Magda_lena85 09.04.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Tak, ale ja bardziej myślę w kategorii swojego brzucha a pomoc to sprawa drugorzędna, ale co poradzę na razie jest jak jest. Venuse a starasz się chociaż już o zajajeczkowanie ?::lol2: chwal się nam tu co do brzucha i figury też się przejmowałam i to jak - ale zmienia się odkąd poczujesz, że to co w środku jest najważniejsze i najukochańsze na świecie. Jak do tego dojdzie usg i kopanie to już w ogóle - może Ci palma na brzuchu wyskoczyć a i tak dzidzia nr ONE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkota 09.04.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 aneta, MagdaBartek - to twierdzicie, że jak Niunio wyjdzie to nawet paskudy brzuch nie będzie mnie obchodził?? No nie wiem, jak na razie każdego wieczora ze strachem oglądam brzuch w poszukiwaniu czerwonych pręg, a jak znalazłam je na cyckach to przeryczałam pół dnia no nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.04.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Nie staram się, bo u nas zbyt niebezpiecznie w domu dla małego szkraba ale powoli i do 30 tki swojej zdążę, mąż może przed 40 się wyrobi czerwone pręgi znikają ja w okresie dorastania miałam pełno, teraz som białe, chociaż nie na brzuchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.04.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 aneta, MagdaBartek - to twierdzicie, że jak Niunio wyjdzie to nawet paskudy brzuch nie będzie mnie obchodził?? No nie wiem, jak na razie każdego wieczora ze strachem oglądam brzuch w poszukiwaniu czerwonych pręg, a jak znalazłam je na cyckach to przeryczałam pół dnia no nie wiem... przez pierwsze 3 m-c nie ale później tak. Mi w ciązy nie przeszkadzało nic i po - ale tak przy pierwszych wakacjach myślalam, że oszalaję. Teraz odkładam na zabieg do kliniki ale po 2 giej ciązy - ale nie wiem czy się zdecyduję na nią hahha:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 09.04.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 venusko toś ty gówniara :lol2: ile jeszcze do tej 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 09.04.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ilonka się dzisiaj jeszcze nie meldowała?? Pojechała po pufę, do Ikeii czy na porodówkę...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 09.04.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 No właśnie My tu gadu gadu od rana a Gospodyni gdzie ??? !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.04.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) pojechała wąchać pufy w biedronce bo mąż nie chciał:lol2::lol2::lol2::lol2: Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.04.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 ja tam wąchałam Zuzia 6,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.04.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Venus to czekaj do 30:P później będziesz do 45 pieluchowała potomstwo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 09.04.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Venus to czekaj do 30:P później będziesz do 45 pieluchowała potomstwo:lol2: :yes::rotfl::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.04.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 cwaniary cholera :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.04.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 ech nie przesadzajcie, ja drugie dziecko urodziłam mając 27 lat i dopiero wtedy poczułam że to ten moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 09.04.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 ech nie przesadzajcie, ja drugie dziecko urodziłam mając 27 lat i dopiero wtedy poczułam że to ten moment a ja pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.04.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Wiecie a ja cały okres od 12-stego roku życia do 20 roku byłam najlepszą ciocią wszystkich dzieci, nacałować się nie mogłam, na spacery zabierałam, zabawy wymyślałam. Każdy mówił że się z powołaniem minęłam studiując zarządzanie, a teraz to mnie się wcale nie spieszy, chociaż mogłabym ale nie mam ciśnienia Ilonkaaaaaaaaaaaaaaaaa no nie mów że wody odeszły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 09.04.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Wiecie a ja cały okres od 12-stego roku życia do 20 roku byłam najlepszą ciocią wszystkich dzieci, nacałować się nie mogłam, na spacery zabierałam, zabawy wymyślałam. Każdy mówił że się z powołaniem minęłam studiując zarządzanie, a teraz to mnie się wcale nie spieszy, chociaż mogłabym ale nie mam ciśnienia Ilonkaaaaaaaaaaaaaaaaa no nie mów że wody odeszły? cisnienia nie masz i masz jeszcze czaaaas...korzystaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.04.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Venus ja do dziś jestem ta zajebista ciotka:lol2: ale co z tego - nikt za mnie w nocy nie wstawał/wstaje - nie martwi się o kaszelek, kupki i inne dupki.... ciocią to ja mogę i dla 10 być - sama radość - na noc idą do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 09.04.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 święte słowa Madziu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 09.04.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Venuska rób już teraz, odchowasz i będziesz miała z głowy Ja mam nadzieję z drugim wyrobić się przed 30 i warsztat zamknąć Ja na twoim miejscu o brzuch bym się tak nie bała - za to o cycki taak Na brzuchu mam jednego malutkiego rozstępa za to piersi nie dość, że małe, z rozstępami to jeszcze sflaczałe a karmiłam (tzn odciągałam i do butelki) tylko przez dwa miesiące Brzuch da się jeszcze wyrzezbić a z cyckami co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.04.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Nesska a ile pierwsze ma?u mnie 2 lata w kwietniu - ale właśnie..teraz mam dylematy największe kariera czy dziecko:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts