rozkladane_auto_drewniane.html kupowałm jszcze na prezent z takich mniejszych , mini. Gdybym miala synka to pewnie więcej bym ich miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 16.01.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Aaaaa dla maluszka to wziąć te większe i nie pozwolić rozkładać jeśli elementy za małę choć w tych większych te elementy bardzo małę nie są i raczej nie ostre i ogólnie ok. A zabawka na dłuższy czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.01.2013 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 ivy, kanka, dziękuję za namiary - no czyż takie zabawki nie są piękne? Nie wiem, dlaczego tak niepopularne... kanka, te samochody są super , zwłaszcza na prezent, jak mały trochę podrośnie - pierwszy raz je widzę yokasta, no popatrz, a ja dopiero co byłam w Tesco (bodajże przedwczoraj?), nawet przeszłam się między regałami z zabawkami i niczego drewnianego nie wypatrzyłam? Ale ja tak na szybko, muszę faktycznie dać sobie trochę czasu narendil, ściany należą do męża Pozwólcie, że nie rozwinę tematu, bo wstyd Mówisz, że i dzieci je dewastują? Dobrze, że nie odmalowywaliśmy ivy baby mop :rotfl: Ten mały wygląda trochę jak kowboj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.01.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 narendil, ściany należą do męża Pozwólcie, że nie rozwinę tematu, bo wstyd Mówisz, że i dzieci je dewastują? Dobrze, że nie odmalowywaliśmy Iii tam, wstyd. Żebyś widziała jak wyglądają nasze ściany po niecałych trzech miesiącach mieszkania. Moi faceci sobie rewiry dewastacji wyznaczyli: jeden do 1,3m, drugi powyżej. Mąż maluje na wiosnę Ciut mi go nawet żal. Ale tylko ciut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 16.01.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Fajnie że Ci się podobają Ja je strasznie lubie choć synka nie mam a wręcz przeciwnie bo córcię uwielbiającą wszelkie rożowości i księżniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.01.2013 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 narendil, ale mój kiedyś zamachnął się na mnie kapciem w ostatniej chwili zmienił zamiary i wycelował nim w ścianę do teraz mamy w tym miejscu ogromną dziurę - z premedytacją nie naciskam, żeby ją zalepić, a nawet oponuję, kiedy jest rozmowa, żeby domówić farbę (ta z budowy już się zepsuła) - niech codziennie na nią patrzy i niech go zjedzą wyrzuty sumienia, a co - taka ze mnie małpa Dodam, że w ten dzień zasłużyłam sobie na porządny opieprz - chodziłam i marudziłam jak nawiedzona, że cały dom na mojej głowie, podczas gdy biedak próbował się gdzieś schować, żeby w spokoju popracować nad jakimś arcyważnym projektem, a ja widziałam tylko brudne okno - ale nic nie tłumaczy przecież przemocy domowej kanka, przecież jeszcze nic straconego Musicie się tylko zabrać ostro do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 16.01.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Ilonka my mamy duuużą drewniną kolejkę, też z Tesco do niej pasują też elementy z Ikei http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30064359/ a w Lidlu teraz dźwig drewniany http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_33279.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 16.01.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 do czyszczenia podłog BABY MOP http://bi.gazeta.pl/im/e6/21/c8/z13115878Q.jpg No to dziewczyny widze ze rozwiazałyście mój problem z ciemną podłogą !!! SUPER !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.01.2013 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 ida, kolejkę z Ikei znam Zamierzamy ją kupić, jak tylko dziecko podrośnie na tyle, żeby móc się nią bawić - fajna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 17.01.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Ilonka ta z Tesco lepsza, dużo większa i ma więcej elememtów zazwyczaj pojawiają się w dobrej cenie w listopadzie/grudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.01.2013 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Ok, zapamiętam, gdzie szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.01.2013 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Witam Margaretko W gabinecie mamy farbę Nobiles pory roku - zima mglista 38, a w sypialni to Dekoral - Intuicja i Atłasowy brąz na ciemniejszej ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.01.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 helloł Ilonka prawie KA do mnie płynie:wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.01.2013 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Hej Reni, super Ty wiesz, że zazdroszczę Też sobie kiedyś strzelę ale u mnie to długa droga i lata świetlne jeszcze A póki co - ręcznie ciasto wyrabiam i mam wymówkę, jak nic nie wychodzi Z USA zamawiasz jednak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.01.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 tak z Usa, wszystkiego się dowiedziałam i tak wychodzi taniej o jakiegoś tysiaka, biorę zestaw dodatkowe jakieś cudowne mieszadło, maszynka do miesa, do szatkowania i do robienia miąszu, tylko mam problem ja chcę biały a mąż szary jasny, wszędzie się cholera wtrąca nawet do miksera:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.01.2013 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Kurka, i oni tak wszystko taniej a zarabiają tyle co my, tylko w dolarach I potem na każdym filmie KA, a w każdym pokoju Apple, nawet u dziecka To dodatkowe mieszadło jest z gumką? Słyszałam, że najlepsze do ściągania ze ścian misy A misa jedna czy dwie? Szary też fajnie by u Was wyglądał, ja sama wahałabym się, jaki kolor wybrać, ale może powiedz mężowi, że biały bardziej uniwersalny i jak zmienicie wystrój kuchni za ileś tam lat, to biały i tak się wpasuje a szary może być już bardzo passe, jak żółty beż teraz albo brzoskwinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.01.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 wiesz dlaczego u nas takie ceny, bo jest jeden dysrtybutor na Polskę, ja kupuję mikser za 350 dolarów, razem z przesyłką i te dodatki to daje 2 tyś tak to mieszadło jest z silikonem a kolor to naprawdę problem a wydawało by się ze taka głupota a ja juz 4 dzień myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts