Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak urządzaliśmy mieszkanie w szeregowcu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co do drewnianych samochodzików to może automoblox?

http://www.automoblox.com

http://funnybox.pl/producenci/24/AUTOMOBLOX.html

Moja Miśka się tym świetnie bawiłą i jej duzo starszy kuzyn. Ja je lubie ;-) Są ladnie zrobione do tego można je ze sobą mieszać i skłądać własne , są też kolekcjonerskie. Możesz taki każdy samochodzi zarejstrować w stanach i dostjesz jego przynależny nr itd No trzeba by się wgłębić w ten temat ;-) W kazdym razie dla mnie są super takie połączenie klocków i samochodzików i to dla dzieci obu płci i w każdym wieku :p No ale to tylko moje zdanie :p

My mamy taki

http://funnybox.pl/produkt/88/737/Pojazdy/SAMOCHODY/AUTOMOBLOX_C9_rozkladane_auto_drewniane.html

kupowałm jszcze na prezent z takich mniejszych , mini. Gdybym miala synka to pewnie więcej bym ich miała :lol2:

ivy, kanka, dziękuję za namiary - no czyż takie zabawki nie są piękne? Nie wiem, dlaczego tak niepopularne...

kanka, te samochody są super :jawdrop:, zwłaszcza na prezent, jak mały trochę podrośnie - pierwszy raz je widzę :yes:

yokasta, no popatrz, a ja dopiero co byłam w Tesco (bodajże przedwczoraj?), nawet przeszłam się między regałami z zabawkami i niczego drewnianego nie wypatrzyłam? :no: Ale ja tak na szybko, muszę faktycznie dać sobie trochę czasu :yes:

narendil, ściany należą do męża :lol2: Pozwólcie, że nie rozwinę tematu, bo wstyd :bash:

Mówisz, że i dzieci je dewastują? :o Dobrze, że nie odmalowywaliśmy :no:

ivy baby mop :rotfl::rotfl::rotfl:

Ten mały wygląda trochę jak kowboj? :lol2:

narendil, ściany należą do męża :lol2: Pozwólcie, że nie rozwinę tematu, bo wstyd :bash:

Mówisz, że i dzieci je dewastują? :o Dobrze, że nie odmalowywaliśmy :no:

Iii tam, wstyd. Żebyś widziała jak wyglądają nasze ściany po niecałych trzech miesiącach mieszkania.

Moi faceci sobie rewiry dewastacji wyznaczyli: jeden do 1,3m, drugi powyżej.

Mąż maluje na wiosnę :rotfl:

Ciut mi go nawet żal. Ale tylko ciut.

narendil, ale mój kiedyś zamachnął się na mnie kapciem :o w ostatniej chwili zmienił zamiary i wycelował nim w ścianę :o do teraz mamy w tym miejscu ogromną dziurę - z premedytacją nie naciskam, żeby ją zalepić, a nawet oponuję, kiedy jest rozmowa, żeby domówić farbę (ta z budowy już się zepsuła) - niech codziennie na nią patrzy i niech go zjedzą wyrzuty sumienia, a co - taka ze mnie małpa :p

Dodam, że w ten dzień zasłużyłam sobie na porządny opieprz - chodziłam i marudziłam jak nawiedzona, że cały dom na mojej głowie, podczas gdy biedak próbował się gdzieś schować, żeby w spokoju popracować nad jakimś arcyważnym projektem, a ja widziałam tylko brudne okno - ale nic nie tłumaczy przecież przemocy domowej :no:

kanka, przecież jeszcze nic straconego :no: Musicie się tylko zabrać ostro do roboty :p

tak z Usa, wszystkiego się dowiedziałam i tak wychodzi taniej o jakiegoś tysiaka, biorę zestaw dodatkowe jakieś cudowne mieszadło, maszynka do miesa, do szatkowania i do robienia miąszu, tylko mam problem ja chcę biały a mąż szary jasny, wszędzie się cholera wtrąca nawet do miksera:lol2::lol2:

Kurka, i oni tak wszystko taniej :mad: a zarabiają tyle co my, tylko w dolarach :mad::lol2:

I potem na każdym filmie KA, a w każdym pokoju Apple, nawet u dziecka :rolleyes:

To dodatkowe mieszadło jest z gumką? Słyszałam, że najlepsze do ściągania ze ścian misy :rolleyes:

A misa jedna czy dwie?

Szary też fajnie by u Was wyglądał, ja sama wahałabym się, jaki kolor wybrać, ale może powiedz mężowi, że biały bardziej uniwersalny i jak zmienicie wystrój kuchni za ileś tam lat, to biały i tak się wpasuje :yes: a szary może być już bardzo passe, jak żółty beż teraz albo brzoskwinka ;)