Ilona Agata 23.07.2013 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Reni, nad szamponem koloryzującym intensywnie pomyślę . Chciałam zapuszczać, ale garściami lecą, więc teraz zupełnie nie wiem, co robić, ale podobno po kilku miesiącach to przechodzi i wtedy zacznę kombinować, na razie i tak nie mam się gdzie i komu pokazać , a synkowi wszystko jedno jaki mam kolor, byle mleko było na czas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Ilonka to myj teraz szamponem i dodawaj maskę Biovax do wypadających włosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.07.2013 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Najlepsze jest to, że nie tyle się przejmuję tym, jak wyglądam z takimi przerzedzonymi włosami, co stanem moich podłóg - te włosy do szału mnie doprowadzają, są wszędzie i wygląda, jakbym nie odkurzała od tygodni:bash:. Mały ma w zwyczaju chwytać mnie za pukle jak go noszę i wtedy w garści zostaje mu sporo włosów, a one je do buzi zaraz bierze (ostatnio wszystko wkłada do budzi), masakra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 23.07.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Ilona, poczekaj aż znajdziesz swój włos w kupie Roberta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Agatah umiesz pocieszyć. Ilonka to związuj po domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 23.07.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 No co... życie Później całe kawałki marchewki, jagody, ziarenka z bułki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.07.2013 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Jezu, agatah, od dzisiaj chodzę tylko w kitce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 23.07.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Później zacznie zjadać z podłogi Kitka nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.07.2013 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Już zjada, haha, czasami sam się bawi na macie, podchodzę, a on ma te włosy w garści nie wiadomo skąd (tzn. wiadomo, chwycił zabawkę z podłogi, do której były przyklejone moje włosy albo z kocyka pozbierał). W sumie nie wiem, po co nadal sterylizuję butelki? Chyba z przyzwyczajenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 23.07.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 No Jak mi dziecko na placu zabaw nażre się żwiru i piachu (jest jedyny niechodzący na placu zabaw, zasuwa na czterech ) to ja się zastanawiam po co ja mu te wrzystkie warzywa i owoce myję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.07.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Nie wiem co jest złego w praniu w proszku dla dzieci i prasowaniu no ale niech Wam będzie, prasuję od niedawna bo wcześniej nie było czasu a ubrania po praniu tak wymięte że rozmiar mniejsze się robią . Młody też zbiera zabawki z podłogi i pakuje do buzi, co zrobić. Czekam jeszcze parę miesięcy aż będzie nam kurz z podłogi zamiatał przy raczkowaniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 23.07.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Yokasta wtedy zakupisz mu takie wdzianko http://www.huffingtonpost.com/2012/11/13/baby-mop_n_2117703.html Baby-mop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.07.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Widziałam to dobry patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkota 23.07.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 albo za bardzo dmuchasz :lol2::lol2: reni, Bartek takiej wysypki dostał już w szpitalu po pierwszym nałożeniu ubranka, więc raczej się zdążył się przyzwyczaić do dziecinnych proszków i prasowania Ilonka to związuj po domu Eeee tam, znajdzie najmniejsze pasemko włosów, nawet jak związane, jak chwyci tymi lepkimi łapkami to połowę wyrwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 ciężko wam dogodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.07.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 (edytowane) Ilonko a pokaż jak wyglądają te plasterki co? A włosy też mi strasznie wypadają - ciągle w kitce chodzę a i tak wszędzie ich pełno Dzięki za rady odnośnie dopajania. Podawałam dzisiaj Młodej wodę z kilkoma łyżeczkami herbatki rumiankowej. No niespecjalnie jej to się spodobało Ale jest tak gorąco a poza tym słyszałam, że rumianek jest też dobry na problemy brzuszkowe Classic wiem, że przy kp liczy się duża ilość płynów spożywanych przez mamę i tak robię. Niestety to nie wpływa na to, że pokarmu mam więcej mimo przystawiania Młodej za każdym razem jak chce jeść. Possie 5min, jak jej już nic nie leci to jest mega afera i tylko butla ratuje wtedy sytuację. Yokasiu Lenka ma tak lekko zapadnięte ciemiączko, ale innych objawów (spierzchnięte usta, brak łez czy test na skórze) brak także myślę, że odwodniona nie jest. Kupiłam dziś w Rossmannie wodę babydream - można ją stosować bez przegotowywania No i noszę i tulę Malutką bo tak jak mówisz kiedy jak nie teraz. Poza tym widać, że tego jej trzeba i i tak inaczej się nie da Edytowane 23 Lipca 2013 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkota 24.07.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Ilonka na wypadające wlosy polecam Biotebal. Niestety tylko dla tych co nie karmią piersią :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.07.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 dorkoto, dziękuję za info, faktycznie muszę się zabrać za ten problem, bo na razie udawałam, że go nie ma (i czekałam, aż wypadanie samo minie z czasem ). pysiaczku, to plasterki Mosbito: http://nokautimg3.pl/p-b9-ca-b9ca6cec040340f7c2ff796b4bb63ffd500x500/mosbito-natura-plastry-12-sztuk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.07.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Wypadanie w koncu minie. w ciazy wypada mniej wlosow dlatego po porodzie mamy wrazenie ze wypadaja ponad norme. ja w ciazy mialam 3x wiecej wlosow bo nie wypadaly wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.07.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 co tu takie puchy? ja na wypadanie kilka miesięcy myłam szamponem biovax i używałam ich maski do wypadających włosów, efekt dobry P.S. dopiero zobaczyłam, że na poprzedniej stronie też o tym pisałam, brzmi jak jakaś reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts