Karolina i Artur P 29.03.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Agatko Wesołych, pełnych miłości i spokoju Świąt Wielkanocnych w gronie najbliższych http://img62.imageshack.us/img62/1287/nawielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.03.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Paluszki to za mną . Też mam takie chude i długie. Znaczy, że będzie szyć sprawnie maskotki i malować obrazy do salonu . To mały artysta Wam się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.03.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 o boże Rozpłakałam się ze wzruszenia i z powodu Yokasi i dwupaku Ilonko Ja nawet nie wiem jak się wasz chłopaczek ma nazywać? paluszki do schrupania, chociaż ja tam u dzieci wolę stópki i brzuszek ale usteczka jakie ma...soczyste roar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.03.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Ilonko czym wypełniasz te potfory? też chcę takie uszyć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.03.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 No właśnie ja też się zastanawiam co dać jako wypełniacz jakby co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.03.2013 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Venus, dzięki, ja też uwielbiam dziecięce stópki . A jak patrzę na naszego malucha, to bardzo dziwne uczucie, niby znajomy (bardzo podobny do męża), a zupełnie obcy... Imienia jeszcze publicznie nie podawałam, więc niczego nie przeoczyłaś . Dziewczynki, maskotki wypełniam kulkami silikonowymi. Ja kupiłam taką tanią, brzydką, dużą poduchę w Jysku (za 12 zł, nie wiem, czy gdzieś jeszcze jest dostępna w takiej cenie), starczyło na te stwory i jeszcze pół poduchy zostało . Wypełnienie dostępne również na allegro (pod hasłem "wypełnienie silikonowe"): http://allegro.pl/listing/listing.php?string=wype%C5%82nienie+silikonowe Jest fajne, sprężyste, nie ugniata się podobno (sprawdzimy w praktyce), można prać i hamuje rozwój roztoczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.03.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 a filc gdzie kupowałaś? zapodaj linka plizzzzzz, na dzień dziecka dzieciom w rodzinie uszyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.03.2013 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Filc i plusz w sklepie stacjonarnym z tkaninami, w Poznaniu jest taka sieć i zwie się "Bławatek", nie wiem, czy jest w innych miastach.Te mniejsze elementy (białe, czarne, zielone na oczy czy różowe na poliki) w Empiku (sprzedają w formacie A4 za 1,99). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.03.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 już znalazłam na allegro zaraz zamawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 29.03.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 http://img62.imageshack.us/img62/1962/cutcasterphoto800865037.jpg Uploaded with ImageShack.us Z okazji Świąt Wielkanocnych:Miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,Zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.Pracy, która pomaga żyć.Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychaći szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 29.03.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Wesołego Alleluja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.03.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 chyba też moje dzieciaki dostaną takie cuda od Cioci tylko pytanie z cyklu głupich...to sie szyje na lewej stronie czy jakoś od razu na prawej ?? zaznaczam ze jestem siostrą krawcowej ale umiem tylko guzik przyszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.03.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 (edytowane) ja będę szyć na lewej, ale zostawię dziurkę do wpychania wypełnienia albo w kroku jak radzi mąż perwers albo na stópkach i dekoracyjnie zaszyje wyszywając pedicure:cool: Ilonko a Ty jak robiłaś? Zamówiłam 13 kolorów filcu, arkusz 45x30 cm mąż na mnie psioczył, że na pierdoły 80 zł poszło, a ja mu mówię ale pomyśl ile okazji obskoczymy, bo jakby nie patrzeć każde ma chrześniaka + jedno dziecko w rodzinie jest któremu też wypada dać, bo ja nie uznaję pójść z prezentem dla jednego dziecka kiedy w domu dzieci jest więcej 100 zł to zawsze najmniej wydawaliśmy na jedno, a tu za 80 zł tyle dzieciaków ogarniemy chociaż tak się napaliłam że nie wiem czy ja z bambakami spać nie będę Edytowane 29 Marca 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.03.2013 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 (edytowane) Ja przyszywałam oczęta i inne szczegóły, a potem na lewej stronie zszywałam. Po dwóch Bambakach miałam dość i powędrowały do mamy na maszynę do szycia . Wróciły z rozciętym krokiem, który po wypełnieniu zszywałam na prawej stronie, ale prawie nie widać, tak ładnie nitka się w filc wtapia . Venus, sporo tego zrobisz i dla Ciebie pewnie coś zostanie . To przecież czysta oszczędność . Ja na nitki, wypełnienie, materiały wydałam podobną sumę, a mam z 7 maskotek (dwie będę jeszcze zszywać). Tak jak piszesz, tyle jeden prezent kosztuje . A satysfakcja nieporównywalna z niczym. Gorzej, jak dzieciakom się takie coś nie spodoba, tylko dorosłych zachwyca . Edytowane 29 Marca 2013 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.03.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Rodzinnych, radosnych i kolorowych Świąt, bez względu na to co dzieje się za oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 30.03.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt życzą Szociki z Szociątkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 30.03.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Radosnych, pełnych Ciepła Rodzinnego i Miłości Świąt Wielkanocnych dla Całej Waszej Rodziny http://3.bp.blogspot.com/-atJFSs90Xeo/UVbhdEA2ShI/AAAAAAAAFkU/B86M3n2LISE/s320/wielkanoc1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.03.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Słońca, szczęścia, pomyślności,w pierwsze święto dużo gości,w drugie święto dużo wody-to dla zdrowia i urody!Mnóstwo jajek kolorowych,świąt wesołych oraz zdrowych! Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkiej Nocy życzy nemi http://img163.imageshack.us/img163/7921/kartkat.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.03.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://i49.tinypic.com/24vvfw7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.03.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://img845.imageshack.us/img845/2507/img0062xz.jpg Uploaded with ImageShack.us Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkanocnych życzy Aneta z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts