Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak urządzaliśmy mieszkanie w szeregowcu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aż się cofnęłam do zdjęć, bo myślałam, że na nich nie ma okularów, hehe, a Ty jesteś jasnowidzem ;) Kupiłam w Marks and Spencer, jak ktoś ma sklep w pobliżu, to polecam - okulary słoneczne z filtrami w baaardzo przystępnych cenach :)

no co ty - właśnie wczoraj byłam w M&S ale tylko dzieciaki obkupiłam wiosennie - bo bardzo lubię jakość ich ciuchów dla dzieci:yes:

no co ty - właśnie wczoraj byłam w M&S ale tylko dzieciaki obkupiłam wiosennie - bo bardzo lubię jakość ich ciuchów dla dzieci:yes:

W takim razie masz okazję rozejrzeć się za okularami słonecznymi, choć podejrzewam, że jeszcze nie mają w ofercie, ale wiosną na pewno coś się pojawi :)

Już, już spieszę z wyjaśnieniami, bo wyjdzie na to, że mały samolub ze mnie :evil: Ponieważ moja sukienka (o proszę - znowu "ja" ;)) będzie biała, chciałabym, żeby Pan Młody był ubrany w zimnej tonacji - ponieważ w grę nie wchodzi czerń (osobiście nie przepadam za tym kolorem) oraz granat (kolor zbyt "szkolny") - rozważamy grafit:

http://slubowisko.pl/files/userslibraryphoto/galeria_we_dwoje_9.jpg

To bezpieczna opcja, bo po cichu marzy mi się Pan Młody w jasnym garniturze, może coś takiego:

http://img.interia.pl/koneser/nimg/Fot_Digel_Kawaler_2503848.jpg

Ale on sam kręci głową, bo podobno w jasnym mu nie do twarzy.

Tak naprawdę to ja bladego pojęcia nie mam o modzie męskiej, a tym bardziej modzie męskiej ślubnej :(

Edytowane przez Ilona Agata

Jak teraz patrzę na te zdjęcia powyżej, to faktycznie ciemny prezentuje się znacznie lepiej. W internecie faceci w jasnych garniturach prezentują się - za przeproszeniem - jak pip... ekhm, mimozy ;)

Ale jeśli chodzi o czarny, to nie, zdecydowanie nie. Jest to kolor, który toleruję tylko i wyłącznie na rzęsach ;)

Opuściłam jedną wizytę u Ilony, a tu takie newsy!:-)Po pierwsze zgadzam się z pasie-laseczka z Ciebie!

W sprawie garniturów do ślubu-też nie lubię ecru i podobnych odcieni u faceta i jeszcze te cieżkie, zasłonowe tkaniny-żakardy, wzorki...wierzcie, że widziałam to ( niestety) u kilku panów i powiem tylko dyplomatycznie: O gustach się nie dyskutuje...

jak się fajnie wątek rozwinął :) Ja też popieram opcję z ciemnym garniturem - mój mąż miał ciemny i ivory (pod kolor sukni) kamizelkę (wiem, że mało praktyczna, bo tylko na 1 raz, ale czyż suknia ślubna nie jest również na 1 raz?) oraz musznik. Wyglądał bosko i nikt nie miał wątpliwości, kto jest panem młodym, co przy założeniu jakiegokolwiek krawatu już takie oczywiste nie jest.

Ilona, bardzo piękne fotki z gór! I modelka ze zdjęć też piękna :)