Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak urządzaliśmy mieszkanie w szeregowcu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry dziewczynki :bye:

Ilonko, jak się czujesz. Dzieciątko daje Ci żyć?

Reni, gratki KA. Wkońcu będziesz miała swoje cacko. Bierz biały!!! Co do dodatkowej misy, przydaje się przy robieniu ciasta na niektóre placki. Jeśli stwierdzisz, że i ta druga też Ci się przyda to przecież możesz dokupic w PL.

Moja mama mówiła mi kiedyś, że druga się przydaje (metalowa i szklana), ale nie pamiętam dlaczego? Tak jak pisze rere, misę można zawsze dokupić :yes:

Taka sama sytuacja była z moim odkurzaczem - dopóki był jeden dystrybutor, to cena była 2x wyższa niż teraz :yes: ale odczekaliśmy, pojawił się w wielu sklepach (ostatnio widziałam nawet w Komputroniku :yes:) i cena jest już bardzo konkurencyjna, a nawet identyczna z ceną w Stanach :yes:

KA to jednak nie dotyczy, bo za długo jest na rynku i nic w kierunku urealnienia cen nie zmierza :no: Nawet - mimo spadku wartości dolara - drożeje, a sprzedawcy się tłumaczą, że to przez euro :wtf:

Rere, maluch sobie rośnie w najlepsze, zwłaszcza ostatnio przyspieszył i jest przekochany, daje mi żyć, w przeciwieństwie do lekarzy :bash:

mariomili, na 14 kwietnia (według moich obliczeń) lub 8, gdyby się trzymać ścisłych wyliczeń lekarzy, także jeszcze trochę czasu przed nami :yes: Ale maluch sporo rośnie, więc może nie pojawi się w 40 tygodniu tylko trochę wcześniej :yes: W Prima Aprilis dajmy na to :lol2:

mmajeczkoo, witam u siebie po raz pierwszy i oficjalnie :)

A czym Ci biedni lekarze zawinili? :lol2:

Mi się właśnie zmienił prowadzący na sam koniec i jest wesoło :D.

Jacy oni biedni :mad:

Biednieję to ja - przy nich, w sensie dosłownym i metaforycznym :yes:

a kolor to naprawdę problem a wydawało by się ze taka głupota a ja juz 4 dzień myślę:rolleyes:

gratuluje zakupu :)

pozwolisz, ze tutaj napisze, bo juz uciekam i nie zdążę na inny watek - ja mam KA ciemnoszarą perłe - gdybyś potrzebowala fotke do porownania to daj znac prosze :)

moze pomoge w decyzji ;)

do mnie tez plynal - uprzedzam, plynal dlugo, az mi sie plakac chcialo, ze tak dlugo :( ale warto bylo czekac

to moj "niezbednik" w kuchni :) ale wlasnie dzieki tym wszystkim dodatkom

pozdrawiam

Ilonka, nie narzekasz na intuicje w sypialni? Bo jesli ktos chce do uczszczanego miejsca to ja nie polecam. Zabrudzen nie da sie zmyc, a brudzi sie bardzo latwo i w widoczny sposob :confused:.

Ja tez mam w sypialni i choć kolorek fajny to szybko się brudzi i ja też nie mogę domyć. Po roku czasu nie wygląda to fajnie :no:

witam porannie :)

na 14 kwietnia (według moich obliczeń) lub 8, gdyby się trzymać ścisłych wyliczeń lekarzy

ooo jeśli maleństwo urodzi się w tym pierwszym terminie, to razem będziemy obchodzili urodziny :)

Ilonka najważniejsze by zdrowo rósł :)

pokoik śliczny :) a ten jeden słonik to nawet mógłby isc w duga strone ;)

Yokasta to dobrze mieć takich lekarzy :)

widze, że piszecie o intuicji - tez o niej myslalam ........ dobrze, ze zajrzalam, dziekuje za info :) które farby możecie polecic (z szarości) ?