Ilona Agata 10.07.2013 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Venus, byliśmy u sąsiadów. Na dzień dzisiejszy nikt tam nie wyda warunków zabudowy, bo brak drogi (jest tylko leśna ścieżka). Agentka się upiera, że aktualne warunki zabudowy są, ale tak jak pisałam - nie umiała podać żadnych danych, np. jaki spadek dachu, powierzchnia zabudowy, itp. Szukają z właścicielem jelenia albo sama jest jeleniem, którego właściciel robi jak chce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.07.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 a no właśnie mówiłam o tej drodze, to samo mamy z polem teściowej które chcemy podzielić, odrolniczyć i sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobeczek1 10.07.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Kurcze, ja jestem tak przywiązana do domku i działki że nie wyobrażam sobie na starość się wynosić. mamy 130 m2 więc w sam raz na 2 jak i na 3 dzieci a także na starośc A jak mierzysz Roberta? Rozciągasz go czy po krzywiznach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobeczek1 10.07.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 AAAAAA, no i najważniejsze- przecież skoro mój to i Twój- wszystkiego najlepszego z okazji ukonczenia magocznych 3 miesięcy Od teraz ma być tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.07.2013 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Dziobeczku, ja go kładę główką np. do ściany i rozciągam nóżkę, przykładając miarę od ściany do piętki. Jutro idę do pediatry, to będę wiedzieć, czy pomiary się zgadzają. U nas póki co okazuje się, że mamy niezłego śpiocha . 16 h/dobę to standard . Czasami mam wrażenie, że nie mam dziecka, obudzi się, zje, trochę pogaworzy, pobawi się i znowu spać . Coraz więcej się śmieje, dużo krzyczy (ale tak z radości, zwłaszcza przed kąpielą czy jedzeniem), gaduła z niego niesamowity, szczególnie rano. No ale jest "problem" z jedzeniem, bo ile bym nie dała, to wszystko wciągnie: czy daję 120, czy 150/180/210, zawsze jak kończy płacze o jeszcze, całe szczęście nauczyłam się odwracać uwagę Roberta od mleka i już nie robię dokładek, tylko nie wiem, czy powinnam ograniczać mu porcje, bo może on tyle potrzebuje? http://img708.imageshack.us/img708/6121/7t20.jpg http://img547.imageshack.us/img547/871/d9nc.jpg http://img191.imageshack.us/img191/3083/xv6f.jpg Tak się wczoraj obślinił, jak jadłam przy nim czereśnie, a dopiero co dostał kolację . Także niczego przy nim nie jemy, nawet z kawą chowamy się z mężem po kątach . Dziobeczku, może pokażesz swojego malucha, ciekawa jestem Mikołaja . Również go wycałuj z okazji "urodzinek" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.07.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 ślyczy:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.07.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 nawet z kawą chowamy się z mężem po kątach . :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.07.2013 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Reni, Ty się nie śmiej, kawę pijemy w białych filiżankach i jak Robert jest na rękach, to zapuszcza żurawia, żeby zajrzeć, co jest w środku, bo chyba myśli, że mleko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 10.07.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Ilonka Słodziak!!! Mój starszy, ale też non stop by coś jadł, teraz jak my jemy to mu chrupka wpycham, albo jak jesteśmy na lodach to mu samego rożka kupuję Bo ostatnio mało co się nie rzucił na starszego brata jak loda właśnie jadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.07.2013 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Aniu, a właśnie że do męża podobny. Nawet nogi ma tak samo krzywe jak on . Minki też robi identyczne . Mąż mnie pociesza, że Robert za mną ma błysk w oku i tendencje do długiego spania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.07.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Ilonka mój syn też tak dużo jadł, mając 3 miesiące wyglądał jak Pudzian, a teraz szczypiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 10.07.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Ilonka mój syn też tak dużo jadł, mając 3 miesiące wyglądał jak Pudzian, a teraz szczypiorek z moim starszym identycznie było Reni mój nawet chyba chudszy od Twojego obecnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.07.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 a twój na fotkach wygląda szczuplutko :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.07.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Tak się wczoraj obślinił, jak jadłam przy nim czereśnie, a dopiero co dostał kolację . . Przyjaciółki synek tez tak ma, teraz ma już 15 miesiecy ale zjadł by wszytsko. Oststnio tak sie popłkała jak mu nie chcieli dać ciastka ze łoomatko,,,a był po kolacji Zjada każdą ilość a nie jest grubaskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 10.07.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Aż spojrzałam w kartę, jak miał 3,5miesiąca ważył 8kg i 65cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 10.07.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Wiem, wiem. Teraz stanął na 10,5kg. Więcej je ale też więcej się rusza i spala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.07.2013 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Jezu, dziewczyny, miód na moje serce lejecie. Moim zdaniem Robert też nie wygląda źle, ale ja mam hopla na punkcie mleka modyfikowanego i boję się, że przez to (przeze mnie ) będzie miał problemy z otyłością albo coś. Gdyby był karmiony piersią, to pewnie bym się tym zupełnie nie przejmowała . Trochę mnie te duże porcje, które je, zaskakują, po to jutro idę do pediatry , ale jak piszecie, że dzieci tak mają, to ok . ida, no to ładnie ważył, a ile przy porodzie? Bo u nas wychodzi jakiś kilogram na miesiąc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 10.07.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 3,5 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 10.07.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Witaj Ilonko, nie wiem czy już u Ciebie się witałam, ale podczytywałam już od dawna Wpadłam Ci powiedzieć, że koło mnie w Złotnikach (osiedle) - gmina Suchy Las, 4-5 km od piątkowa jest kilka ślicznych działek na sprzedaż!! Pojawiły się jakieś 2-3 mies. temu. Są bardzo blisko poligonu i masz pewność, że nic więcej w tamtą stronę się nie wybuduje... Poligon jest przepiękny, rewelacyjny, żeby np. rowerkiem po nim śmigać Gdzieś powinnam mieć fotkę tablicy z numerem, poszukam i Ci wkleję jeśli chcesz. Ślicznego masz synka!! Gratuluję!! Wydaje się być podobny do Ciebie, ale nie widziałam tatusia (moje dzieciaki/chłopaki (sztuk 4) to same klony męża... ) Ja miałam bardzo fajną, przygotowaną pośredniczkę. Miałam wynegocjowane z nią 1,5-1,2% ale to już 3 lata temu było, nie wiem jak teraz sobie radzi, ale jak by co to służę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.07.2013 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Megiska, dzięki za cynk , zaraz się zainteresuję i sprawdzę. Szczerze - w tamtą stronę nie szukałam, bo chociaż lokalizacja fajna, to Suchy Las kojarzy mi się z wysokimi cenami. 4 chłopaków - podziwiam . Faaajnie masz , pewnie jedyna babka w tym gronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts