reni1980 20.03.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 nie ma jak zimny prysznic, zwłaszcza kiedy człowiek się cieszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.03.2011 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Nadal w temacie ogrodu - czy ktoś orientuje się, gdzie można takie coś dostać? http://images43.fotosik.pl/160/c811572d58ba37e2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katawoj 24.03.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 takie huśtawki są dostępne w ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.03.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 dzień dobry Ilonko co tam u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.03.2011 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 katawoj - niestety, przeglądałam ofertę Ikei i nie mogę znaleźć tej huśtawki, poza tym nie jestem pewna, czy ona nadawałaby się do ogrodu (coś mi się wydaje, że była przeznaczona do pokoju dziecięcego ). Ogrodową widziałam w Praktikerze, ale cena skutecznie mnie do niej zniechęciła reni1980, u mnie w tym tygodniu huk roboty, więc chodziłam niewyspana i wyglądałam jak zombie - co oznacza również, że miałam mniej czasu na Muratora Nałożyły się na to małe starcia przedmałżeńskie (próba sił ) i problemy zdrowotne (migdałki) Wczoraj ze zmęczenia zasnęłam o 21! Dzięki temu dzisiaj świat wydaje się piękniejszy Stolarze powoli kończą nasze meble - dzwonili, że tego czy tamtego nie mogą zrobić tak, jak się umawialiśmy, ale będzie jeszcze lepiej - więc postanowiłam im zaufać Oj, z jednej strony już się nie mogę doczekać, z drugiej chcę, żeby meble przyszły jak najpóźniej, co by odłożyć w czasie ewentualne rozczarowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 25.03.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Ilona Agata Ikea ma w swojej wersji białą i niebieską http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90056455 wyglądają bardzo podobnie, obciążenie do 100kg, ale ta z Ikeii wydaje mi się mniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.03.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Ilonko nie miałam wcześniej internetu i jakoś tak nie złożyło się by wcześniej odpisać Przede wszystkim potwierdzam opinię, że z Ciebie niezła laska Co do naszej mini podróży poślubnej w góry to owszem pogoda nawet dopisała, choć była najbrzydsza ze wszystkich lat, które tam spędzaliśmy. Na dodatek robiliśmy tam sesję i musieliśmy z nią zaczekać do ostatniego dnia pobytu co nas nieźle zestresowało Ale ostatecznie wszystko się udało, a na dalsze wędrówki to takie pochmurne dni nawet lepsze niż takie w pełnym słońcu Z niecierpliwością czekam na Twoje meble do salonu i na ogród bo plan prezentuje się niezwykle ciekawie Ja mam tylko balkon do zagospodarowania, ale chciałabym go zrobić właśnie w drewnie, coś szarego (nie wiem czy pozwolą nam przemalować ściany?) i oczywiście zielone roślinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.03.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Ja też zarobiona jestem ale wpadłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.03.2011 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Ilona Agata Ikea ma w swojej wersji białą i niebieską http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90056455 wyglądają bardzo podobnie, obciążenie do 100kg, ale ta z Ikeii wydaje mi się mniejsza Dziękuję, nie wiem jak ja szukałam, że nie mogłam znaleźć. Jeśli mniejsza, to nawet lepiej, bo u nas ogródek również niewielki, a ja koniecznie muszę mieć jakąś huśtawkę! Taki dzieciak czasami jeszcze we mnie siedzi... pysiaczek, zdjęcia ślubne w górach - marzenie! Na pewno przepiękna pamiątka Sądzę, że nasz "ogród" może być niewiele większy od Twojego balkonu - tak naprawdę niewiele metrów mamy do zagospodarowania (mama się śmieje, że przynajmniej nie musimy kupować kosiarki, bo trawnik będę mogła spokojnie obcinać nożyczkami) - a plany ogromne, bo i stolik z krzesłami i grill, i wspominana wcześniej huśtawka... Prawdopodobnie z czegoś trzeba będzie zrezygnować, żeby przesadnie nie zagracić pasie - już weekend, mam nadzieję, że troszeczkę odsapniesz i naładujesz akumulatory przed kolejnym, mniej męczącym (oby!) tygodniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.03.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Ilonko, krzesła są super ale ja zakochałam się do szaleństwa w tych: http://img809.imageshack.us/img809/510/615611.th.jpg Uploaded with ImageShack.us i nie widzę innej możliwosci...pomimo ceny... Ponieważ na wątku Reni rozwinął się temat krzeseł, przypomniałam sobie po czasie o zdjęciu, które wkleiłaś Sorki, że tak późno - moim zdaniem świetny wybór Zupełnie w moim stylu i podoba mi się, że spokojnie można takie krzesło postawić również przy biurku - będzie na zaś w razie gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.03.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Ilonko no to i ja przylazłam do ciebie, witam krzesełko u góry piękne, nawet nie chcę znać ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.03.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Jeśli już jesteśmy w temacie zabójczych cen krzeseł - rozglądam się wstępnie za meblami ogrodowymi: dlaczego, dlaczego, DLACZEGO krzesła rattanowe mają takie ceny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.03.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 ja marzę o komplecie z techno ratanu, sofa, dwa fotele i stolik na taras ,uwaga jedyne 5 tyś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.03.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 (edytowane) ja marzę o komplecie z techno ratanu, sofa, dwa fotele i stolik na taras ,uwaga jedyne 5 tyś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Reni - meble bajka Ja również mam w głowie coś w tym stylu: http://j.luxlux.pl/l1944/f62aee50002a4a104aa559b0/210623.jpg A będę musiała poprzestać na czymś takim (mniej więcej): http://cdn2.asteroid.pl/c10/a.swistak.pl/000/604/604029_400.jpg Edytowane 25 Marca 2011 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.03.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 o cholera u mnie tak samo, marzę o pierwszym obrazku a będę mieć to co na drugim, ha,ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.03.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Czesc Dziewczynki Krzesła wypatrzyłam w modo4you ale kilka dni temu zorientowałam sie, ze nie ma ich juz na stronie (!), zadzwonilam i pani powiedziala, ze trzeba pytac, moze bedzie jeszcze dostawa...tynki i elektryka sie za chwile beda robic a ja juz wiem, ze jak te krzesla zobacze, to zamawiam z miejsca.Trudno-oszczedze na czyms innym:-) Ilonko szukalam dla Ciebie hustawki i znalazlam fajne rzeczy-jutro wkleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.03.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Dziewczyny a widziałyście serię AMMERO z Ikei? Jest podobna do tych mebli z pierwszej fotki którą pokazała Ilonka A ceny pewnie trochę niższe niż tych porządnych drogich mebli. http://www.ikea.com/PIAimages/0124379_PE281000_S4.JPG Ja akurat chcę drewniane, ale myślałam właśnie o jakichś wyższych krzesłach żeby można było głowę oprzeć Czyli coś jak z drugiej fotki. Ilona ja jednak nadal sądzę, że Twój ogród ma ciut więcej niż 5mkw U nas balkon w starym budownictwie dlatego o tych tarasach co teraz są budowane przez developerów przy mieszkaniach to się nawet nie umywa. Ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.03.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 pysiaczek, dzięki! Nie miałam o tych meblach pojęcia Jutro z samego rana musimy podjechać do Ikei i zobaczyć je na żywo - być może się skusimy choć ceny niektórych elementów również nie zachęcają (ta ławka ). hazeleyes1982 nie mogę się doczekać - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.03.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Ta ławka jest chyba akurat najdroższa ale wygląda bardzo podobnie do tej ze zdjęcia, które wkleiłaś dlatego akurat ją pokazałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.03.2011 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Ta ławka jest chyba akurat najdroższa ale wygląda bardzo podobnie do tej ze zdjęcia, które wkleiłaś dlatego akurat ją pokazałam Rozumiem - tak naprawdę ta ławeczka to 3 krzesła (w tym jedno narożne), więc pomysł ciekawy i funkcjonalny - być może coś z tego będzie Bo zdjęcie, które ja wkleiłam, to marzenia ściętej głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts