reni1980 26.03.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Ilonko witaj, byłaś w ikei, widziałaś te komplety, jestem ciekawa czy ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.03.2011 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Reni, niestety nie - narzeczonemu coś wypadło i siedzi w pracy do 22 - a ja nie chciałam sama decydować. Ikeę mamy tuż obok, więc postaramy się podjechać jutro i dam znać co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.03.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 muszę to napisaćjak wczoraj wklejono te ławkę z ikei, od razu poszłam na stronę wpisałam szukane słowo i obejrzałam co tam mamy, później pomyslałam kurcze wcale nie takie tanie (tak samo jak ty) i do ikei też wolę z mężem , sama chodze tylko po bzdury, jakoś tak wolę kiedy razem kupujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.03.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 muszę to napisać jak wczoraj wklejono te ławkę z ikei, od razu poszłam na stronę wpisałam szukane słowo i obejrzałam co tam mamy, później pomyslałam kurcze wcale nie takie tanie (tak samo jak ty) i do ikei też wolę z mężem , sama chodze tylko po bzdury, jakoś tak wolę kiedy razem kupujemy. Zobaczy się - zależy nam na sześciu krzesłach i stole (lub czterech krzesłach, ławce i stole), więc ta Ikea faktycznie jest za droga - w grę wchodzą ewentualnie takie krzesła: http://4.bp.blogspot.com/_8RDCP_IJiEU/S6KM27L0F6I/AAAAAAAAAKQ/zlebI6oqN-A/s200/10+03-18+Ammero+Chair.jpeg ale obawiam się, bo nawet na zdjęciu wyglądają jakoś tak... licho? Jakby miały się połamać (te cienkie nóżki!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mal26 26.03.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Ilona Agata-przepraszam,że dopiero teraz odpisuje,ale jakiś zabiegany był ten tydzień,wylali nam w końcu posadzki,teraz schną i mam nadzieje,że teraz wszystko szybciej pójdzie:) Już nie mogę się doczekać tych waszych mebelków robionych przez stolarza,a co do tych krzeseł ogrodowych z Ikei to faktycznie jakoś tak licho wygladają,ale jak obejrzycie to dajcie znać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.03.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Kurde Łącze sie w bolu z wami odnosnie ratanowych mebli ogrodowych Mi sie taras to w ogole z naroznikiem marzy i zamiast markizy taki pseudo dach szklany.... Ale to juz chyba w nastepnym domu - jezeli bedzie i ogrod w stylu japonskim...mmmm Ah te marzenia. No nic dolaczam oficjalnie do klubu wzdychajacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.03.2011 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 A ja znalazłam dzisiaj na wątku o szarościach: http://img840.imageshack.us/img840/2750/interiordesignplantspot.jpg Nie wiem, czy nie uderzyć z tym do stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 26.03.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Ilona Agata nie wiem czy wczesniej witałam sie na Twoim wątku ale zaglądam od dłuższego czasu;-) Mam pytanko, co to za tapeta w kuchni? ta jasniutka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.03.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Boszszsz ja też z tych marzących o rattanie na tarasie ale póki co to mam.................. najtańszą zeszłoroczną IKEE podrasowaną papierem ściernym i białym olejem:D i chyba prędko się to nie zmieni:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.03.2011 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 (edytowane) psosin, na ścianie jest tapeta Decor Maison Nature: http://emmasinspiration.blogg.se/images/2008/dscn3023_1203538546_15292277.jpg mamy inny kolor, dobrany do koloru farby na ścianach (wiem, wiem, powinnam była to zrobić w odwrotnej kolejności, ale tak jakoś wyszło ). pasie, my też upatrzyliśmy na przecenie w LM drewniany komplet, który będzie trzeba zaolejować i chyba ostatecznie to właśnie na nim stanie - oby tylko w tym roku pogoda dopisała i można było urządzać grille , a przy jakich meblach - to już chyba mniej ważne Edytowane 26 Marca 2011 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.03.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Ilonko, nie odezwałam sie wczoraj, bo ta sobota była dla mnie troche hardcorowa. Nie wklejam zdjec, bo nie chcę Ci zaśmiecać galerii, ale warto zerknąć tu: http://www.doramdesign.pl/flash/doram.html (zwłaszcza kolekcja DeLux) chociażby po to, zeby sie poinspirować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.03.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Boszszsz ja też z tych marzących o rattanie na tarasie ale póki co to mam.................. najtańszą zeszłoroczną IKEE podrasowaną papierem ściernym i białym olejem:D i chyba prędko się to nie zmieni:no: pasie ja chętnie bym zobaczyla twój podrasowany komplet, możesz wkleić w moim watku, bo ja też muszę szukać taniej opcji. Ilona na to co wkleilaś szkoda słów, masakrycznie piękne i nieosiągalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.03.2011 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 hazeleyes1982, dziękuję, w wolnej chwili przejrzę, bo teraz muszę oznajmić: Reni, pędź do Ikea! Być może nic Ci się nie spodoba, ale zerknąć warto, bo oferta całkiem spora (w Poznaniu wystawili na zewnątrz namiot z meblami ogrodowymi). Był oczywiście zestaw Ammero i jeszcze jeden ratanowy - Arholma (piękny!), niestety cena zaporowa Zainteresowaliśmy się więc takimi krzesłami: http://www.ikea.com/PIAimages/0101939_PE246099_S4.JPG W rzeczywistości są solidniejsze niż na zdjęciu i baaardzo wygodne. Niestety, mieliśmy problem z dobraniem stołu (musiałby być szklany), więc ostatecznie wybraliśmy zestaw drewniany na metalowym stelażu (drewno w kolorze metalu). Na razie uchylę tylko rąbka tajemnicy, a zdjęcia całego zestawu za dnia spróbuję cyknąć jutro (trzeba to teraz rozpakować i złożyć) http://img713.imageshack.us/img713/8480/ogrd.jpg (proszę się nie śmiać z naszego pięknego "trawnika" w tle ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.03.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 hejka Ilonko, te krzesełka co kupiłaś są piękne i podobaja się mojemu mężowi, ale tysiaka trzeba liczyć za zestaw, ja chyba kupię to co w ikea najtańsze, zestaw za 399 lawka, stół i 2 krzesła, napisz co kupiłaś dokladnie i za ile, a i wydaje mi się ze to nie drewno tylko pcv, w każdym razie tak mi powiedział pan z obsługi kiedy zapytalam czy to akacja, w każdym razie wygląda porządnie i ladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.03.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Jak PCV to nawet lepiej, będzie wytrzymałe na zewnątrz i nie trzeba olejować - hehe, a wygląda jak drewno, dlatego nie wierzyliśmy w to, co napisane na ulotce (pukałam, obejrzałam z każdej strony, nawet oderwałam - jak mi się zdawało - jedną drzazgę). Meble wyglądają bardzo solidnie, a zależało nam na mebelkach na lata - w podobnej cenie oglądaliśmy w Leroy Merlin i Praktikerze i wydawały się bardziej awaryjne - tutaj wszystko trzyma ten gruby, metalowy stelaż. Kupiliśmy stół z krzesłami i ławką (zestaw na 7-8 osób). Zestaw nie był najtańszy, ale też nie najdroższy, a przede wszystkim wydaje nam się, że wart swojej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.03.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 wow z tą ławką to będzie super wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.03.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 wow z tą ławką to będzie super wyglądać Niestety, chociaż meble stoją już skręcone, nic nie mogę w tej kwestii powiedzieć - co prawda wyszłam je przed chwilą obejrzeć, ale światło z ulicy nie dociera niestety za budynek i mimo świeczki - kompletnie nic nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.03.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Ilonko, nie odezwałam sie wczoraj, bo ta sobota była dla mnie troche hardcorowa. Nie wklejam zdjec, bo nie chcę Ci zaśmiecać galerii, ale warto zerknąć tu: http://www.doramdesign.pl/flash/doram.html (zwłaszcza kolekcja DeLux) chociażby po to, zeby sie poinspirować Piękne te meble... Na starość na pewno kupię taki zestaw - dwa fotele, niski stolik - całe dni będę spędzać na tarasie z książką i kocem na kolanach Teraz niestety potrzebowaliśmy wielu krzeseł i dużego stołu (nasz ogrodowy jest większy od tego, który zamówiliśmy do domu! Przed rozłożeniem oczywiście), bo narzeczony uparł się prowadzić bujne życie towarzyskie oraz organizować grille dla bliższych i dalszych znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.03.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 hejka Ilonko, te krzesełka co kupiłaś są piękne i podobaja się mojemu mężowi, ale tysiaka trzeba liczyć za zestaw, ja chyba kupię to co w ikea najtańsze, zestaw za 399 lawka, stół i 2 krzesła, napisz co kupiłaś dokladnie i za ile, a i wydaje mi się ze to nie drewno tylko pcv, w każdym razie tak mi powiedział pan z obsługi kiedy zapytalam czy to akacja, w każdym razie wygląda porządnie i ladnie. Reni na właśnie ja mam ten zestaw - jak go już odgrzebię w garażu to wrzucę u Ciebie -ale szanse na to to raczej w przyszły weekend bo wszystko zawalone przez domek moich dzieciaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 28.03.2011 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Ilonko, nie odezwałam sie wczoraj, bo ta sobota była dla mnie troche hardcorowa. Nie wklejam zdjec, bo nie chcę Ci zaśmiecać galerii, ale warto zerknąć tu: http://www.doramdesign.pl/flash/doram.html (zwłaszcza kolekcja DeLux) chociażby po to, zeby sie poinspirować Jaki pięny lezak palermo tam mają boski:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts