Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak urządzaliśmy mieszkanie w szeregowcu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję wszystkim :).

Piękną przyszłość wróżycie naszemu synkowi, mam nadzieję, że się spełni :).

Nie odzywałam się, bo po naszym ciężkim porodzie jestem uziemiona w łóżku :( (ktoś tu mówił, że po naturalnym szybko dochodzi się do siebie?), ale najważniejsze, że dziecko tryska zdrowiem oraz energią :).

Zdjęcia mam na razie tylko szpitalne, na których Robert ma jeden dzień:

http://img826.imageshack.us/img826/7774/robertb.jpg

http://img16.imageshack.us/img16/9047/1104n.jpg

Obiecuję sesję z prawdziwego zdarzenia, jak tylko nabiorę sił, żeby stanąć na nogi, co mam nadzieję nastąpi niedługo :).

Czyli nie ma tak co wierzyć w te zdjęcia? :D

Skoro miny robi jak mąż to może i do niego okaże się podobny :) Na razie chyba za maleńki na takie rozpoznanie ;)

A powiedz ile miał cm długości bo chyba tylko wagę podawałaś, a jestem ciekawa w jakie ciuszki się mieści?

Ilonko najważniejsze, że juz w domku !

Robert jest przesliczny ! wiem co mówię, naogladałam się trochę noworodków i z reguły sa średnio atrakcyjne dla innych poza matka i ojcem ;) A po nim w ogole nie widać przejść okołoporodowych. Taki gładziutki i jasniutki :)

Ilonko dzięi za zdjecia Maluszka :hug:

Śliczny jest :yes: naprawde piękny chłopczyk i te oczka :rolleyes:

Przykr mi ,ze tak długo źle sie czujesz :( Generalnie jesteś osłabiona czy coś konkretnego Ci dokucza?

Mam nadzije,ze szybciutko i z każdym dniem będzie lepiej i będziecie się mogli w pełni cieszyć sobą i wiosną :yes: :)

Pozdrowienia i buziak w stópkę dla Syka :* :hug:

:bye:

Witam się i ja:wiggle:, ale już tak oficjalnie, bo wcześniej gratulowałam narodzin synka, ale my przecież jeszcze w ogóle ze sobą nie pisałyśmy, podczytywałam od dłuższej chwili i jak się nadarzyła taka okazja to nie mogłam się powstrzymać:)

Jeszcze raz gratuluję prześlicznego synka :wave:i tak jak już tu wcześniej napisała Kamilcia, Twój synek naprawdę jest ślicznym dzieciątkiem, pozdrawiam serdecznie:bye:

anakris, w takim razie witam oficjalnie w moim wątku :) i dziękuję :hug:.

gatitta, Karolinko, utraciłam sporo krwi i mam mega anemię :(. Omdlewam przez nią i poza osłabieniem mam kłopoty z powrotem do formy, gojeniem, itp. Na razie jestem na antybiotykach i mega dawkach żelaza, ale lekarze straszą mnie od soboty, że skończy się przetaczaniem krwi, bo morfologia wciąż na podobnym poziomie :(.

Kamilciu, dziękuję za komplementy :). Mały okazał się silniejszy ode mnie :).

yokasiu, ja też patrzę ze zdziwieniem, jak buzia Roberta z dnia na dzień staje się coraz okrąglejsza (zwłaszcza poliki :yes:).

Sliczne masz Malenstwo :hug: zycze wszystkiego dobrego, a dla Ciebie szybkiego powrotu do zdrowka :hug:

Ja po porodzie uzywalam tantum rosa I bardzo mi pomoglo :) kupilam sobie taki specjalny dozownik do tantum rosy w aptece I po kazdym korzystaniu z toalety robilam plukanie tantum rosa...