Ilona Agata 03.04.2013 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Mój pierwsze imię ma takie se, a drugie to już w ogóle porażka - Andrzej . Teraz dzieciaki w szkole, jak chcą kogoś obrazić, to zamiast: "Ty głupku!" mówią: "Ty Andrzeju!" . Nawet rodzina męża (poza rodzicami) śmieje się, że gorzej to ma już tylko Marian . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.04.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 nie zgadzam się, nic Czesława nie przebije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.04.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.04.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Jeszcze Zdzisław jest (miałam kolegę w podstawówce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.04.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 mój mąż to Grzegorz Szymonek , drugie to nazwisko:cool:, zawsze tłumaczę Szymonek jak mały Szymon:lol2::lol2: a syn Partyk:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.04.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Grzegorz nieładnie? idź się leczyć Mnie się Patryk nie podoba a już Patrycjusz to w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.04.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Aniu gratulacje:wave::wave: Antoś cudniasty:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.04.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 no jeśli Grzegorz ładne to Robercik tyż:lol2: mnie Partyczek się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.04.2013 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Dla mnie i Czesio, i Grzesio może być . Zdzisiek niekoniecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.04.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Mój mąż ma Grzegorz na imię i mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.04.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Wiecie o imionach to można pisać i pisać i zawsze się komuś nie spodoba albo będzie miał dziwne skojarzenia Ja bym chciała córkę Matyldę ale mąż się zarzeka że nigdy w życiu i trwa w tym 8 lat , 2 typ to Stefania, kiedy myślałam że się zgodził ostatnio powiedział: CO?! JULIA! ja mu dam syn: Wiktor, Szymon - dla mnie najbardziej dostojne ale dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.04.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Ja pisałam pracę magisterską z psychologii imion i Venus ma rację każdemu co innego się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.04.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Ja bym chciała córkę Matyldę ale mąż się zarzeka że nigdy w życiu i trwa w tym 8 lat , 2 typ to Stefania, kiedy myślałam że się zgodził ostatnio powiedział: CO?! JULIA! ja mu dam U mnie tak jest z Olgą ...ja chcę a druga połówka nie ...zobaczymy jak będzi kiedyś trzeba decudować. A dla chłopca dawno temu podobało mi sie Kuba ale teraz jest za dużo do okoła Kubusiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 03.04.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Tak, teraz na 40 minut (tak przynajmniej deklarują) dają dzieciaczka, pierwsze karmienie, itp. W szpitalu, który wybrałam, można zadecydować czy chce się mieć dziecko przy swoim łóżku, czy położna ma się nim zająć i przynosić do karmienia. Jak to wygląda po cesarce - nie wiem. Położna opowiadała, jak byliśmy z wizytą, ale nie za bardzo słuchałam, na pewno nie ma dziecka przy matce w pokoju, a jak to wygląda zaraz po porodzie - nie wiem. Hmm... 40 minut? Z tego co pamiętam skóra do skóry 2 godziny teraz obowiązuje Ja żałuję, ze nie mogłam, ale cóż... natura nie wybiera... Aniu, wycałuj Antosia porządnie . Dziewczyny, co Wy chcecie, miał być Borys , ale jak widać jest progres, cywilizujemy się z mężem (pod wpływem rodzinki ), więc proszę mi tu nie narzekać na imię Robert . A co kto chciał od Borysa? Mój pierwsze imię ma takie se, a drugie to już w ogóle porażka - Andrzej . Teraz dzieciaki w szkole, jak chcą kogoś obrazić, to zamiast: "Ty głupku!" mówią: "Ty Andrzeju!" . Nawet rodzina męża (poza rodzicami) śmieje się, że gorzej to ma już tylko Marian . A ty musisz powagę zachować jako opiekun. Kolega ma na drugie Jarosław.... Jakoś tak nas śmieszy... mój mąż to Grzegorz Szymonek , drugie to nazwisko:cool:, zawsze tłumaczę Szymonek jak mały Szymon:lol2::lol2: a syn Partyk:D Patryk dla mnie jest be. Ale... no właśnie.. nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 03.04.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 nie zgadzam się, nic Czesława nie przebije Pięknie by było... Czesław Miłosz Nazwisko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.04.2013 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Ja szukałam przede wszystkim rzadkiego imienia i to był mój priorytet, ale nie na tyle rzadkiego, żeby miało szokować. Kubuś jest ładnie i Szymon też, ale jest ich teraz dużo wśród maluszków . Stefania to imię mojej teściowej - też mi się podoba, ale ona szczerze go nie cierpi, no i wołają na nią w żarcie "Stefa", co już nie brzmi tak fajnie . A jeśli kiedyś będę miała dziewczynkę, to damy jej na imię Basia. Obydwoje z mężem w kwestii imion jesteśmy zgodni i to jest najważniejsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.04.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 dokładnie no właśnie Jakub ładne, ale takie częste nie wiedziałam że Szymonów tyle co Julek czy Lenek ale Szymon mi się podoba, tak ma na imię mój były prezes którego darzę dużym szacunkiem Ilonko to może Konrad? albo Gniewosz Mściwosz? albo Wawrzyniec? Bałazy? a może Rościsław? popłynęłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 03.04.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Można też Chrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.04.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Chrystian a może Ricardo Pietrucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.04.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Moi bracia cioteczni to Konrad, Damian i Krystian a ja Diana jestem mam jeszcze cioteczną siostrę Sandrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts