reni1980 24.01.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 misa tylko jedna, wiesz każdy dodatek podnosi cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 24.01.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Dzień dobry dziewczynki Ilonko, jak się czujesz. Dzieciątko daje Ci żyć? Reni, gratki KA. Wkońcu będziesz miała swoje cacko. Bierz biały!!! Co do dodatkowej misy, przydaje się przy robieniu ciasta na niektóre placki. Jeśli stwierdzisz, że i ta druga też Ci się przyda to przecież możesz dokupic w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.01.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 pewno, ze jak mi będzie brakować to mozna dokupić PL, lepiej by było z Usa bo taniej i raz bym za przesyłkę płaciła, ale zaś wszystkiego na raz nie kupię, a sprowadzać jedna miskę to też nie opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.01.2013 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Moja mama mówiła mi kiedyś, że druga się przydaje (metalowa i szklana), ale nie pamiętam dlaczego? Tak jak pisze rere, misę można zawsze dokupić Taka sama sytuacja była z moim odkurzaczem - dopóki był jeden dystrybutor, to cena była 2x wyższa niż teraz ale odczekaliśmy, pojawił się w wielu sklepach (ostatnio widziałam nawet w Komputroniku ) i cena jest już bardzo konkurencyjna, a nawet identyczna z ceną w Stanach KA to jednak nie dotyczy, bo za długo jest na rynku i nic w kierunku urealnienia cen nie zmierza Nawet - mimo spadku wartości dolara - drożeje, a sprzedawcy się tłumaczą, że to przez euro Rere, maluch sobie rośnie w najlepsze, zwłaszcza ostatnio przyspieszył i jest przekochany, daje mi żyć, w przeciwieństwie do lekarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 24.01.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Cześć Ilonko:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.01.2013 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Hej, hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 24.01.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Na kiedy masz termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.01.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Podglądałam już parę razy do Ciebie, ale zawsze jakoś tak po cichutku Gratuluję małego człowieczka w brzuszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.01.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 A czym Ci biedni lekarze zawinili? Mi się właśnie zmienił prowadzący na sam koniec i jest wesoło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.01.2013 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 mariomili, na 14 kwietnia (według moich obliczeń) lub 8, gdyby się trzymać ścisłych wyliczeń lekarzy, także jeszcze trochę czasu przed nami Ale maluch sporo rośnie, więc może nie pojawi się w 40 tygodniu tylko trochę wcześniej W Prima Aprilis dajmy na to mmajeczkoo, witam u siebie po raz pierwszy i oficjalnie A czym Ci biedni lekarze zawinili? Mi się właśnie zmienił prowadzący na sam koniec i jest wesoło . Jacy oni biedni Biednieję to ja - przy nich, w sensie dosłownym i metaforycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 24.01.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 a kolor to naprawdę problem a wydawało by się ze taka głupota a ja juz 4 dzień myślę gratuluje zakupu pozwolisz, ze tutaj napisze, bo juz uciekam i nie zdążę na inny watek - ja mam KA ciemnoszarą perłe - gdybyś potrzebowala fotke do porownania to daj znac prosze moze pomoge w decyzji do mnie tez plynal - uprzedzam, plynal dlugo, az mi sie plakac chcialo, ze tak dlugo ale warto bylo czekac to moj "niezbednik" w kuchni ale wlasnie dzieki tym wszystkim dodatkom pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 24.01.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 To i ja się przywitam , bo czytam wątek od początku i bardzo mi się u Ciebie podoba . Gratuluję małego bobaska w brzuszku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.01.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Ja mam świetnych (zwlaszcza tego do tej pory) z prawdziwego powolania na nfz wiec nie narzekam pod tym wzgledem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.01.2013 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Daila, witam u siebie i dziękuję No proszę, ładnie to się tak ukrywać yokasta, super, dobry lekarz to podstawa Margaretka, niestety nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.01.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Ilonka, nie narzekasz na intuicje w sypialni? Bo jesli ktos chce do uczszczanego miejsca to ja nie polecam. Zabrudzen nie da sie zmyc, a brudzi sie bardzo latwo i w widoczny sposob . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 24.01.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Ilonka, nie narzekasz na intuicje w sypialni? Bo jesli ktos chce do uczszczanego miejsca to ja nie polecam. Zabrudzen nie da sie zmyc, a brudzi sie bardzo latwo i w widoczny sposob . Ja tez mam w sypialni i choć kolorek fajny to szybko się brudzi i ja też nie mogę domyć. Po roku czasu nie wygląda to fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.01.2013 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 A to dobrze, że o tym piszecie U nas trudno zobaczyć zabrudzenia A to dlatego, że wylazły przewody (nie wiem - od wilgoci, ciepła, często spuszczonej rolety? Być może zostały za płytko poprowadzone w murze?) i poza nimi nic na ścianach nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 24.01.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Daila, witam u siebie i dziękuję No proszę, ładnie to się tak ukrywać Dzięki za miłe powitanie ,bo ja to raczej z tych czytających, niż piszących Postaram się częściej odzywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 24.01.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 zazdraszczam juz tego KA .... nawet szarego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 25.01.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 witam porannie na 14 kwietnia (według moich obliczeń) lub 8, gdyby się trzymać ścisłych wyliczeń lekarzy ooo jeśli maleństwo urodzi się w tym pierwszym terminie, to razem będziemy obchodzili urodziny Ilonka najważniejsze by zdrowo rósł pokoik śliczny a ten jeden słonik to nawet mógłby isc w duga strone Yokasta to dobrze mieć takich lekarzy widze, że piszecie o intuicji - tez o niej myslalam ........ dobrze, ze zajrzalam, dziekuje za info które farby możecie polecic (z szarości) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts