Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak urządzaliśmy mieszkanie w szeregowcu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość Ananek
Minigolfa :jawdrop:. Uwielbiam minigolfa :lol2:.

My tam się w pracy cieszyliśmy, jak w pokoju nauczycielskim na przerwie udało się dorwać wolne krzesło :rotfl:.

I jak ktoś przyniósł czajnik bezprzewodowy :rotfl:.

Ilona, to mieliście rozrywkę rodem z oczepin weselnych. :)

A teraz doczytałam, żeś Ty ciało pedagogiczne. W dodatku po polonistyce- tak samo jak ja. :)

Venus, u nas w Poznaniu z takim socialem to niewiele firm jest. W sumie to się trochę obawiam tego, że po ciąży nie wiedziałabym, co z tym dzieckiem zrobić i nie wiem, jak by to było z powrotem do pracy. Ale powiem Ci, Ilonka, że pewne kroki w kierunku ciąży zostały już u nas poczynione, a mianowicie jestem umówiona na wizytę u lekarza. Tak żeby mnie przebadał i zlecił wszystkie niezbędne badania, przepisał kwas foliowy...

Ananek, o pracy nie myśl, bo nigdy nie będzie odpowiedniego momentu :no:. Wiem po sobie i koleżankach wokół :yes:.

Gdybym brała pod uwagę pracę, to ciągle bym z tą ciążą zwlekała, z roku na rok przekładała :rolleyes:.

Zrób koniecznie badania na tarczycę - lekarze rzadko o tym pamiętają (u mnie nie pamiętali, a potem wyszło), a to dosyć ważne, choćby dla własnego spokoju psychicznego :yes:. Czyli hormon TSH - jak będzie w normie, to zielone światło, jak nie, to trzeba przyjąć leki i też zielone światło :).

Venus, firmy z przedszkolami to ja tylko w tv widziałam :cool:.

Gość Ananek

No właśnie też tak sobie myślę, że gdybym patrzyła na pracę, to pewnie tę decyzję odkładałabym i odkładała w nieskończoność. Trudno.

Nie wiedziałam, ze ojciec też musi przyjmować kwas, a w sumie to dość logiczne. :lol2:

O badaniach na tarczycę też nie słyszałam. W sumie to dobrze, że trafiłam na to forum.... budowlane. :p

Gość Ananek
Czyli wniosek prosty - mój M ma ch* pracę :mad::lol2:. Żadnych profitów dla matek i dzieci, tylko wypady do Berlina na piwsko albo inne bieganie wokół drzew ze strzelbą :mad:.

A pracują tam u niego jakieś kobiety? Bo jak praca typowo dla facetów (jakaś informatyka czy budowlanka dajmy na to), to on tam ma jak ryba w wodzie. :lol2:

Gość Ananek
Mój były szef kiedyś zapłacił kartą firmową za imprezę w klubie go-go. I oczywiście księgowa wylukała. I wszyscy potem wiedzieli, jak "męski wypad na szybkie piwko" wygląda w wydaniu naszego szefa. :)