Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak urządzaliśmy mieszkanie w szeregowcu

Recommended Posts

Ilonko faktycznie te podstawy to chyba tylko do tych profilowanych bo znalazłam takie coś http://wanienki.pl/photos/wanienka-okbaby-stelaz-na-wanne-2198876638.jpg ale urodą to to nie grzeszy :lol2: lub http://wanienki.pl/photos/wanienka-ok-baby-onda-evolution-stelaz-na-wanne-2273891611.jpg

A to dopiero dziwna konstrukcja :o http://image.ceneo.pl/data/products/8707174/i-geuther-przewijak-aqualino-z-wanienka.jpg

A może takie rozwiązanie? http://szkrabek.net/wanienka-tega-baby-na-wanne-kwadratowa-ik-007_sklep3126.html

Wanienki profilowane i zwykłe robi też Tega ale jakoś też nie dopatrzyłam się by umożliwiali montaż na wannie :(

Edytowane przez pysiaczek

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Margaretka, ten kocyk z żyrafką jest całkiem fajny :yes:

yokasta, bardzo filozoficznie to zabrzmiało, ale masz rację :yes:

pysiaczku, ta wysoka, dziwna konstrukcja sporo kosztuje i czytałam, że nie jest zbyt bezpieczna :no: Najbardziej spodobała mi się Onda i oczywiście ta kwadratowa wanienka, ale ona może być ciut za nisko dla naszych pleców. Tega ma ładne, zdecydowane kolory z tego, co pamiętam.

darriusz, a o co chodzi? Masz może jakąś fajną wanienkę? :lol2: :D

Czy ja się już chwaliłam, że mamy fotel? Zrobiony zgodnie z Waszymi sugestiami i pasuje idealnie :yes: Pokój też od razu zrobił się większy, bo fotel nie zajmuje dużo miejsca :)

Poduszki to moja mama :D

Też mnie wmurowało na ich widok, bo całe życie ukrywała, że taka zdolna.

jest super!! Fotel rewelacja !!!

Mama bardzo zdolna, mogła by sprzedawać je po 250 zł :yes::yes:

czy jesli to nie tajemnica to jaki jest koszt renowacji takiego fotele, wiem ze pewnie duzo zalezy od materiału ale w jakich granicach trzeba sie liczyć z wydatkiem ??

ivy, żadna tajemnica, sama przed zakupem zastanawiałam się, czy warto, ale zaryzykowaliśmy, chociaż nie miałam najmniejszego pojęcia, w jakiej kwocie może się to wszystko zamknąć, więc podaję tutaj, a nie na priv, bo wydaje mi się, że to może być przydatna informacja - zapłaciliśmy łącznie 600 zł:

100 zł - fotel

50 zł - przesyłka

200 zł - tkaniny

250 zł - tapicer: robocizna + gąbka

Nie wliczam ceny farby, bo to mieliśmy w piwnicy.

Ilonko:hug:

sliczny pokoik:yes:

Moja przyjaciółka tez bedzie miała dzidzie i tez Synka:) ale nie dała sie, niestety namówic na nasze forumowe (stonowane) klimaty:D i pokoik wyszedł...powiedzmy...na bogato:rolleyes:

Mamowe poduszki sa...wow :eek: szukalam kiedys podobnych do salonu:)

hazel, ja nie chciałam typowego, dziecięcego pokoju, bo w takich wnętrzach pracuję i mam mały przesyt kolorowych ścian i barwnych zwierzaków naturalnej wielkości, które są na nich namalowane. Być może stąd moja awersja do tych naklejek na wannie - bo pełno takich ozdób, niemal na każdym kroku, oglądałam do południa ;)

Fotel śliczny!!! Przyda Ci się napewno, szczególnie jeśli planujesz karmić piersią:yes::yes: Zobaczysz ile razy na nim prawie zaśniesz karmiąc maleństwo :D Ja po porodzie nie miałam żadnego fotela, wiec początkowo karmiąc synka siedziałam na krześle (co nie było zbyt wygodne) i nagle spadł mi z nieba kolega, który podarował mi stary fotel z poczciwej ikea:yes::yes: Mieszkaliśmy w tedy wynajętym domu, więc nie patrzyłam na wygląd tylko na wygodę, ale przydał się strasznieeee:D Bo spędzałam na nim godziny (mój mały był wielkim żarłokiem)

Zazdroszczę Wam tego co Was czeka, choć i po trosze współczuję tych nie przespanych nocy (mój synek mało płakał w nocy, tylko budził się na karmienia, ale i tak miałam potem dość:lol2::lol2:) Ale dziecko to jest cud i to trzeba pamiętać:yes::yes:

:hug::hug: