Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak urządzaliśmy mieszkanie w szeregowcu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A wczoraj pełnia była :D patrzyłam na wielkiego, łysego i się zastanawiałam czy podziała i czy przybędzie nas na forum :D

Ilonka - śliczne te potworki. Takich zdolności to się w ciąży nabywa czy trzeba mieć od urodzenia?:) Też bym chciała dla swojego Małego takie cudeńka robić, ale jakoś mnie wena nie dopada ;)

Ja popieram-są świetne i naprawdę trudno uwierzyć takiemu beztalenciu jak ja,że można takie cudenka zrobić samej.takie idealne,rowniutkie.W sumie spodziewałam się,ze będą śliczne i oryginalne bo Wasz domek też jest idealnie dopieszczony :)

Jak samopoczucie?

Czuje,ze Yokoasta juz tuli swoje maleństwo :)

ivy, Karolinko, MarJel, pysiaczku, dorkota, gatitta, Venus, ateno, agatah, narendil, dziękuję :hug:.

dorkota, gatitta, to moje pierwsze kroki z igłą i nitką w ręce :). Zawsze myślałam, że jestem beztalenciem jeśli chodzi o szycie, ale jakoś poszło :).

Venus, mój ulubiony to też ten zielony :yes:. Brzucha nie pokażę, nawet nie mam aktualnych fotek :(, jest tak duży, że już nie pozwalam fotografować :lol2: :no:, ale specjalnie dla Ciebie (w ramach zadośćuczynienia) o wiele ciekawsza fota (choć stara, sprzed dwóch miesięcy):

:wiggle:

Bambaki dostępne tutaj (agatah, uszyte przez profesjonalistkę są jeszcze fajniejsze :yes:):

http://www.pakamera.pl/bambaki-0_s12114375.htm

Trzymamy kciuki za Anię-yokastę, chociaż być może już po...

Edytowane przez Ilona Agata