Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak urządzaliśmy mieszkanie w szeregowcu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Margaretka - mnie zniechęciło to, że jak ją oglądałam w sklepie to już była ... zakurzona :lol2: Pomyślałam, że nie potrzebny taki kolejny kurzołap w domu. No i mogłaby mieć ten splot drobniejszy

Ilonka się jeszcze dzisiaj nie odzywała? Oj oj oj, chyba nam się szykuje bobas :wave: Czyżbym jednak wykrakała? :D

Margaretka - mnie zniechęciło to, że jak ją oglądałam w sklepie to już była ... zakurzona :lol2: Pomyślałam, że nie potrzebny taki kolejny kurzołap w domu. No i mogłaby mieć ten splot drobniejszy

Ilonka się jeszcze dzisiaj nie odzywała? Oj oj oj, chyba nam się szykuje bobas :wave: Czyżbym jednak wykrakała? :D

10.04 tez moze byc :D i nie od razu musi sie kojarzyc ;)

ps. czy wszystkie dziewczyny rodza dzien po ktg, mimo iz lekarze po badaniu mowia ze to jeszcze nie pora? :)

ps. czy wszystkie dziewczyny rodza dzien po ktg, mimo iz lekarze po badaniu mowia ze to jeszcze nie pora? :)

Możemy wysnuć teorię spiskową, o tym, że ktg wywołuje poród :rotfl:

Jeden z przesądów ciążowych, z którymi mnie życzliwi inaczej zapoznali brzmiał, że mycie okolic intymnych powoduje przedwczesne porody :wtf:

O ktg nie słyszałam, ale kto wie?

Możemy wysnuć teorię spiskową, o tym, że ktg wywołuje poród :rotfl:

Jeden z przesądów ciążowych, z którymi mnie życzliwi inaczej zapoznali brzmiał, że mycie okolic intymnych powoduje przedwczesne porody :wtf:

O ktg nie słyszałam, ale kto wie?

:lol2::lol2::lol2: taaaaaa i seksu w ciąży też uprawiać nie wolno :lol2::lol2::lol2:

Ja jak jechałam rodzić to na wszystkich możliwych forach się ogłosiłam.:lol2::lol2:

Ja nie, bo ja przecież nie rodziłam.

Jakub miał inne zdanie.

A na sali porodowej nie mieli podłączenia do internetu ;)