Venus_m 03.07.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 dokładnie u nas popularna jest Sofia i Sogo ja zawsze pozwalam Mój mąż zawsze dostanie jakaś wysuszoną laskę co mu tak dęsi na kolanach że mało nosa nie urwie i się mu odechciewa, ale ja nie zabraniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.07.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 ale ja nie zabraniam ja cię podziwiam, siedzi laska mu na kolanach a ty pozwalasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 a co to jakiś problem? czasem trzeba od siebie odpocząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.07.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 no dla mnie wielki, ja wyznaje zasadę "okazja czyni złodzieja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 każdy jest inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkota 03.07.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 no dla mnie wielki, ja wyznaje zasadę "okazja czyni złodzieja" O tak, zwłaszcza w przypadku facetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.07.2013 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Wiecie co, wypytałam mojego jakie kluby odwiedzają w ramach integracji i jakoś podejrzliwie się uśmiecha . To może wolałabym akceptować i wszystko wiedzieć niż nie akceptować i tylko się domyślać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Ananek 03.07.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ilona, gdybyś wszystko wiedziała, to pewnie i tak nie wszystko byś akceptowała. Ja też bym wolała wiedzieć niż dowiadywać się jakoś przypadkiem o drobnych przewinieniach. Ale oni głupi nie są i właśnie dlatego nie mówią, bo wiedzą, że to mogłoby się jakimś szlabanem skończyć. Ale w świętość faceta to ja nie wierzę. I w imprezy męskie, na których o sporcie, pracy i autach też nie wierzę. A wiecie co... kiedyś... jeszcze w liceum chodziłam z takim chłopakiem. I jakoś tak się zgadało o filmach ero... I on, że oczywiście nie ma takich filmów, że nie ogląda. Więc go podpuściłam i mówię... a pokaż komputer - zobaczymy... No, dobra... mam, ale mam tak sprytnie pochowane, że w życiu nie znajdziesz. Zajęło mi to może minutę... w plikach systemowych jeden folder, który ma podobną nazwę do pozostałych z jakimś zakończeniem .exe... święci to oni są przy nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.07.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 dokładnie u nas popularna jest Sofia i Sogo ja zawsze pozwalam Mój mąż zawsze dostanie jakaś wysuszoną laskę co mu tak dęsi na kolanach że mało nosa nie urwie i się mu odechciewa, ale ja nie zabraniam mój tez czasem tam na jakies impezy chodzi...ale potem relacje są raczej podobne .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 03.07.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 No właśnie też tak sobie myślę, że gdybym patrzyła na pracę, to pewnie tę decyzję odkładałabym i odkładała w nieskończoność. Trudno. Nie wiedziałam, ze ojciec też musi przyjmować kwas, a w sumie to dość logiczne. O badaniach na tarczycę też nie słyszałam. W sumie to dobrze, że trafiłam na to forum.... budowlane. Nie musi o ile piwko lubi, a raczej pije Zawiera dużo kwasu foliowego - wiem to od mojego lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.07.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 A ja się martwiłam, że przy drugim dziecku zapomnieliśmy Dara kwasem foliowym naszpikować i nie wiadomo jak to wpłynie na dzieciątko... Ale w takim razie jest ok. Teraz już jestem spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Ananek 04.07.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Nie musi o ile piwko lubi, a raczej pije Zawiera dużo kwasu foliowego - wiem to od mojego lekarza O, to do pełni szczęścia brakuje mu tylko informacji, że pizza też jest zdrowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobeczek1 04.07.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 ooo, Ilonka, ale się ciekawie w wątku zrobiło Mój też wyjazdy intergracyjne co jakiś czas zaszczyca obecnością I powiem Wam że mi także nieodpowiadałoby jakby jakaś wywłoka z klubu go-go siadała mu na kolanach i cycami machała przed oczami o nieee U nas postęp- po 4 nocach oszukiwania herbatką, Mikołaj stwierdził e on nie Anglik i na byle herbatkę budził się nię będzie. I tak od 3 nocy zasypia po 20 i budzi się o 4 na jedzonko a potem śpi jeszcze do 7-8 Żyć nie umierać Zaobserwowałam że koło 1 w nocy straszne ciamtanie z pokoiku odchodzi- chyba ssie kciuk, po ok 20-30 min zasypia głęboko bo koło 2 w nocy "pika" niania (jak zgubi oddech na dłuższą chwilę) i tak śpi do 4. Także jeśli jakieś dziecko spełnia kryteria do niejedzenia w nocy polecam walkę herbacianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.07.2013 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Piwo piszecie? Ja też się trochę denerwowałam, bo jak się staraliśmy o dziecko, to mąż kwas przyjmował, ale nasze starania nie dały żadnych rezultatów, więc przestał i właśnie wtedy spontanicznie zaszłam (zresztą za radą lekarza, żeby wszelkie obliczenia odstawić na bok, bo z tego nigdy dzieci nie będzie ). Pamiętam tylko, że na początku ciąży non stop pomarańcze jadłam, soki z pomarańczy piłam, nawet te świeżo wyciskane w każdym możliwym miejscu, a niby nie można (bo nie wiadomo, czy były myte) , ale nie potrafiłam sobie odmówić . Potem przeczytałam, że pomarańcze mają dużo kwasu foliowego . dziobeczku, piona! Nasz też w nocy ciamka i jak mąż to słyszał, to podawał mleczko, ja smoka, ale zaobserwowałam, że Robert robi to przez sen, więc teraz po prostu wyłączam nianię (młody od dwóch tygodni jest w swoim pokoju) i śpimy do 6 . Czyli jednak sposób na herbatkę jest dobry . Ale to chyba tylko przy dziecku, które nie potrzebuje już mleczka, bo nasz się żadną herbatką/wodą nie da oszukać i jak chce dokładki mleka, to musi ją dostać i tyle . Ostatnio w ogóle tak dużo je (rano i wieczorem 210-240 ml ), że na serio zaczęłam się zastanawiać, czy nie wprowadzić mu kaszki/kleiku za dwa tygodnie, a nie dopiero za miesiąc. Mam wrażenie, że przestał się mleczkiem najadać , bo mimo tych wielkich porcji po dwóch godzinach od wyżerki brzuszek ma wklęśnięty jakby. A wiecie co jest najbardziej nie fair? Nie wiem jak tam laski, które tańczą w klubie go-go, ale mężczyźni striptizerzy to porażka . Miałam znajomego na studiach, który sobie tak dorabiał i miał może 160 cm w kapeluszu. Na ulicy - uwierzcie mi - żadna by się nie obejrzała . Jak już facet jakoś wygląda, to raczej próbuje dorobić w modelingu niż w nocnych klubach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.07.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 i bardzo dobrze yokasia, czego oczy nie widzą tego sercu nie żal całuski dla synka Ilona dawaj szafę:popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.07.2013 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Nie ma szafy . Zamawiamy uchwyty Zobal pod wymiar i trzeba czekać trzy tygodnie . Tzn. większość frontów będzie na klik, ale są duże drzwi, które potrzebują uchwytów, więc montaż się nieco przesunął w czasie. Zastanawiałam się czy warto, czy nie lepiej brać byle jakich uchwytów dostępnych od ręki, ale wiecie jak to jest. Wolę poczekać niż później nie móc na tę szafę patrzeć . Dzisiaj oglądamy nową działeczkę. Ale mnie baba od nieruchomości w* . Chce od nas prowizji jeśli dojdzie do transakcji. Od sprzedającego też. Nawet nie chodzi o kasę, ale dla mnie to nieetyczne, bo czyją stronę ta pani będzie reprezentować? Czy powie mi o wszystkich ewentualnych wadach działki, skoro sprzedający to też jej klient? Według mnie to klasyczny konflikt interesów, bo jak można reprezentować obie strony w trakcie negocjacji, skoro jednej zależy na jak najwyższej cenie, a drugiej na jak najniższej? Ale jej wygarnę, jak w końcu się spotkamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.07.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Ilonka ja jak sprzedawałam mieszkanie to prowizję płacił kupujący i sprzedający, z tego co się orientuję często tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Ananek 04.07.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Hej, dziewczyny:bye: Co do striptizerów to oni są rzeczywiście nieestetyczni, jacyś tacy... Ilona, trzymam kciuki za nowa inwestycję. A na tej działce możesz wybudować tylko połówkę bliźniaka czy również możesz postawić tam dom jednorodzinny, bo nie doczytałam na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.07.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Ilonka ja jak sprzedawałam mieszkanie to prowizję płacił kupujący i sprzedający, z tego co się orientuję często tak jest taki jest standard niestety ...chcoaiaz jak oglądalismy domy to byłam mega wkur.... bo Pani z Agencji wiedział o tej działce/domu mniej ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 04.07.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Dziewczyny, polecam gorąco te dwie książki. Jak dla mnie super. Takie trochę naukowe podejście, ale to do mnie trafia, żadne tam ble ble ble https://www.google.pl/search?q=M%C4%85drzy+rodzice+-+Margot+Sunderland&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&channel=rcs https://www.google.pl/search?q=Dziecko+z+bliska.+Zbuduj+szcz%C4%99%C5%9Bliw%C4%85+relacj%C4%99&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&channel=rcs Księgarnia Aros ma je w dobrej cenie. http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=24835018 Warto kupić, poczytać, pomyśleć co się dzieje w mózgu małego człowieka I robić swoje będąc bogatszym o tę wiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts