Ilona Agata 18.03.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Ilonko aleeee laska z Ciebie:) Bez przesady - nie patrzeć na mnie (nie mam tam nawet makijażu, nie mówiąc o ubraniu!), ale na widoczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.03.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Bez przesady - nie patrzeć na mnie (nie mam tam nawet makijażu, nie mówiąc o ubraniu!), ale na widoczki! ale miałaś fajne białe okulary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.03.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Ilona ale masz piękny uśmiech, który zdobi twoją twarz więc po co ci makijaż, wyglądasz super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.03.2011 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 ale miałaś fajne białe okulary Aż się cofnęłam do zdjęć, bo myślałam, że na nich nie ma okularów, hehe, a Ty jesteś jasnowidzem Kupiłam w Marks and Spencer, jak ktoś ma sklep w pobliżu, to polecam - okulary słoneczne z filtrami w baaardzo przystępnych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.03.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Aż się cofnęłam do zdjęć, bo myślałam, że na nich nie ma okularów, hehe, a Ty jesteś jasnowidzem Kupiłam w Marks and Spencer, jak ktoś ma sklep w pobliżu, to polecam - okulary słoneczne z filtrami w baaardzo przystępnych cenach no co ty - właśnie wczoraj byłam w M&S ale tylko dzieciaki obkupiłam wiosennie - bo bardzo lubię jakość ich ciuchów dla dzieci:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.03.2011 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Ilona ale masz piękny uśmiech, który zdobi twoją twarz więc po co ci makijaż, wyglądasz super Dziękuję, miło mi to słyszeć, bo ja ogólnie średnio lubię makijaż - maluję się tylko do pracy, żeby dodać sobie powagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.03.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 no co ty - właśnie wczoraj byłam w M&S ale tylko dzieciaki obkupiłam wiosennie - bo bardzo lubię jakość ich ciuchów dla dzieci:yes: W takim razie masz okazję rozejrzeć się za okularami słonecznymi, choć podejrzewam, że jeszcze nie mają w ofercie, ale wiosną na pewno coś się pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 18.03.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 a ja tak z ciekawości zapytam dla odmiany o pana młodego... chyba że było a mi umknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.03.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 a ja tak z ciekawości zapytam dla odmiany o pana młodego... chyba że było a mi umknęło wlaśnie nic nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.03.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 (edytowane) Już, już spieszę z wyjaśnieniami, bo wyjdzie na to, że mały samolub ze mnie Ponieważ moja sukienka (o proszę - znowu "ja" ) będzie biała, chciałabym, żeby Pan Młody był ubrany w zimnej tonacji - ponieważ w grę nie wchodzi czerń (osobiście nie przepadam za tym kolorem) oraz granat (kolor zbyt "szkolny") - rozważamy grafit: http://slubowisko.pl/files/userslibraryphoto/galeria_we_dwoje_9.jpg To bezpieczna opcja, bo po cichu marzy mi się Pan Młody w jasnym garniturze, może coś takiego: http://img.interia.pl/koneser/nimg/Fot_Digel_Kawaler_2503848.jpg Ale on sam kręci głową, bo podobno w jasnym mu nie do twarzy. Tak naprawdę to ja bladego pojęcia nie mam o modzie męskiej, a tym bardziej modzie męskiej ślubnej Edytowane 18 Marca 2011 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.03.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 kurcze ja to widzę faceta przy ołtarzu tylko w czarnym, eleganckim garniturze, jakoś jasnych nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.03.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Jak teraz patrzę na te zdjęcia powyżej, to faktycznie ciemny prezentuje się znacznie lepiej. W internecie faceci w jasnych garniturach prezentują się - za przeproszeniem - jak pip... ekhm, mimozy Ale jeśli chodzi o czarny, to nie, zdecydowanie nie. Jest to kolor, który toleruję tylko i wyłącznie na rzęsach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.03.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Mojej kolezanki mąż szedł w jasnym, do tego blondyn i wyglądał nieciekawie grafit to akurat mi się podoba a mój małż to szedł w klasycznym smokingu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.03.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Opuściłam jedną wizytę u Ilony, a tu takie newsy!:-)Po pierwsze zgadzam się z pasie-laseczka z Ciebie!W sprawie garniturów do ślubu-też nie lubię ecru i podobnych odcieni u faceta i jeszcze te cieżkie, zasłonowe tkaniny-żakardy, wzorki...wierzcie, że widziałam to ( niestety) u kilku panów i powiem tylko dyplomatycznie: O gustach się nie dyskutuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.03.2011 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 pasie, mój przyszły mąż to też blondyn, więc może faktycznie zdecydowanie ciemne kolory - ten grafit wydaje mi się dobrym pomysłem, jest elegancki i ponadczasowy jak czerń, a czernią nie jest A co sądzicie o tych białych dodatkach: krawacie, chusteczce i kamizelce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.03.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 przy twojej białej sukni jak najbardziej ok białe dodatki u faceta, ciemny garnitur, białe dodatki i będzie przystojniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.03.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Mi też się taka opcja bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonaw 19.03.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 jak się fajnie wątek rozwinął Ja też popieram opcję z ciemnym garniturem - mój mąż miał ciemny i ivory (pod kolor sukni) kamizelkę (wiem, że mało praktyczna, bo tylko na 1 raz, ale czyż suknia ślubna nie jest również na 1 raz?) oraz musznik. Wyglądał bosko i nikt nie miał wątpliwości, kto jest panem młodym, co przy założeniu jakiegokolwiek krawatu już takie oczywiste nie jest. Ilona, bardzo piękne fotki z gór! I modelka ze zdjęć też piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.03.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 (edytowane) Ilonko bo twój wątek przerodzi się w ślubny, mam prośbę może pokażesz swój salon, chętnie go bym zobaczyła, bo na zdjęciach widać tylko troszkę jadalni. ale tak w całej okazalości lącznie z tymi pięknymi zasłonami. Edytowane 19 Marca 2011 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonaw 19.03.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 no tak, trzeba brać kurs na temat główny Ja też chętnie zobaczę salon - i wszystko co masz już urządzone, a nawet to, co w trakcie (i suknie ślubną też chętnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts