agatah 27.03.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 No właśnie tak z tym łososiem wyczytałam dokładnie Dorko Ja wybrałam mniej popularny szpital właśnie z racji tego, że w tym bardziej popularnym zrobiła się taśmówka. Ale i tak ciągle słyszę na około, że na ten termin co ja mam to wszędzie będzie dużo porodów bo to często dzieci z wakacyjnych wpadek w tym czasie się rodzą Trzymam mocno kciuki cały dzień i noc E tam... ja do szpitala trafiłam 9 maja, niby taki boom na dzieci, bo wakacje... A na porodówce koło południa jedna skończyła się drzeć i do 22 byłam sama Nie ma reguły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.03.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Witam Jak tam Właścicielka dalej w 2-paku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.03.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 pewno tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.03.2013 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 gatitta, witam i dziękuję za wszystkie komplementy . Ja tak właśnie czuję, że w święta nic się nie wydarzy. Nie może, bo muszę się najeść żurku (mam straszną ochotę od kilku dni ) i innych wielkanocnych pyszności . W ogrodzie w tym roku szykują się spore zmiany, mąż ma chęć podziałać i jeszcze coś tam poprzerabiać, być może skonstruuje oddzielny taras na leżaki, na pewno jakąś altankę z zadaszeniem i pewnie nowy płotek, także będzie się działo . Ja też chciałabym małych zmian, przede wszystkim dodać trochę koloru i może zawiesić girlandy lampek solarnych? No i wypada zabrać się w końcu za mały ogródek z ziołami! yokasta, ja obstawiam, że dzisiaj - wieczorem podglądałam księżyc i myślałam sobie, że ta pełnia na pewno przyniesie jakieś efekty . pysiaczku, ja o wędzonych też słyszałam, że nie można ze względu na listerie i bardzo brakuje mi wędzonej szynki, takiej cienko krojonej, bo to jedyna jaką lubię, ale robię sobie grzanki w piekarniku z tą szynką, żeby ją podgrzać, tylko na początku mąż się pukał w głowę, że kilka razy dziennie uruchamiam piekarnik dla jednej grzanki albo dwóch plasterków szynki na kanapkę, ale co ja za to mogę, że maluchowi się chce mięsa :rolleyes:? dorkota, a właśnie że ząb wczoraj przestał boleć . Podejrzewam, że bolał, bo mam głupi zwyczaj zaciskania szczęki w nocy, a teraz jak mi się co noc poród śni, to pewnie zaciskam ze strachu z całej siły. Być może był jakiś podatniejszy na ból przez to, że zaleczony kanałowo. Stomatolog spiłował tego zęba (wyłączył ze zgryzu - jak to nazwał) i póki co pomogło . Wieczorem nawet zjadłam normalny posiłek i gryzłam bez problemu . Z tym boomem to dopiero początek - mój lekarz mówi, że nigdy nie miał tyle pracy co teraz, do czerwca wszystkie terminy zakolejkowane i ciągle przybywa nowych ciężarnych . Ostatnio byłam na wizycie i rzeczywiście telefon w recepcji nie przestawał dzwonić . Ja tam się zawsze cieszę na widok każdego wózka, bo to znaczy, że będzie dla mnie dużo pracy . Także laski, do roboty! agatah, ja tam zawsze pytam lekarza i jak na mnie dziwnie patrzą, że coś robię (np. piję kawę, idę na basen/siłownię) lub pouczają, to ucinam krótko: "Lekarz pozwolił" albo jeszcze lepiej: "Lekarz zalecił" - nikt się wtedy więcej nie wtrąca . Dziewczyny, a właścicielka z nudów pluszaki szyje - muszę je porozdawać po okolicznej dzieciarni, bo dla jednego dziecka to trochę za dużo . Chociaż wiecie, co odkryłam? Nic tak nie uspokaja jak robótki ręczne, także polecam . Igła w rękę i pełen relaks . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.03.2013 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Ty o karkówce mi nic nie mów, bo ja przez moją dzidzię jem tyle wieprzowiny, że pewnie cholesterol ma alarmujący poziom . Wysłałam męża na badania i okazało się, że dawno przekroczył wszystkie normy, a on młody jest i aktywny, i nie brzuchaty , tylko dietę złą wprowadziłam i czekam na rozwiązanie, żeby znowu warzywkami karmić całą rodzinę. Aniu, ja czytałam u Marty (MarJel), że bociany zawróciły, więc wiosny ani dzieci w najbliższym czasie nie będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.03.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Ilonka dużo ciężarnych bo wreszcie ten urlop macierzyński ludzki zrobili Ja za rok mogię też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.03.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Ilonko wiem o jakiej szyneczce piszesz - tez ją lubię Pokaż koniecznie co tam uszyłaś? Mam wyrzuty sumienia, że ja się tak lenię i nic nie robię dla swojej Małej sama Z tym boomem to zobaczymy Mam nadzieję, że jak ja będę rodzić to nie będzie nas za dużo w szpitalu bo chyba tylko 2 porodówki tam są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.03.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 czymam kciuki, Antoś pchaj się na ten świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.03.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 na siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gatitta 27.03.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 dziekuję za miłe powitanie yokasta! Najedz się tego żurku z tą karkówką, odpocznij bo czuję,że dziś masz ostatnią przespaną w najbliższym czasie noc.Obstawiam,że urodzisz jutro jak skurczyki się zaczynają pojawiać Trzymam kciuki,żeby poszło lekko,miło i szybciutko ilonka! pochwal się pluszakami. Jeśli chodzi o tłumy na porodówce latem,to ja rodziłam 5 lat temu w maju i jest w pobliżu tylko jeden szpital a byłam sama jak palec na trakcie Teraz szykuję się tam znów pod koniec lipca i mam nadzieję,że również będzie pusto i panie położne będą tylko dla mnie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gatitta 27.03.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Gatita, takie skurczy(by)ki mam już od dawna . No ale oby się spełniło to co piszesz . a próbowałaś domowych "przyspieszaczy"? Takich,które traktuje się z przymrużeniem oka,ale które czasami działają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 27.03.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Już dziś przychodzę z życzeniami świątecznymi..... CHCIAŁAM ŻYCZYĆ UDANYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT, SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSA!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.03.2013 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Dziewczyny, pluszakami się nie pochwalę, bo popełniłam plagiat. A to nieładnie chwalić się nie swoim pomysłem . Już i tak miałam wyrzuty sumienia, że zamiast kupić, bezczelnie ściągnęłam projekt, ale mam przy szyciu taką frajdę, że żadne zakupy się z tym nie równają . W końcu to na własny użytek, ewentualnie dzieciaki w rodzinie coś na święta dostaną. Magdzinska, dziękuję i również wszystkiej najlepszego w te święta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.03.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ilonka jaki plagiat , kobito to się nazywa inspirowanie, dawaj foteczki bom ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.03.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 właśnie a Yokasia się nie melduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.03.2013 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ja myślę, że to już . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.03.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 No właśnie mnie też już ciekawość zżera co tam u Yokasi bo ostatnio meldowała mi się na maila o 12:46 Ilonko ja się zgadzam z dziewczynami. To żaden plagiat a jedynie inspiracja! Ja sama wynalazłam już sobie na necie pewne inspiracje i po świętach chyba spróbuję bo normalnie czuję się przy Was jak jakiś nierób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.03.2013 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Nie inspiracja, bo zerżnęłam praktycznie wszystko - może kolorki pozmieniałam, wielkość i nieznacznie kształt. pysiaczku, jaki nierób, ja dopiero teraz zaczęłam szyć, na końcówce. Coraz mniej mogę robić wokół domku, a jakoś czas trzeba zająć . Zobaczysz, że jak ledwo z kanapy będziesz wstawała, to od razu tysiąc pomysłów pojawi się w głowie . Wklejam, jak ktoś chce, podam link, gdzie można kupić oryginały . Może tyle dobrego dla biednej dziewczyny, która wymyśliła te stwory : http://img41.imageshack.us/img41/6751/dsc0030he.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.03.2013 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 czadowe:jawdrop: i tak sama sama uszyłaś ?? super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 28.03.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Cuuudne zabaweczki zdolniacho Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts