MarJel 28.03.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ilonko! jestem pod wrażeniem!!! :jawdrop: Jakie równiutkie, dokładne, kolorki cudnie dobrane, perfekcyjnie wykonane i takie słodziuchne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.03.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ilonka Ty tak sama :jawdrop:No naprawdę stwory przecudne Pięknie Ci wyszły!!! Mistrzostwo normalnie No mam nadzieję, że jak już z tej kanapy będę ledwo wstawać to i mnie taki talent dopadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkota 28.03.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 A wczoraj pełnia była patrzyłam na wielkiego, łysego i się zastanawiałam czy podziała i czy przybędzie nas na forum Ilonka - śliczne te potworki. Takich zdolności to się w ciąży nabywa czy trzeba mieć od urodzenia? Też bym chciała dla swojego Małego takie cudeńka robić, ale jakoś mnie wena nie dopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gatitta 28.03.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ja popieram-są świetne i naprawdę trudno uwierzyć takiemu beztalenciu jak ja,że można takie cudenka zrobić samej.takie idealne,rowniutkie.W sumie spodziewałam się,ze będą śliczne i oryginalne bo Wasz domek też jest idealnie dopieszczony Jak samopoczucie? Czuje,ze Yokoasta juz tuli swoje maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.03.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 no właśnie Antoś witamy na świecie!! :D Ilonko ale czaaaaaaaaad mój ulubiony zielony i ten z zębiskami na wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.03.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 no właśnie Antoś witamy na świecie!! :D : Jak to to Antonii już na świecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.03.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Marta Yokasta nie meldowała się cały dzień więc mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.03.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ilonkaaaaaa pokaż brzucha siebie w dwupaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.03.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Marta Yokasta nie meldowała się cały dzień więc mam nadzieję To ja też czymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.03.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 HA - a jednak pelnia czyni cuda oby wszystko juz gladko poszlo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.03.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Póki co dalej zero wieści od yokasi co w tym wypadku jest dobrą wiadomością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.03.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 trzymam kciuki żeby Antoś nie marudził za długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 28.03.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ilona, koniecznie napisz gdzie można podobne kupić! Cuda uszyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.03.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 O, czyżby się Ania przed świętami jednak uwinęła? Z dyżurnym wiewiórem zaciskam kciuki! Ilonko, fajne stworki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.03.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Yokasia jedziesz z tym koksem strzel raz a porządnie a mąż niech czeka w gotowości do łapania wystrzału i koniecznie daj nam znać, bo mnie w gardle zaschło z wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.03.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Mam newsa od yokasi Jak pojechali dziś do szpitala na ktg to ją zostawili i jutro powinna rodzić Odezwie się jak wróci z synkiem do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.03.2013 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 (edytowane) ivy, Karolinko, MarJel, pysiaczku, dorkota, gatitta, Venus, ateno, agatah, narendil, dziękuję . dorkota, gatitta, to moje pierwsze kroki z igłą i nitką w ręce . Zawsze myślałam, że jestem beztalenciem jeśli chodzi o szycie, ale jakoś poszło . Venus, mój ulubiony to też ten zielony . Brzucha nie pokażę, nawet nie mam aktualnych fotek , jest tak duży, że już nie pozwalam fotografować , ale specjalnie dla Ciebie (w ramach zadośćuczynienia) o wiele ciekawsza fota (choć stara, sprzed dwóch miesięcy): Bambaki dostępne tutaj (agatah, uszyte przez profesjonalistkę są jeszcze fajniejsze ): http://www.pakamera.pl/bambaki-0_s12114375.htm Trzymamy kciuki za Anię-yokastę, chociaż być może już po... Edytowane 29 Marca 2013 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.03.2013 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 pysiaczku, super wiadomość, bo to znaczy, że Antek będzie prezentem urodzinowym Ani . Najlepszym, jaki można sobie wymarzyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.03.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ilonko jaki słodziak z tego Waszego synka A jakie ma szczupłe paluszki Śliczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.03.2013 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Paluszki to za mną . Też mam takie chude i długie. Znaczy, że będzie szyć sprawnie maskotki i malować obrazy do salonu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts