pysiaczek 20.03.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Ja jestem koziorożec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.03.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 d Bliźniak - nie chciałabym straszyć, ale to nie jest najłatwiejszy znak. Ale pocieszę: zawsze to i tak lepiej niż skorpion . Dzięki,dzięki Mąż bliźniak, ja skorpion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.03.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 na szczęście Syn Waga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.03.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 lady in red - dziękuję już dawno nikt mi nie gratulował, bo to już 30t.c. Będziemy mieli synka, z czego mój mąż jest ogromnie dumny No tak Chyba każdy facec chce mieć dziedzica i przedłużyć ród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 20.03.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Ha ja też skorpion i moje dzieciątko też (ja specjalnie tak robiłam żeby mieć skorpionka i teraz żałuję taki charakterek, że masakra) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.03.2013 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Dzięki,dzięki Mąż bliźniak, ja skorpion I jeszcze żyjecie ? A tak serio - mieszanka wybuchowa - tzn. wszystkie bliźniaki jakie znam są trudne (hmmm... nieprzewidywalne), a skorpiony ... dziwne, humorzaste, knujące i mściwe. Co nie zmienia faktu, że bardzo kocham mojego chrześniaka (skorpionika), ale bywa (łagodnie mówiąc) najtrudniejszym dzieckiem, jakie znam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.03.2013 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 ja słyszałam o takim kremie na rozstępy którym się powinno smarować od początku ciąży, do kupienia tylko w aptece ok 150 zł tubka? Eee, ja uważam, że to jak z cellulitem - walka z wiatrakami - albo go masz, albo nie i żadne super kremy nie pomogą . Kwestia genetyki, na którą można wpłynąć, ale w niewielkim stopniu. Co nie zmienia faktu, że warto podjąć walkę i smarować (a nuż nie jesteśmy genetycznie skazane, a mama miała ze względu na niedbałość lub mogą być mniejsze), ale cena kosmetyku nie gra roli, bo chodzi bardziej o masaż niż o to, co w nim jest (np. na rozstępy wystarczy podobno zwykła oliwka dla dzieci, bo pomaga uelastycznić skórę i działa tak samo jak super kremy kosztujące majątek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.03.2013 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 toscie mnie pocieszyly...corka blizniak...maz skorpion...to moze cos dobrego powiecie o raczyskach i wagach (ja i moj synek)? Waga jest najlepszym znakiem - takim wyważonym . Dogaduje się z ludźmi jak nikt inny, urodzony ambasador i wszyscy takich ludzi kochają . Natomiast rak zawsze wspak - ma swoje dziwne przyzwyczajenia i urojenia, których się nie da wybić z głowy, nawet jeśli są mega nieracjonalne (moja mama i brat to raki). dorkota, wypraszam sobie, ja jestem koziorożec . Ale uczciwie potwierdzam, nie da się ze mną żyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.03.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Ilonko taka sama wredotka jak ja musisz być chyba Bliźnięta to niby podwójna osobowość, więc takie dzieciaczki mogą być trudne do ogarnięcia to fakt Ale myślmy pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkota 20.03.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Waga jest najlepszym znakiem - takim wyważonym . Dogaduje się z ludźmi jak nikt inny, urodzony ambasador i wszyscy takich ludzi kochają . Natomiast rak zawsze wspak - ma swoje dziwne przyzwyczajenia i urojenia, których się nie da wybić z głowy, nawet jeśli są mega nieracjonalne (moja mama i brat to raki). dorkota, wypraszam sobie, ja jestem koziorożec . Ale uczciwie potwierdzam, nie da się ze mną żyć . Ooo widzę, że Ilona ma sporą wiedzę na temat zodiaków. A może słówko o pannie?? Ilonka - jestem zaskoczona, że Koziorożec tak lubi porządek. Bo wszystkie jakie znam to niestety patałachy i fleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.03.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 oj to dziwne na fm wszystkie koziorożce to czyściochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.03.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Waga jest najlepszym znakiem - takim wyważonym . Dogaduje się z ludźmi jak nikt inny, urodzony ambasador i wszyscy takich ludzi kochają . No to gdzie te wyrazy miłości w moją stronę Mam ciężki dzień. Proszę mnie głaskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.03.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Dorkota, ja lubię panny . Barany uwielbiam (nieprawda, że dwa barany ze sobą walczą, uważam wręcz przeciwnie), z bykami się kłócę , z rakami w mig dogaduję a z wagami przyjaźnię . Pysiu, też mam Palmersa. Moja mamunia przy trójce dzieci nie ma ani jednego rozstępu i w ogóle nic z ciążowych pozostałości ja muszę mieć geny po kim innym ale jestem z tych dziwnych przypadków, którym to nie przeszkadza zupełnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.03.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 I jeszcze żyjecie ? A tak serio - mieszanka wybuchowa - tzn. wszystkie bliźniaki jakie znam są trudne (hmmm... nieprzewidywalne), a skorpiony ... dziwne, humorzaste, knujące i mściwe. Co nie zmienia faktu, że bardzo kocham mojego chrześniaka (skorpionika), ale bywa (łagodnie mówiąc) najtrudniejszym dzieckiem, jakie znam . Żyjemy,żyjemy i bardzo nam ze sobą dobrze . Powiem szczerze (mam nadzieję,że mój Mąż nie czyta Twojego wątku i nie popadnie w samozachwyt jak to przeczyta i przestanie się starać ) choć czasem się sprzeczamy nie zamieniałbym Go na żadnego innego na świecie Jesteśmy ze sobą 19 lat ( o boże kiedy to zleciało ) (jak to możliwe jak czuję się na 29 lat ) i myślę,że naprawdę dobrze się dogadujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.03.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Ja też po obydwu ciążach nie mam rozstępów i zgadzam się z dziewczynami,że w dużej mierze zawdzięczam to genom Kremy na pewno nie zaszkodzą ale nie spodziewajmy się też magicznego działania . Ja stosowałam CODZIENNIE od początku ciąży oliwkę dla dzieci.Systematycznie I długo masowałam brzuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.03.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Ja też miałam najpierw oliwkę ale strasznie mi jej zapach przeszkadzał. Tzn. samej z butelki spoko i zaraz po posmarowaniu, ale ten później już przetrawiony na piżamkach nie za bardzo W ogóle się to spierać nie chciało yokasiu to może jakieś geny po babci albo po stronie taty? A po ciąży jeszcze można z nimi zawalczyć. Zresztą nie to najważniejsze i na pewno jakoś to będzie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 20.03.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Venus, jeśli ktoś ma skłonności (jak ja) to go krem i za tysiaka nie uchroni . Można pomóc - ujędrnić, uelastycznić ale nie da się zapobiec. Lekarz potwierdził . I znane mi przypadki też Zawsze myślałam, że jak będę w ciąży to zrobię się taką wielką wstrętną rozlazłą torbą. Na szczęście los był dla mnie łaskawy. I nawet talia mi się w ciąży pojawiła jak brzuch zaczął do przodu rosnąć. Myślałam, że tak już zostanie:rolleyes: Ale na szczęście po tygodniu z 10 ciążowych kilogramów nie został ani jeden. O wagach same superlatywy! I nie ma to nic wspólnego z tym, że ja waga Oj jak dobrze wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.03.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Ja się całą ciążę smarowałam Perfecta Mama, Intensywny preparat przeciw rozstępom Marka: Dax Cosmetics kupowałam w rossmanie , za nie duże pieniążki na brzuchu mam delikatne roztępki, mało widoczne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 20.03.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Faktycznie dzieciowo się robi na forum, łatwo się można zarazić :rolleyes: :P Pysiaczku gratuluje!!! Pozdrowienia dla gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.03.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Magdzińska dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts