agatah 15.04.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 oooo jak dobrze, że o biznesmenach piszecie mój z 16 kwietnia:lol2::lol2: a już myślalam, że ginekologiem będzie yyyyyyyyyy... a nie jest? poniekąd? Ilonka, nie moge doczekać się zjdęć maleństwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 15.04.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Hej Ilonko co tam u was , pewnie tak zaabsorbowana dzieciaczkiem że nie ma czasu zagladnac na FM, ale doskonale to Rozumiem, pokaz nam chociaz tego swojego Skarba :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.04.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Ilonko, ja chyba jeszcze nie gratulowałam. Dużo zdrowia dla Ciebie i małego i mnóstwa fajnych chwil razem! PS Miałam kiedyś sąsiada Roberta. Bardzo fajny chłopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.04.2013 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Dziękuję wszystkim . Piękną przyszłość wróżycie naszemu synkowi, mam nadzieję, że się spełni . Nie odzywałam się, bo po naszym ciężkim porodzie jestem uziemiona w łóżku (ktoś tu mówił, że po naturalnym szybko dochodzi się do siebie?), ale najważniejsze, że dziecko tryska zdrowiem oraz energią . Zdjęcia mam na razie tylko szpitalne, na których Robert ma jeden dzień: http://img826.imageshack.us/img826/7774/robertb.jpg http://img16.imageshack.us/img16/9047/1104n.jpg Obiecuję sesję z prawdziwego zdarzenia, jak tylko nabiorę sił, żeby stanąć na nogi, co mam nadzieję nastąpi niedługo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.04.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Ilonka, Jeszcze raz gratuluję pięknego synka. Wygląda na zadowolonego, że już jest z Wami. Wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.04.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Ilonko śliczny jest Robert I taki malutki A podobny do siebie z tego zdjęcia z usg 3d? Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie! Trzymam kciuki by było to już zaraz, byś mogła się cieszyć macierzyństwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.04.2013 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 illusjon, dziękuję pysiaczku, no właśnie niepodobny do siebie z tamtych zdjęć , - my w ogóle nie wiemy, do kogo jest podobny, widzę tylko, że robi miny zupełnie jak mąż, zwłaszcza kiedy się przebudza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.04.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Czyli nie ma tak co wierzyć w te zdjęcia? Skoro miny robi jak mąż to może i do niego okaże się podobny Na razie chyba za maleńki na takie rozpoznanie A powiedz ile miał cm długości bo chyba tylko wagę podawałaś, a jestem ciekawa w jakie ciuszki się mieści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.04.2013 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Miał 53 cm. Mamy najmniejsze ubranka na 56 cm, są za długie i za ciasne - nóżki mu się nie mieszczą i w ramionkach jakoś dziwnie leżą, przez główkę też z trudem przechodzą, więc ubieramy ubranka 62, w których tonie , ale przynajmniej nic się nie opina . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 15.04.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Ilonko najważniejsze, że juz w domku ! Robert jest przesliczny ! wiem co mówię, naogladałam się trochę noworodków i z reguły sa średnio atrakcyjne dla innych poza matka i ojcem A po nim w ogole nie widać przejść okołoporodowych. Taki gładziutki i jasniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gatitta 15.04.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Ojejjjj, jaki piękny,jaki malutki.Też bym chciała mieć swoją kruszynkę już przy sobie.Jeśli wciaz się aż tak źle czujesz fizycznie,to faktycznie coś za długo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 15.04.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Ilonko dzięi za zdjecia Maluszka Śliczny jest naprawde piękny chłopczyk i te oczka Przykr mi ,ze tak długo źle sie czujesz Generalnie jesteś osłabiona czy coś konkretnego Ci dokucza? Mam nadzije,ze szybciutko i z każdym dniem będzie lepiej i będziecie się mogli w pełni cieszyć sobą i wiosną Pozdrowienia i buziak w stópkę dla Syka :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 15.04.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Witam się i ja:wiggle:, ale już tak oficjalnie, bo wcześniej gratulowałam narodzin synka, ale my przecież jeszcze w ogóle ze sobą nie pisałyśmy, podczytywałam od dłuższej chwili i jak się nadarzyła taka okazja to nie mogłam się powstrzymać Jeszcze raz gratuluję prześlicznego synka :wave:i tak jak już tu wcześniej napisała Kamilcia, Twój synek naprawdę jest ślicznym dzieciątkiem, pozdrawiam serdecznie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.04.2013 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 anakris, w takim razie witam oficjalnie w moim wątku i dziękuję . gatitta, Karolinko, utraciłam sporo krwi i mam mega anemię . Omdlewam przez nią i poza osłabieniem mam kłopoty z powrotem do formy, gojeniem, itp. Na razie jestem na antybiotykach i mega dawkach żelaza, ale lekarze straszą mnie od soboty, że skończy się przetaczaniem krwi, bo morfologia wciąż na podobnym poziomie . Kamilciu, dziękuję za komplementy . Mały okazał się silniejszy ode mnie . yokasiu, ja też patrzę ze zdziwieniem, jak buzia Roberta z dnia na dzień staje się coraz okrąglejsza (zwłaszcza poliki ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 15.04.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Sliczne masz Malenstwo zycze wszystkiego dobrego, a dla Ciebie szybkiego powrotu do zdrowka Ja po porodzie uzywalam tantum rosa I bardzo mi pomoglo kupilam sobie taki specjalny dozownik do tantum rosy w aptece I po kazdym korzystaniu z toalety robilam plukanie tantum rosa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.04.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 piekniutki tez wasz malutki w koncu dojdziesz do siebie i szybko zapomnisz o minionych dolegliwosciach najwazniejsze zeby sie wyniki poprawily i zeby mleczucho strumieniami lecialo zeby te sliczne puculki rosly i rosly!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 15.04.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Ilonka to zdrowiej, zdrowiej szybciutko!!!! a syneczka gratuluje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 15.04.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Ilonko to dużo Zdrówka i wracaj do Sił żebys mogła sie zajmowac swoim syneczkiem ,a jak z karmieniem mały ma apetyt karmisz sama czy dokarmiasz ?!!! A Kawaler śliczny jeszcze raz gratuluje !!!:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 15.04.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Ilona, dziekuję! Aż czuję noworodka z monitora:cool: Mówisz, że 53 cm i 3500 g? Urodzony w środę? Jeśli tak to cud będzie nie dziecko. A napisz jak sypiacie? Jak nocki? Dużo maleństwo śpi w dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 15.04.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 U nas na początku przybierał na dupce. Wisząca skórka raz dwa zamieniła się w piękne okrągłe pośladeczki. I tak ma do dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts