dorkota 13.08.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Dziewczyny nie-ciężarówki, ale ciążę planujące (Venus, Ananek ): pamiętajcie, żeby uważać co się mówi, jak już dziecko w brzuchu, bo jakoś dziwnie się w moim otoczeniu składa, że co kto pomyślał, to się spełnia. Znajoma np. mówiła w ciąży, że chciałaby mieć żywe, radosne dziecko i teraz mała ma prawdziwego diabła za skórą, a rodzice są wykończeni bieganiem za nią . Ja nie wiem, czy ona ADHD przypadkiem nie ma - ale tak całkiem serio. Ja znowu życzyłam sobie dziecka, które będzie dużo spać i dużo jeść . No i (póki co) mam . A ja całą ciążę modliłam się żeby do teściowej nie był podobny :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.08.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 A ja całą ciążę modliłam się żeby do teściowej nie był podobny :lol2: O tym nie pomyślałam. I jest toćka w toćkę (mam nadzieję, że nie z charakteru, chociaż mojego też lepiej, żeby nie miał ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.08.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 no tak, bo jeszcze kiedyś będzie musiał spaść z tronu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.08.2013 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Ty się śmiej Venus, jak Twoje Twój charakter odziedziczą w genach, to dopiero będziesz miała . Ale ten tron to już kwestia wychowania chyba, nie charakteru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.08.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 tia będę mieć wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.08.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 swojego czasu na fb krażyło "facet, który traktuje swoją kobietę jak księżniczkę - został wychowany przez królową" to już wiecie jaki mam cel :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.08.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Ilonka miłego łikenda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobeczek1 19.08.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 heloł, jak leci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.08.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Hej dziobeczku, zapisujemy Młodego na zabieg . Masaże nic nie pomagają . Robert bardzo ich nie lubi, jak tylko widzi, że zbliżam się do jego oka, to zaczyna krzyczeć. A oczko ropieje coraz bardziej, co jest straszne, bo trzeba przemywać kilka razy dziennie (kiedyś tylko po nocy), a on się wyrywa, bo kojarzy z masażem . Myślę, że większą będzie miał traumę, jak będziemy go tak męczyć kilka razy dziennie niż gdyby raz-dwa zabieg przeszedł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobeczek1 20.08.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Myślę, że to dobra decyzja. U nas było podobnie- oko ropiało bardzo i co chwilę wyjmowałam - dosłownie- gluty z oka. No i nie chciałam męczyć go ciągłymi masażami. Teraz jest spokój, od zabiegu jest wszystko ok. A gdzie będziesz robić zabieg i kiedy? Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.08.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Ilona, ja tak z innej beczki Słyszałaś coś może o tej firmie? http://www.mebletapicer.pl/o-firmie Robert jest dzielny chłopak. Po zabiegu raz dwa dojdzie do siebie i będziecie mieli spokój z okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.08.2013 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Hej narendil, nie słyszałam niestety . dziobeczku, jeszcze nie wiemy gdzie - mąż dzisiaj odbiera wyniki badań (musieliśmy z tym badaniem dość długo czekać, żeby antybiotyk przepisany przez pediatrę przestał działać) i jeśli się okaże, że to nie bakteria, tylko kanalik, szybko szukam jakiegoś okulisty prywatnie, który robi zabiegi na znieczuleniu miejscowym. Orientowałam się i cena to około 300 zł za oko, tylko w klinice, która robi na NFZ to kosztuje 1000 zł . Pewnie wybiorę miejsce, gdzie nas przyjmą najwcześniej, bo Roberta oko dzisiaj już naprawdę wygląda nieciekawie - jest całe przekrwione i opuchnięte . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.08.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Ojej Ilonko co ja czytam. Biedny Robert. Mam nadzieję, że szybko się z tym uporacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.08.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Ilonka, Robert już reaguje na swoje imię? Bo Antoś od dwóch tygodni tak, ciesze sie z takich małych rzeczy bo wielu jeszcze nie robi . Pokaż malucha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.08.2013 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Aniu, zareagował ze dwa razy, więc to raczej czysty przypadek . Jaka mała rzecz? To ogromna rzecz! Nie czytaj, co powinien robić w jakim miesiącu życia, ja nie czytam i jestem przez to spokojniejsza (i baaardzo dumna, jak jakąś nową umiejętność opanuje, natomiast czy w czasie, czy później - mam to gdzieś dla mnie i tak jest najinteligentniejszym i najzdolniejszym maluchem pod słońcem ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.08.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 E no coś Ty, to mój jest najiteligentniejszy . Masz rację, mama też mi powtarza że zawsze się cieszyła kiedy któreś z dzieci coś robiło a wtedy nie było takich bzdur jak wykres, dany miesiąc i umiejetności . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.08.2013 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Dzisiaj sprawdzałam, nie reaguje . Jedyne - na co reaguje - to jedzenie . Wygląda wtedy jak pisklak . Ja tylko na początku sprawdzałam, czy wszystko ok (czytałam do drugiego miesiąca), kiedy zauważyłam, że rozwija się mniej więcej książkowo (czyli zdrowy jest ), to przestałam - nie potrzebuję tego , jakby były jakieś poważne odchylenia, to przecież wiem (kiedy mniej więcej powinien zacząć siadać, chodzić, mówić) i zdążę zareagować, a z tych wszystkich drobnych umiejętności po prostu się cieszę, bo chłopak mi zdrowo rośnie i co rusz zaskakuje czymś nowym, czego się nawet nie spodziewałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobeczek1 26.08.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 EEEE tam, Mikołaj jest naj naj Mój niestety chyba jest na ziemniaka uczulony. Tak na 99 %, bo ponieważ jest karmiony w więkoszości piersią mogło go sypnąć po czymś co zjadłam. No i teraz jestem w kropce, bo samą marchew to ciezko dawać, dynii nie mogę dostać. Wprowadziłam więc fasolkę szparagową i ugotuję z marchewką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobeczek1 26.08.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 EEEE tam, Mikołaj jest naj naj Mój niestety chyba jest na ziemniaka uczulony. Tak na 99 %, bo ponieważ jest karmiony w więkoszości piersią mogło go sypnąć po czymś co zjadłam. No i teraz jestem w kropce, bo samą marchew to ciezko dawać, dynii nie mogę dostać. Wprowadziłam więc fasolkę szparagową i ugotuję z marchewką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.08.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 i jak Ilonka kolejny poniedziałek sama z dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts