Venus_m 02.04.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Yokasiu słyszysz? czekamy z niecierpliwością mam nadzieję na dużo fotek i szczegółową relację, zapraszam do mnie, możesz relacjonować do woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 02.04.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Pysiu aleeeeeeeeeee!!!!!!! i żadnych fotków No wiecie dziewczynki Jak yokasia dziś wyjdzie i się ze wszystkim ogarnie to na pewno zda tu nam szczegółową relację i jakąś fotką zarzuci Też czekam z niecierpliwością Ale na pewno jak wróci do domku to będzie miała 1500 100 900 spraw do ogarnięcia, więc musimy się uzbroić w cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 nieprawda dziecko w bujawkę i na podłogę, sama do komputera i nogą buja lub sznurek do bujawki i do napędu cd i ustawić żeby ciągle pracował i sam będzie bujać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.04.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 dokładnie:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.04.2013 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Reni, postaram się wytłumaczyć. Schody: http://img221.imageshack.us/img221/1894/pict0194v.jpg I teraz: szafki otwierane tak (co dwa stopnie): http://img13.imageshack.us/img13/4386/2ovstairs800.jpg ale w ciemnym kolorze (przez moment myślałam, żeby ten kąt rozjaśnić jasną szafką, ale chyba wolę jednolitą bryłę): http://img209.imageshack.us/img209/7003/effegibikokobuiltinsaun.jpg Zdaję sobie sprawę, że schody staną się jednym, wielkim, ciężkim klocem, dlatego planuję zrobić tam (w miejscu sauny mniej więcej) otwarte półki, żeby nadać lekkości - prawdopodobnie na książki. W przyszłości w razie czego gabinet będzie można przerobić na drugi dzieciowy pokój. Za półkami - gdzie zaczyna się zabieg - szafa będzie wysunięta do przodu i właściwie to już nie będzie szafa, tylko drzwi do małej spiżarki z półkami w środku. Pozostaje jeszcze kwestia oświetlenia wszystkiego w środku, ale dwa gniazdka pod tymi schodami są , zresztą elektrykę zostawiam mężowi. http://img96.imageshack.us/img96/1839/szafapodschodami.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.04.2013 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 nieprawda dziecko w bujawkę i na podłogę, sama do komputera i nogą buja lub sznurek do bujawki i do napędu cd i ustawić żeby ciągle pracował i sam będzie bujać O, jakbym chciała, żeby tak rzeczywiście dało radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.04.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Ilonko, twoje schody aż się proszą o zabudowę Tym bardziej ze schowków nigdy za wiele. Sama mam zabudowane, a pamiętam jak się wzbraniałam, teraz jestem bardzo zadowolona:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.04.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 O, jakbym chciała, żeby tak rzeczywiście dało radę . U mojej koleżanki tak było, mały tak do 3-4 miesięcy jadł ( trzeba go było budzić na jedzenie ) i spał albo był w bujaku a ona matka polka w necie Zalezy od dzidziusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Ilonko nie lepiej wysuwane cargo? nie cierpię tych klitek w których trzeba na 4 włazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 02.04.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 O, jakbym chciała, żeby tak rzeczywiście dało radę . eeeeee... małe dzieci przeważnie śpiom Ja się zdziwiłam ile czasu miałam :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.04.2013 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Venus, o tym co w środku jeszcze nie myślałam . Chciałabym jakieś bajery jak cargo, ale wszystko oczywiście uzależnimy od wyceny . Ja podejrzewam, że w tych małych szafkach będą rzeczy bardzo rzadko używane, jak np. papier do pakowania prezentów (raptem kilka razy do roku) czy ozdoby choinkowe . ivy, agatah, a mnie cała rodzina straszy, że mały będzie tak upierdliwy jak ja. Podobno miałam wstrętny charakter od urodzenia: nic nie jadła, ciągle ryczała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.04.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 będzie odwrotnie - ze mnie i męża były wrzeszcząco-wymagające dzieciaki a synek do rany przyłóż wstawał jak w zegarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.04.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 tak, twoje schody aż się proszą o zabudowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.04.2013 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 MarJel, Reni, super Też się długo wzbraniałam, zupełnie bez sensu, wizualnie być może stracimy trochę przestrzeni, ale to takie miejsce niewykorzystane i niezbyt ładne (ciągle widzę je z kanapy ), że czas w końcu zabrać się za zagospodarowanie tej przestrzeni . Marta, jak wpadłam na ten pomysł, to od razu pobiegłam do Ciebie, bo właśnie pamiętałam, że masz fajną zabudowę pod schodami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 02.04.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 będzie odwrotnie - ze mnie i męża były wrzeszcząco-wymagające dzieciaki a synek do rany przyłóż wstawał jak w zegarku Bo dwa minusy dają plus Dlatego ja mam nadzieję, że po mnie i mężu dwóch wrzaskunach i nasza Mała będzie grzeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 02.04.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 To ja sobie pozwolę tutaj złożyć Gratulacje dla yokasi bo też z niecierpliwością czekam na wieści od Niej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.04.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 GRATULACJE DLA RODZICÓW http://www.krolestwopocztowek.pl/ResizeImage/6/3/3/6331863f58e7c465fc1a1b20d2018c24/460,460,90,2,0;bgadd:noshade.FFF4EF;sharpen:1_27-02-2012%20226.JPG trzymam kciuki za szybki powrót do formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.04.2013 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Aniu . Czekałam na wieści, cieszę się, że wszystko skończyło się dobrze - daj sobie czas, żeby wydobrzeć i ciesz się synkiem . Tak Ci zazdroszczę, że już możesz go tulić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 03.04.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 yokasiu GRATULACJE!! oby bolaczki szybko ustapily, a maluch spal jadl i zdrowo rosl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.04.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 (edytowane) Yokasta, gratulacje z okazji narodzin Antosia! Ps. Po cesarce da się żyć. Jestem po dwóch i bardzo szybko po nich doszłam do siebie. Twarda babka jesteś, dasz radę Edit: I spóźnione życzenia urodzinowe. Wszystkiego Najlepszego! Edytowane 3 Kwietnia 2013 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts