Famelia 05.04.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Lipcowe małżeństwa są super Moi rodzice w tym roku mają 33 rocznicę a Turcja - tam się "dosłonecznisz" A pogoda - cóż, kwiecień-plecień Ja sama biegam z roślinami w tą i tamtą bo nie wiem, czy mogę je zostawić na balkonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.04.2011 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Famelia, mam nadzieję, że roślinom już nic nie grozi Narzeczony mnie pociesza, że na tym ciągłym deszczu przynajmniej nowo posadzone rośliny skorzystają Jeżeli chodzi o podróż poślubną, marzyła nam się totalna egzotyka, Maroko na przykład (znaleźliśmy nawet piękny hotel w dobrej cenie), ale aż strach po tym, co się dzieje w Libii... Trochę się przestraszyliśmy Co do nasłonecznienia, to podejrzewam, że słońca będę miała aż nadto - nie wiem, jak zniosę 40-stopniowe upały - bo ja z tych stałocieplnych, najbardziej lubię temperaturę od 25 do... 25 stopni! Kilka kresek w dół czy w górę i już mi za zimno albo za ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.04.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 nie martw się Ilona - woda fajnie chłodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.04.2011 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Takie było założenie - jedziemy się byczyć na plaży i jak znam życie, nosa z wody nie wystawię aż do zmierzchu Ponieważ wczoraj zasadziłam miętę, naszła mnie nagła ochota na mojito Jako, że luby siedzi właśnie w sklepie (wysłałam go po pracy z listą zakupów, co by mieć trochę czasu na Muratora), szybko zadzwoniłam, żeby kupił koniecznie Sprite, ale okazało się, że stoi już przy kasie Uznałam, że nie warto zawracać głowy taką drobnostką i przemilczałam ją. 15 minut później narzeczony wrócił ze sklepu, a w jednej z reklamówek odkryłam Sprite właśnie! Dodam tylko, że Sprite gości w naszej kuchni raz na kilka lat, więc nie wiem jakim cudem kupił go właśnie dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.04.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Ilona i to się nazywa dobry materiał na męża A mi właśnie tylko Sprita brakuje bo nawet limonkę dziś zakupiłam - podziel się co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 05.04.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 I po tym można poznać idealnego partnera Dobrze wybrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.04.2011 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 pysiaczek, Famelia, ja myślę - czyta w moich myślach nawet na odległość - choć troszeczkę trwało, zanim się nauczył, że przy okazji zakupów koniecznie, ale to koniecznie trzeba kupić czekoladę, jak się nie chce patrzeć w smutne oczy cały wieczór pysiaczek, może spróbuj zrobić mojito z wodą gazowaną i cukrem brązowym lub pudrem? Podobno prawdziwe mojito jest bez Sprita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.04.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Już mi mąż ze sklepu przyniósł Przepraszam za te offtopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.04.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Ale się macie fajnie. A ja z bólem po wyrwaniu zęba sama w domu siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.04.2011 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 pysiaczek, nie szkodzi. No to co? Zdrówko?! http://lasenteur.blox.pl/resource/mojito.jpg naberia - trzymaj się bidulinko jutro będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.04.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Na wyrwanego zęba jak najbardziej zimne mohito Albo chociaż sam lód z niego bo pić pewnie nie wolno Ilonko na zdrowie Szkoda, że mój drink nie wyszedł tak ładnie jak wklejony przez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.04.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 dzięki Ilonko. Zdrówko dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.04.2011 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 E tam, mój też tak ładnie nie wygląda jak ten na zdjęciu, ale na pewno smakuje o niebo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 05.04.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Aha, ślub będziemy brali (data ostateczna) 22 lipca. A zaraz po ślubnym weekendzie ruszamy w podróż poślubną do Turcji (ukochany zafundował sobie taki podwójny prezent na 30. urodziny ) Ilona jaki hotel w Turcji wybraliście na podróż poślubną? Pytam tak z ciekawości, bo w 2010 roku byłam w Turcji 16 raz i znam tam całe mnóstwo hoteli, więc może coś podpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.04.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Nemi, 16 raz - widzę, że Ty stałą bywalczynią jesteś Gdybym wiedziała wcześniej, zgłosiłabym się po poradę, bo mieliśmy niemały problem z wyborem. Brat bardzo nalegał, żebyśmy wybrali się do Oludeniz, ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na hotel Nashira w pobliżu miejscowości Titreyengol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 05.04.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 TTH Nashira Club? Jeśli tak hotel naprawdę b.fajny z przepysznym jedzonkiem. Ale to akurat w Turcji standard. Hotel kiedyś (jeszcze do ubiegłego roku) należał do sieci JOY, a to jest klasa sama w sobie. Jeśli jest to ten hotel, o którym myślę, to na pewno będziecie zadowoleni. Co do podróżowania - ja to taka trochę maniaczka jestem - w Europie i najbliższej okolicy to mi jeszcze tylko 3 kraje zostały w których nie byłam. A Turcję i Egipt kocham bardzo - Turcję za jedzonko i niewielu naganiaczy, a do Egiptu latamy kilka razy w roku na nurkowanie. Jedziecie na 7 czy na 14 dni? Macie w planach tylko plażowanie, czy jakieś zwiedzanie? Oludeniz jest piękne widokowo (super laguna, najładniejsza w tej części świata), ale jeśli chodzi o hotele tam to taka średnia półka moim zdaniem. W każdym razie wszelkie porady turystyczne - służę pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.04.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 (edytowane) Wpadłam do Venus i Reni, wiec nie mogłam sobie wizyty u Ciebie odpuscic:wiggle: z tą Turcja super wybór, koniecznie musicie zobaczyć Kapadocję. Edytowane 5 Kwietnia 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.04.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 A na mnie w Turcji duże wrażenie zrobił Efez i wapienne tarasy w Pamukkale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.04.2011 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Dziewczyny, ja tylko na momencik, bo ostatnio ciągle w biegu przedpołudniami nemi - podróżniczko z pasją jedziemy na 14 dni, więc nie wyobrażam sobie cały ten czas przeleżeć na plaży - prawdopodobnie zdecydujemy się na jakieś wycieczki fakultatywne. Mogłabyś coś polecić? Propozycje hazeleyes1982 i pysiaczka już sobie zakodowałam Co do Oludeniz, to właśnie ze względu na hotele (nie mogliśmy znaleźć żadnego ładnego, a ten jeden raz zależało nam na luksusie ) zrezygnowaliśmy z tej okolicy. Z chęcią polecimy tam innym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.04.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 a do Egiptu latamy kilka razy w roku na nurkowanie. nemi, zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts