Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak urządzaliśmy mieszkanie w szeregowcu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Można powiedziec, że reaguje jak na odkurzacz :lol:.

:rotfl:

Aniu, Ty mnie nie strasz z tym niewyspaniem, bo ja okropny śpioch jestem - niewyspana nie funkcjonuję :no:. Prawdopodobnie będę polegiwać razem z dzieckiem w ciągu dnia :yes:.

Dziewczyny, aż mi głupio, że Wy tak czekacie, a my jacyś opieszali jesteśmy :oops:. Dziecko ma lenia, a i mi się jeszcze nie do końca spieszy :cool:.

Dokładnie :D jak urodzi Ilonka i Pysia to dopiero odetchniemy:lol2::lol2::lol2:

Anetko ja mam jeszcze 2 miesiące, także trochę to napięcie jeszcze musiałoby potrwać, a nie wiem czy to zdrowe :lol2:

Byłam dziś na kontroli u gina a w czwartek mam usg to zobaczymy jak tam Mała podrosła :)

:rotfl:

Dziewczyny, aż mi głupio, że Wy tak czekacie, a my jacyś opieszali jesteśmy :oops:. Dziecko ma lenia, a i mi się jeszcze nie do końca spieszy :cool:.

Ilonko spokojnie to nie wy opieszali przeciez to jeszcze tydzien do terminu , To My takie niecierpliwskie :D ale tak mi sie udzieliło to czekanie na wiesci od was najpierw od Ani-Yokasty, potem Ani- Ane3ka1, E&K też juz chyba z Zuzia bo ani poscika nie widac a teraz Ilonka jakbym to ja czekała na poród :lol2::lol2::lol2:

O dzisiaj ma tez urodzinki Moja Chrześnica Wikusia o godz. 8.10 skończyła roczek :hug:

illusjon wszystkiego Naj.. Najlepszego dla twojego męża !!!

Zuzia,

Dziękuję za życzenia dla męża i najlepsze pozdrowienia dla Wikusi :D

Ilutku to Najlepszego dla męża ;)

Venuska, dziękuję bardzo, przekażę :hug:

Edytowane przez illusjon