reni1980 08.04.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Zuziu, dziękuję . Oczy mam na zapałkach ale czekam na wieści kiedy Ilonka na porodówkę trafi . spokojnie możesz sobie pospać, na pewno dzis jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.04.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 a jak Lola zareagowała na nowego lokatora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.04.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ilonko i u nas piękne słoneczko dziś świeci Wiosna idzie, więc pewnie niedługo Robert będzie chciał wyjść Póki co korzystaj z ostatnich chwil wolności, bo widzisz potem jak yokasia oczy na zapałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.04.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Oj widzę, że tu zbiorowe napięcie przedporodowe, to ja poczuwam z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.04.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Oj widzę, że tu zbiorowe napięcie przedporodowe, to ja poczuwam z Wami :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 08.04.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Oj widzę, że tu zbiorowe napięcie przedporodowe, :yes::rotfl::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.04.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 :yes::rotfl::yes: Dokładnie jak urodzi Ilonka i Pysia to dopiero odetchniemy:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.04.2013 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Można powiedziec, że reaguje jak na odkurzacz . Aniu, Ty mnie nie strasz z tym niewyspaniem, bo ja okropny śpioch jestem - niewyspana nie funkcjonuję . Prawdopodobnie będę polegiwać razem z dzieckiem w ciągu dnia . Dziewczyny, aż mi głupio, że Wy tak czekacie, a my jacyś opieszali jesteśmy . Dziecko ma lenia, a i mi się jeszcze nie do końca spieszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.04.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Dokładnie jak urodzi Ilonka i Pysia to dopiero odetchniemy:lol2::lol2: Anetko ja mam jeszcze 2 miesiące, także trochę to napięcie jeszcze musiałoby potrwać, a nie wiem czy to zdrowe Byłam dziś na kontroli u gina a w czwartek mam usg to zobaczymy jak tam Mała podrosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.04.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 to czekamy na wieści Ilonka a wy sobie leżakujcie, my poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkota 08.04.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ilonka - w środę 10 kwietnia jest nów, może u Ciebie z porodem będzie odwrotnie niż u yokasty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.04.2013 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 dorkota, ja się właśnie boję, że mały jest cwaniak i czeka do 10, żeby mieć huczne urodziny . Rocznice, manifestacje i te sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 08.04.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Dziewczyny, aż mi głupio, że Wy tak czekacie, a my jacyś opieszali jesteśmy . Dziecko ma lenia, a i mi się jeszcze nie do końca spieszy . Ilonko spokojnie to nie wy opieszali przeciez to jeszcze tydzien do terminu , To My takie niecierpliwskie ale tak mi sie udzieliło to czekanie na wiesci od was najpierw od Ani-Yokasty, potem Ani- Ane3ka1, E&K też juz chyba z Zuzia bo ani poscika nie widac a teraz Ilonka jakbym to ja czekała na poród :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.04.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 To faktycznie niezłe przedszkole nam się tu szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.04.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ilonka, Dzisiaj są urodziny mojego męża Jeżeli każdy facet urodzony 8 kwietnia jest taki jak mój K, to negocjuj z Synkiem w imieniu swoim i przyszłej synowej, żeby do 24:00 zdecydował się jednak pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 08.04.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) O dzisiaj ma tez urodzinki Moja Chrześnica Wikusia o godz. 8.10 skończyła roczek illusjon wszystkiego Naj.. Najlepszego dla twojego męża !!! Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez ZUZIA5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.04.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ilutku to Najlepszego dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gatitta 08.04.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ilonka z Maluszkiem wiosnę poczuli i nawet nie myślą zamykać się teraz w szpitalu na te dwa dni Jaka to cudowna pora na rodzenie-cała wiosną i cale lato na podwórku. Ja dziś widziałam dziecko w spacerówce juz bez czapki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.04.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) O dzisiaj ma tez urodzinki Moja Chrześnica Wikusia o godz. 8.10 skończyła roczek illusjon wszystkiego Naj.. Najlepszego dla twojego męża !!! Zuzia, Dziękuję za życzenia dla męża i najlepsze pozdrowienia dla Wikusi Ilutku to Najlepszego dla męża Venuska, dziękuję bardzo, przekażę Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.04.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Dziewczyny trochę się dziś podłamałam, tak mi się nudziło ostatnie dwie godziny w pracy że szukałam obrazków "brzuch po cesarce", powiem tak - nie zachwyca Yokasia jak u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts