pysiaczek 10.04.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Ilonko no mogłabyś się już odezwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 10.04.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Już po?!:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gatitta 10.04.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Widzę,że nie tylko ja się zakochałam w tym tarasie Gdybym miała więcej miejsca,to bym żywcem ściągnęła projekt.Ale,że podwórko niewymiarowe to nie mam takiego pola do popisu. U mnie wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkota 10.04.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Margaretka - mnie zniechęciło to, że jak ją oglądałam w sklepie to już była ... zakurzona Pomyślałam, że nie potrzebny taki kolejny kurzołap w domu. No i mogłaby mieć ten splot drobniejszy Ilonka się jeszcze dzisiaj nie odzywała? Oj oj oj, chyba nam się szykuje bobas Czyżbym jednak wykrakała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.04.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Margaretka - mnie zniechęciło to, że jak ją oglądałam w sklepie to już była ... zakurzona Pomyślałam, że nie potrzebny taki kolejny kurzołap w domu. No i mogłaby mieć ten splot drobniejszy Ilonka się jeszcze dzisiaj nie odzywała? Oj oj oj, chyba nam się szykuje bobas Czyżbym jednak wykrakała? 10.04 tez moze byc i nie od razu musi sie kojarzyc ps. czy wszystkie dziewczyny rodza dzien po ktg, mimo iz lekarze po badaniu mowia ze to jeszcze nie pora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.04.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 ps. czy wszystkie dziewczyny rodza dzien po ktg, mimo iz lekarze po badaniu mowia ze to jeszcze nie pora? Możemy wysnuć teorię spiskową, o tym, że ktg wywołuje poród Jeden z przesądów ciążowych, z którymi mnie życzliwi inaczej zapoznali brzmiał, że mycie okolic intymnych powoduje przedwczesne porody O ktg nie słyszałam, ale kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.04.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Ilona jak nie rodzisz to obiecuję Ci, że pojadę do ciebie osobiście Ci tyłek przetrzepać:mad: Kobieto od kilku godzin mam ciśnienie podwyższone i brzuch mnie boli, może przez to będzie ciut mniej bolał Ciebie , jeśli to już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.04.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Możemy wysnuć teorię spiskową, o tym, że ktg wywołuje poród Jeden z przesądów ciążowych, z którymi mnie życzliwi inaczej zapoznali brzmiał, że mycie okolic intymnych powoduje przedwczesne porody O ktg nie słyszałam, ale kto wie? :lol2: taaaaaa i seksu w ciąży też uprawiać nie wolno :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 10.04.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 mycie okolic intymnych powoduje przedwczesne porody :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.04.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 :lol2: taaaaaa i seksu w ciąży też uprawiać nie wolno :lol2: A wolno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.04.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Ilonko jeżeli to jednak "juz" to trzymamy kciuki i czekamy do dobre wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 10.04.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Ja jak jechałam rodzić to na wszystkich możliwych forach się ogłosiłam.:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Jeden z przesądów ciążowych, z którymi mnie życzliwi inaczej zapoznali brzmiał, że mycie okolic intymnych powoduje przedwczesne porody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Jeden z przesądów ciążowych, z którymi mnie życzliwi inaczej zapoznali brzmiał, że mycie okolic intymnych powoduje przedwczesne porody :wtf :lol2: taaaaaa i seksu w ciąży też uprawiać nie wolno :lol2: A wolno? ale z myciem czy bez mycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.04.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Ja jak jechałam rodzić to na wszystkich możliwych forach się ogłosiłam.:lol2: Ja nie, bo ja przecież nie rodziłam. Jakub miał inne zdanie. A na sali porodowej nie mieli podłączenia do internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 10.04.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Jak się myć nie można to i z seksu nici:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.04.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 ale z myciem czy bez mycia Cholera. O tym nie pomyślałam. Trudne pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.04.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Może ciągle jeszcze negocjuje z Robertem datę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.04.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 To naprawdę wygląda podejrzanie, ta długa nieobecność Ilonki yokasia podeślij mi przepis na te ciastka co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.04.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Dzięki Fajne i proste a pewnie i smaczne Jutro wypróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts