Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak urządzaliśmy mieszkanie w szeregowcu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzieeeeki, duzy jest :yes: wszyscy mowia :D

Dziobeczku, niewiele starszy od Roberta :) bo z 29 marca.

Mohjo, o bo na buzi nic nie ma spryciarz tylko od szyi w dol ale juz jest lepiej. Na szczescie na zdjeciach nic nie widac.

Ilonka, moj ma taka mine na widok aparatu/telefonu i kazdego innego sprzetu :lol: swiata wtedy nie widzi :lol:. 70 cm ma mierzony na płasko z miarką z boku (pielęgniarka wyprostowała mu nóżkę). Są położne, które mierzą po pleckach miarką krawiecką i wtedy młodemu wychodzi minimum 76 :lol2:. Dobrze, że jest długi to tak wagi nie widać :D a Robert ile już waży? U nas się od miesiąca obwód klatki nie zmienił, głowa ciut urosła. Ja się cieszę, że przybiera mimo nietolerancji niektórych produktów :yes: bo z tym różnie bywa.

Beatko, nie nie z lampa nie robimy, w oczach widac okno dachowe :). Buziaki

Venus, tylko numeru brakuje i zdjecia z boku hehe.

Dorkota dziekujemy :)

Ręce to jedno, a drugie to przyczepność malca :). Roczne dziecko trzyma się jeszcze lepiej :D.

Pamiętam jak się Antoś urodził i narzekałam, że nie mam siły go nosić bo taki ciężki :lol2:.

Dokładnie Aniu, a teraz mogę nosić dookoła osiedla i jakoś daję radę :yes:.

O przyczepności nie pomyślałam, ale faktycznie Robert był zupełnie bezwładny, a teraz obejmie mnie łapkami i możemy iść w świat :).

Ananek, a kiedy zapalenie będzie zaleczone? Spokojnie, co się odwlecze, to nie uciecze :no:. Zdrowie jest najważniejsze :yes:.

Gość Ananek

Dostałam antybiotyki na tydzień najbliższy, ale potem jeszcze badania i kontrola, czyli najprędzej we wrześniu, czyli tragedii nie ma. Gorzej jeśli się okaże, że to bardziej skomplikowana sprawa, mogą się pojawić zrosty, które mogą z kolei utrudnić lub uniemożliwić jajeczkowanie. No w każdym razie nie stresuję się na zapas.

A lekarz bardzo profesjonalny. Muszę sobie porobić sto tysięcy badań, w tym to właśnie na tarczycę. Zalecił też mi przed ciążą szczepienie przeciw WZW typu B. Miałyście to szczepienie robione?

A lekarz bardzo profesjonalny. Muszę sobie porobić sto tysięcy badań, w tym to właśnie na tarczycę. Zalecił też mi przed ciążą szczepienie przeciw WZW typu B. Miałyście to szczepienie robione?

Ja szczepiłam się dużo wcześniej. Ale pierwsze słyszę, że trzeba się szczepić na to przed ciążą :wtf: Ananek oznacz sobie najpierw p/ciała anty-HBs.

Ja wczoraj mierzylam Młoda bo mi się zdawało, że już jakoś dużo miejsca w gondoli zajmuje a wyszło mi 56cm, czyli tyle co miała jak się urodziła ;)

No właśnie jak to jest z tym wzrostem/długością? Możliwe żeby w dwa miesiące Młody urósł mi tylko1cm??