narendil 31.03.2013 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Ilonko, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 31.03.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 ILONKO http://i1.fmix.pl/fmi2583/69302dfd0023afe75158092c/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 31.03.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s480x480/488246_10201055524655157_1432269561_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.04.2013 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Dziękuję wszystkim za życzenia, zwłaszcza Kamilci , bo tylko do Ciebie nie dotarłam . U nas od wczoraj nieprzerwanie prószy śnieg , ale mam nadzieję, że mimo niesprzyjającej aury święta wszystkim mijają w radości i spokoju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.04.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Ilonko a jak wy się czujecie? Rozumiem, że gospodynią raczej Ty jesteś ze względu na swój stan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.04.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Ilonko u nas też padało prawie do wieczora, dzieciaki miały frajdę bo było lepienie bałwana i wojna na śnieżki zamiast lania wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 02.04.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Hej Ilonko Co u Ciebie? Ile to Ci zostało? Bo to już kwiecień mamy Ta zima za oknem sprawia, że wydaje mi się, że jeszcze tyle czasu zostało a to jednak mylne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 16 dni!! jak się nie mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 02.04.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 O wow to nieźle PS. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to yokasia dziś wyjdzie ze szpitala i na pewno się odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.04.2013 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Venus, a właśnie że my całe święta w rozjazdach, ale tylko w najbliższej okolicy, żeby w razie czego zdążyć do szpitala . Chociaż nie czuję, żeby to miało być już, dlatego nawet nie braliśmy do bagażnika torby do szpitala . pasie, bałwana to nie te święta . Mój chrześniak ulepił zająca ze śniegu . Fajnie, że chociaż dzieciaki cieszą się tym, co za oknem . pysiaczku, ja mam termin na 14 . Idę jutro do lekarza, więc będę wiedziała coś więcej, na razie nic się nie zapowiada, brzuch bardzo powoli zaczął opadać w dół po wielkim, świątecznym sprzątaniu jakie urządziłam w piątek (wymyłam każdą szafę wewnątrz i na zewnątrz, a potem nawet kafelkę po kafelce w łazienkach - nigdy nie wiadomo, kiedy znowu będę miała czas na generalne porządki). Myślę, że to będzie przyszły tydzień, chociaż muszę jeszcze zdążyć z dograniem stolarzy, bo w czasie świąt wpadłam na dwa genialne pomysły: - planuję zabudować przestrzeń pod schodami (jakieś szafki + spiżarka), bo powoli zaczyna brakować miejsc gospodarczych. Mąż się śmieje, że będę miała dużo miejsca na zapasy pieluch , - trzeba w końcu zabudować pralkę w dolnej łazience, bo planujemy zrobić to od dawna i ciągle nic z tym nie robimy , a ja już nie mogę na nią patrzeć . No i czekam oczywiście na pogodę, bo nie mam zamiaru witać malucha w taką zimnicę . Nie mam zimowych ciuszków dla niego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.04.2013 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to yokasia dziś wyjdzie ze szpitala i na pewno się odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 02.04.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Ja też wczoraj widziałam u kogoś w ogródku zająca ulepionego ze śniegu Ze 2m miał! pysiaczku, ja mam termin na 14 . Idę jutro do lekarza, więc będę wiedziała coś więcej, na razie nic się nie zapowiada, brzuch bardzo powoli zaczął opadać w dół po wielkim, świątecznym sprzątaniu jakie urządziłam w piątek (wymyłam każdą szafę wewnątrz i na zewnątrz, a potem nawet kafelkę po kafelce w łazienkach - nigdy nie wiadomo, kiedy znowu będę miała czas na generalne porządki). Myślę, że to będzie przyszły tydzień, chociaż muszę jeszcze zdążyć z dograniem stolarzy, bo w czasie świąt wpadłam na dwa genialne pomysły: - planuję zabudować przestrzeń pod schodami (jakieś szafki + spiżarka), bo powoli zaczyna brakować miejsc gospodarczych. Mąż się śmieje, że będę miała dużo miejsca na zapasy pieluch , - trzeba w końcu zabudować pralkę w dolnej łazience, bo planujemy zrobić to od dawna i ciągle nic z tym nie robimy , a ja już nie mogę na nią patrzeć . No i czekam oczywiście na pogodę, bo nie mam zamiaru witać malucha w taką zimnicę . Nie mam zimowych ciuszków dla niego . O czyli tak naprawdę z dzisiejszym dniem zostało Ci 13 Ilonko Ciekawe co tam Ci jutro lekarz powie Porządki zaliczyłaś, więc jesteś już gotowa. Podziwiam Cię za to wymycie szaf i kafelków. Mi się tak ciężko zakładało rajstopki w święta, że nie wiem jaką ekwilibrystykę musiałabym uprawiać żeby wymyć szafy Po niedzieli ma być już ponoć ładniej. Może w końcu ta wiosna przyjdzie i będziesz mogła spokojnie przywitać malucha Faktycznie sporo jeszcze macie do zrobienia a czasu już coraz mniej ale dacie radę Stolarzy dograć pewnie zdążysz ale czy oni zdążą z robotą. W każdym bądź razie powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 oooo no tak Yokasia już Antosia tuliła całe święta mnie Prinsio dał się też wycałować i wynosić, taki pieszczoch z niego:cool: Ilonka nie mogę z Tobą, żeby szorować generalnie to mnie się nawet nie chce, a wczoraj o 22 postanowiłam poodkurzać. Mąż mnie pyta po co, a ja wymyśliłam że jutro czyli dziś miło będzie wrócić do czystego domu bez fruwającej sierści (sprzątaliśmy w czwartek z myciem na mokro). Zabudowa schodów to świetny pomysł dobrze przemyślcie środek, nasza szafa na wiatrołapie jest nieduża i bardzo płytka a mieści tyyyyle ale myślałam nad nią tak intensywnie że aż płakać mi się chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.04.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Właśnie usłyszałam w DDTVN, że cieplej zacznie się robić po 10 kwietnia . Mam nadzieję, że maluch też usłyszał, bo ogląda razem ze mną i je resztki świątecznego sernika . pysiaczku, z tym sprzątaniem trochę przesadziłam, poczułam to zwłaszcza po wejściu do kabiny prysznicowej, którą dokładnie spryskałam środkiem do mycia szyb , nie wiedziałam, że to cholerstwo jest tak duszące , chyba z dziesięć razy podchodziłam do tego, żeby to zmyć i za każdym razem po minucie musiałam wychodzić na taras, powdychać świeżego powietrza, aż w końcu zadzwoniłam po męża , żeby go ściągnąć z pracy do pomocy . Do końca dnia się do mnie nie odzywał - taki jest zły, kiedy zabieram się sama za coś, za co nie powinnam . Także nikt nie docenił mojego poświęcenia . Stolarze pewnie uwiną się ze swoją robotą za jakieś dwa miesiące, bo to spora zabudowa będzie, ale dobrze by było, jakbym dograła z nimi projekt, materiały i kolory przed porodem, a potem resztą zajmie się mąż . Ja lubię zmiany w mieszkaniu . Nie rozumiem ludzi, którzy dziesięć lat odkładają remont, bo to męczące - ja się męczę, jak mam patrzeć na brudne ściany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.04.2013 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Venus, nasza szafa w wiatrołapie też jest stanowczo za mała, miałam w niej trzymać odkurzacz, wiaderko, itp., a poza okryciami wierzchnimi i butami nic więcej tam nie wchodzi . A pod schodami marnuje się tyle miejsca . Problem jest taki, że to schody zabiegowe, a nie proste . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 02.04.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Mój maluch dojada właśnie ze mną torcik bezowy ze świąt Ja już naprawdę liczę na tą wiosnę od 10.04 - nie przyjmuję do wiadomości późniejszych terminów! Ilonko znam ten środek do mycia kabin a raczej jego smrodek! Niestety też dostałam opeer od męża za jego użycie Faktycznie ta zabudowa schodów to super pomysł. Ile by nie było miejsca do przechowywania to zawsze go za mało. Ja ciągle na to narzekam u siebie I też jestem za tym by wszelkich zmian dokonywać wtedy kiedy czuje się tego potrzebę a nie czekać po kilka lat Venusko tak yokasia już głaszcze malucha od piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Ilonko Ty powinnaś docenić, że mąż się wami tak przejmuje Ilonko zabiegowe, nie zabiegowe na pewno coś ciekawego wymyślisz pamiętaj na maksa miejsca do przechowywania Pysiu aleeeeeeeeeee!!!!!!! i żadnych fotków Filc na bambaki przyszedł myślałam o zrobieniu dziurki na dupce i naszyciu kółka (ogonka) - dziurka do wypełnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.04.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Co ja czytam:eek: Antoś już od piątku urzęduję :wave: Yokasta Bardzo się cieszę!!!! Czekam na szczegółową relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.04.2013 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Filc na bambaki przyszedł myślałam o zrobieniu dziurki na dupce i naszyciu kółka (ogonka) - dziurka do wypełnienia Pomysł super . Ja się właśnie tego zszywania na prawej stronie po wypełnieniu obawiałam najbardziej, ale tak jak pisałam - na moim filcu prawie nie widać nitki . Też czekam na wieści od yokasi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.04.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Ilona daj fotkę schodów, jak to widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts