Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak urządzaliśmy mieszkanie w szeregowcu

Recommended Posts

Tak, ale ja bardziej myślę w kategorii swojego brzucha a pomoc to sprawa drugorzędna, ale co poradzę :eek: na razie jest jak jest.

Venuse a starasz się chociaż już o zajajeczkowanie ?::lol2::lol2: chwal się nam tu :p

co do brzucha i figury też się przejmowałam i to jak - ale zmienia się odkąd poczujesz, że to co w środku jest najważniejsze i najukochańsze na świecie. Jak do tego dojdzie usg i kopanie to już w ogóle - może Ci palma na brzuchu wyskoczyć a i tak dzidzia nr ONE.

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

aneta, MagdaBartek - to twierdzicie, że jak Niunio wyjdzie to nawet paskudy brzuch nie będzie mnie obchodził?? :D No nie wiem, jak na razie każdego wieczora ze strachem oglądam brzuch w poszukiwaniu czerwonych pręg, a jak znalazłam je na cyckach to przeryczałam pół dnia :bash: no nie wiem...

przez pierwsze 3 m-c nie ale później tak.

Mi w ciązy nie przeszkadzało nic i po - ale tak przy pierwszych wakacjach myślalam, że oszalaję.

Teraz odkładam na zabieg do kliniki ale po 2 giej ciązy - ale nie wiem czy się zdecyduję na nią hahha:)

Wiecie a ja cały okres od 12-stego roku życia do 20 roku byłam najlepszą ciocią wszystkich dzieci, nacałować się nie mogłam, na spacery zabierałam, zabawy wymyślałam. Każdy mówił że się z powołaniem minęłam studiując zarządzanie, a teraz to mnie się wcale nie spieszy, chociaż mogłabym ale nie mam ciśnienia :eek:

Ilonkaaaaaaaaaaaaaaaaa :hug: no nie mów że wody odeszły?

Wiecie a ja cały okres od 12-stego roku życia do 20 roku byłam najlepszą ciocią wszystkich dzieci, nacałować się nie mogłam, na spacery zabierałam, zabawy wymyślałam. Każdy mówił że się z powołaniem minęłam studiując zarządzanie, a teraz to mnie się wcale nie spieszy, chociaż mogłabym ale nie mam ciśnienia :eek:

Ilonkaaaaaaaaaaaaaaaaa :hug: no nie mów że wody odeszły?

cisnienia nie masz i masz jeszcze czaaaas...korzystaj :) ;)

Venuska rób już teraz, odchowasz i będziesz miała z głowy :D Ja mam nadzieję z drugim wyrobić się przed 30 i warsztat zamknąć :lol2:

Ja na twoim miejscu o brzuch bym się tak nie bała - za to o cycki taak :( Na brzuchu mam jednego malutkiego rozstępa za to piersi :sick: nie dość, że małe, z rozstępami to jeszcze sflaczałe a karmiłam (tzn odciągałam i do butelki) tylko przez dwa miesiące :mad: Brzuch da się jeszcze wyrzezbić a z cyckami co zrobić :confused: