pysiaczek 19.02.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 (edytowane) Ilonko faktycznie te podstawy to chyba tylko do tych profilowanych bo znalazłam takie coś http://wanienki.pl/photos/wanienka-okbaby-stelaz-na-wanne-2198876638.jpg ale urodą to to nie grzeszy lub http://wanienki.pl/photos/wanienka-ok-baby-onda-evolution-stelaz-na-wanne-2273891611.jpg A to dopiero dziwna konstrukcja http://image.ceneo.pl/data/products/8707174/i-geuther-przewijak-aqualino-z-wanienka.jpg A może takie rozwiązanie? http://szkrabek.net/wanienka-tega-baby-na-wanne-kwadratowa-ik-007_sklep3126.html Wanienki profilowane i zwykłe robi też Tega ale jakoś też nie dopatrzyłam się by umożliwiali montaż na wannie Edytowane 19 Lutego 2013 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darriusz 19.02.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Chyba zaproszę was do siebie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.02.2013 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Margaretka, ten kocyk z żyrafką jest całkiem fajny yokasta, bardzo filozoficznie to zabrzmiało, ale masz rację pysiaczku, ta wysoka, dziwna konstrukcja sporo kosztuje i czytałam, że nie jest zbyt bezpieczna Najbardziej spodobała mi się Onda i oczywiście ta kwadratowa wanienka, ale ona może być ciut za nisko dla naszych pleców. Tega ma ładne, zdecydowane kolory z tego, co pamiętam. darriusz, a o co chodzi? Masz może jakąś fajną wanienkę? Czy ja się już chwaliłam, że mamy fotel? Zrobiony zgodnie z Waszymi sugestiami i pasuje idealnie Pokój też od razu zrobił się większy, bo fotel nie zajmuje dużo miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.02.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 darriusz, a o co chodzi? Masz może jakąś fajną wanienkę? chyba tak:lol2::lol2::lol2::lol2: czekamy na fotel:popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.02.2013 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Reni, mówisz i masz. W końcu fotel zmieniony specjalnie na Twoje życzenie : http://img69.imageshack.us/img69/4886/dsc0007pkr.jpg Tylko mi teraz nie pisz, że przemalowałabyś ściany (bo ja też, ale chyba trochę na to za późno ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.02.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 O mamuniu!Mowę mi odebrało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregory-u 19.02.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 ILONKO pokoik jest przesliczny ,fotel super i te poduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.02.2013 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Poduszki to moja mama Też mnie wmurowało na ich widok, bo całe życie ukrywała, że taka zdolna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.02.2013 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 A, i szuflady nie do końca skręcone, muszę pogonić męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.02.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Poduszki to moja mama Też mnie wmurowało na ich widok, bo całe życie ukrywała, że taka zdolna. jest super!! Fotel rewelacja !!! Mama bardzo zdolna, mogła by sprzedawać je po 250 zł :yes: czy jesli to nie tajemnica to jaki jest koszt renowacji takiego fotele, wiem ze pewnie duzo zalezy od materiału ale w jakich granicach trzeba sie liczyć z wydatkiem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.02.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 WYGLĄDA ZAJEBIŚCIE I PEWNO WYGODNIEJSZY NIŻ TEN Z IKEI, A ŚCIANY PEWNO ZE SZARE BYŁY BY BOSKIE ALE TEN KOLOR TEŻ PASUJE:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.02.2013 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 ivy, żadna tajemnica, sama przed zakupem zastanawiałam się, czy warto, ale zaryzykowaliśmy, chociaż nie miałam najmniejszego pojęcia, w jakiej kwocie może się to wszystko zamknąć, więc podaję tutaj, a nie na priv, bo wydaje mi się, że to może być przydatna informacja - zapłaciliśmy łącznie 600 zł:100 zł - fotel50 zł - przesyłka200 zł - tkaniny250 zł - tapicer: robocizna + gąbkaNie wliczam ceny farby, bo to mieliśmy w piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.02.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Ilonko sliczny pokoik:yes: Moja przyjaciółka tez bedzie miała dzidzie i tez Synka:) ale nie dała sie, niestety namówic na nasze forumowe (stonowane) klimaty:D i pokoik wyszedł...powiedzmy...na bogato:rolleyes: Mamowe poduszki sa...wow szukalam kiedys podobnych do salonu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.02.2013 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Reni, jest bardzo wygodny, ma fajne, duże oparcie i zajmuje mniej miejsca, a w takim małym pokoju to się naprawdę liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.02.2013 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 hazel, ja nie chciałam typowego, dziecięcego pokoju, bo w takich wnętrzach pracuję i mam mały przesyt kolorowych ścian i barwnych zwierzaków naturalnej wielkości, które są na nich namalowane. Być może stąd moja awersja do tych naklejek na wannie - bo pełno takich ozdób, niemal na każdym kroku, oglądałam do południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.02.2013 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Jeju, yokasta, to już? No fakt, szybko ten czas leci Ja na razie sporządziłam listę, co zapakować, ale dużo tego jest, więc schowałam ją do szuflady, bo tylko się zestresowałam (zwłaszcza kosmetykami/lekarstwami na czas połogu, brrr... na samą myśl, co nas czeka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.02.2013 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Poduszki zrobione na drutach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.02.2013 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Rozumiem, że to nie już-już, ale zdziwiłam się, że faktycznie już czas na pakowanie. Ja też wcześniej przygotuję torbę Dobrze, że się nie denerwujesz, ja w sumie też staram się o tym po prostu nie myśleć. Nie my pierwsze i nie ostatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 19.02.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Fotel śliczny!!! Przyda Ci się napewno, szczególnie jeśli planujesz karmić piersią:yes: Zobaczysz ile razy na nim prawie zaśniesz karmiąc maleństwo Ja po porodzie nie miałam żadnego fotela, wiec początkowo karmiąc synka siedziałam na krześle (co nie było zbyt wygodne) i nagle spadł mi z nieba kolega, który podarował mi stary fotel z poczciwej ikea:yes: Mieszkaliśmy w tedy wynajętym domu, więc nie patrzyłam na wygląd tylko na wygodę, ale przydał się strasznieeee:D Bo spędzałam na nim godziny (mój mały był wielkim żarłokiem) Zazdroszczę Wam tego co Was czeka, choć i po trosze współczuję tych nie przespanych nocy (mój synek mało płakał w nocy, tylko budził się na karmienia, ale i tak miałam potem dość:lol2:) Ale dziecko to jest cud i to trzeba pamiętać:yes: :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.02.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Ilonko fotel wyszedł ekstra! Kolorki dobraliście naprawdę idealnie I super wpasował się w ten kącik A poduszki do mistrzostwo - brawo dla mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts