Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak urządzaliśmy mieszkanie w szeregowcu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczynki, ja tak na szybko, bo pisze z telefonu w szpitalu, zeby uspokoic i poinformowac, ze o 12:30 w poludnie urodzil sie Robert - fest facet, 3 i pol kilo wagi, zdrowy, choc nie obylo sie bez sporych komplikacji, ale cale szczescie wszystko juz za nami :). Dziekuje, ze jestescie i o nas pamietacie :)

Dziewczynki, ja tak na szybko, bo pisze z telefonu w szpitalu, zeby uspokoic i poinformowac, ze o 12:30 w poludnie urodzil sie Robert - fest facet, 3 i pol kilo wagi, zdrowy, choc nie obylo sie bez sporych komplikacji, ale cale szczescie wszystko juz za nami :). Dziekuje, ze jestescie i o nas pamietacie :)

Pierwsza! :D

Ilona wszystkiego dobrego dla Waszej trójki :) ucałuj Robercika w piętkę :)

ILONKO Kochana wstałam rano i pierwsze co to biegne zobaczyc wieści u Ciebie a tu taka NIESPODZIANKA !!!

Gratulacje dla Ciebie i Męża i Buziaczki dla Robercika ,Bardzo sie Ciesze że juz masz go przy Sobie , Zdrowiejcie i pokaż go Ciotkom jak wrócicie do domku :hug::hug::hug:

http://img707.imageshack.us/img707/6120/76681itsaboystorklargeb.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Jeszcze doczytałam, bo rano na śpioch patrzyłam:lol2:

3,5 kilo to idealnie, wcale nie dużo :)

Dokładnie tyle ważył mój syncio po urodzeniu :) I tez urodził się w środę!:D

Ilonko, będziesz miała cudowne i grzeczne dziecko! Tego Ci z całego serca życzę:yes::)

I czekam na zdjęcia, koniecznie pokazuj nam tu maleństwo. Jesczcze pachnące z ekranu:lol2: