Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak urządzaliśmy mieszkanie w szeregowcu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Halo, halo :) Jak się czujesz Ilonko ? Zdrowiejesz ? Trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród, a co! :cool:

U mnie wykańczanie mieszkanka idzie pełną parą... w trakcie okazało się, że trafiłam na jakiegoś wyjątkowo beznadziejnego fachowca :(. Nawet focić i zakładać wątków mi się nie chce :rolleyes: . Mam za to pytanie o fugi w łazience. Nie mogę ich porządnie domyć i strasznie mnie to denerwuje :bash:. Znasz może jakieś skuteczne specyfiki ?

Jeśli chodzi o sprzątanie, to ja używam trzech specyfików na krzyż (nie kupuję niczego do "zadań specjalnych") - spróbuj doczyścić fugi Cifem nałożonym na starą szczoteczkę do zębów, potem trzeba je obficie zmyć czystą wodą, powinno pomóc :yes:.

A dziecko najwyraźniej czeka na wiosnę :yes:.

Nie uwierzycie, ale mąż jest już praktycznie zdrowy :eek: - i niech mi ktoś teraz powie, że domowe specyfiki pomagają :lol2:.

Ja się męczę z czosnkiem prawie od tygodnia, a on w jeden dzień poradził sobie z chorobą dzięki trzem Fervexom :yes:.