Ilona Agata 07.04.2011 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 anna-maria3 - witam cieszę się, że Cię tu widzę Sukienka w rzeczywistości wygląda jakoś inaczej niż na tym zdjęciu, jest cała z tiulu i faktycznie, tak jak napisałaś - delikatna. Nie ma żadnych kół i usztywnień, zakłada się ją bez halki, bo całe to rozkloszowanie "robi" leciutki materiał. Kamienie na sukni to bezbarwne kryształki i też myślałam, żeby taką biżuterię wybrać. Naprawdę nie są takie widoczne, jak na tej fotce (jakby je podkolorowali Photoshopem) - natrafiłam w internecie na zdjęcia tej sukienki na pannach młodych, które chcą ją sprzedać i tam kamienie w ogóle nie są widoczne. AJA123, również witam u siebie Z tą fryzurą faktycznie masz rację, wybiorę kilka i wypróbuję przed godziną zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.04.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 (edytowane) Ilonka co za okreslenie beza pelna tiulu Zdecydowanie blizej mi do empire (lezy sobie grzecznie w pudelku moja "koszula nocna"), ale ta suknia nie jest taka zla, zwlaszcza jezeli te kamienie nie sa tak mocno widoczne. Na pewno bedzie pieknie, bo powiem szczerze, ze malo ktora panna mloda wyglada do slubu brzydko, przeciez jestes szczesliwa, umalowana - czujesz sie piekna i to widac Ja generalnie jestem przeciwna bizuterii i jedyne co toleruje to kolczyki i ewentualnie bransoletka. Do twojej sukni natomiast widzialabym jakis prosty naszyjnik (nie jakas wielka kolie) + malenkie kolczyki w uchu, nie wiszace tylko takie malenstwa intrygujaco polyskujace. Ilonko polecam Ci sprobowac uczesac sie probnie do slubu, ja musze sie wlasnie na taki probny make up umowic i fryzure. Do tej sukni tez zdecydowanie widze dosyc luzno upiety kok, moze lekko przechylony na bok, bez welonu. Skoro juz jest tutaj tak slubnie to pozwol ze sie wtrace ze swoimi trzema groszami, moze ktoras z dziewczyn ma w temacie doswiadczenie: otoz wymyslilam sobie jako fryzure slubna kucyk, przy czym gumki nie byloby widac bo bylaby "oplatana" wlosami - taka elegantsza wersja. Problem jest taki ze wlosy sa powiedzmy do ramion (odrastajaca fryzura bob, z przodu dluzej z tylu krocej taka litera V) i sa zdecydowanie za krotkie do tej niewinnej fryzure. Czy ratunkiem moga byc tasmy do wlosow? nie wiem czy nie bedzie widac laczen przy takim zaczesaniu do gory... Jezeli moje 3 grosze Ci przeszkadzaja to powiedz slowo a natychmiast je usune I jeszcze ktorego fotografa wybraliscie? ja ostatnio mam szalenstwo zmian w ostatniej chwili i odwolalam dzis tego zaklepanego rok temu i juz podpisalam umowe z nowym...ale mnie jego zdjecia powalaja. Edytowane 7 Kwietnia 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 07.04.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 To ja też trzy grosze wtrącę... Mogę polecić super fotografa - współpracowałam z nim kilkakrotnie - głównie zawodowo (duże konferencje), ale także prywatnie (ślub mojej siostry). Nie wiem, czy dojechałby do Warszawy, ale Ilonko on jest z Poznania więc jeśli byłabyś zainteresowana, to daj znać Ma swoje portfolio w necie. Pan nie jest tani, ale zdecydowanie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.04.2011 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 anna-maria3 - skoro z Poznania, to ja się ładnie uśmiechnę o jakieś namiary na tego pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 07.04.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 anna-maria3 - skoro z Poznania, to ja się ładnie uśmiechnę o jakieś namiary na tego pana Wysłałam na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.04.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.04.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Czy ja tez moge prosic o te namiary? Chetnie porownam sobie portfolio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 07.04.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Czy ja tez moge prosic o te namiary? Chetnie porownam sobie portfolio Wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.04.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 biżuteria zdecydowanie jak najmniej widoczna ale powinno coś być w końcu to wesele a wtedy można sobie pozwolić na więcej, wg mnie coś blisko szyi i wkretki albo tylko wiszące kolczyki i bransoletka... w moim wątku wkleiłam fotki frontów które chce zastosować w kuchni, kolory ciut przekłamane ale jest ten szarobeżowy, jak Ci się widzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 08.04.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Ilonko, ja bym też widziała do tej ślicznej sukienki delikatne kolczyki (tym bardziej, że nastawiasz się na luźny kok) - ale nie zwisające! i delikatny naszyjnik blisko szyi. Taka delikatna biżuteria na pewno ślicznie dopełni całość. Chyba, że na codzień nie nosisz żadnej biżuterii i źle byś się czuła. Najlepiej przymierz do sukni i sama oceń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.04.2011 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 naberia, fakt, biżuterii na co dzień nie noszę Pierścionek zaręczynowy nosiłam przez pół roku i jakoś nie mogłam się przyzwyczaić, więc leży w szufladzie Naszyjników/wisiorków/korali(ków) nie noszę wcale, jedynie na imprezki preferuję duże, ozdobne, wiszące kolczyki, natomiast jeśli chodzi o bransoletki - uwielbiam, ale mam tak chude ręce, że zawsze gubię (przelatują przez dłoń) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.04.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Oho nie wiedziałam, że sukienka już zamówiona Bardzo ładna i mimo, że beza do jest delikatna i zwiewna - ma coś z empire według mnie Jak piszesz, że chciałabyś luźno spięte pofalowane włosy to może coś takiego: http://forum.we-dwoje.pl/files/fryzury_dlugie_1488_199.jpg http://www.womenshairstylesonline.com/Hair/Gallery/Bridal_Hairstyle_97323.jpg Kolczyki to podobają mi się do tego typu sukni takie całe z cyrkonii mieniące się w zależności od padającego światła. Ja miałam takie na sztyftach, ale zwisające jakieś 4cm i to było bardzo optymalne rozwiązanie. Poza tym biżuterii nie miałam, ale to dlatego, że dekolt miałam w łódkę, więc nic na szyję nie wchodziło w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 08.04.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Hej wpadam ze rewizyta (bez prezerwatyw:lol2: Ty juz wiesz o co chodzi:)Watek slubno - wnetrzarski....miodzio!Kuchnia super, lampy odjechane, do sukni kolczyki koniecznie....to tak na poczatek w skrocie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.04.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Witam kacha.crac i dziękuję U nas ciągle jeszcze więcej rzeczy niezrobionych niż gotowych,więc za wiele do oglądania (i pokazania) niestety nie ma i stąd wkradły się tematy ślubne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.04.2011 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 W domu nadal nie ma się czym pochwalić - dzwoniłam do stolarza i usłyszałam, że mebelki do salono-jadalni będą w przyszłym tygodniu, choć szósty tydzień mija w ten piątek Mam tylko nadzieję, że zdążą przed świętami, bo już pospraszałam gości co niemiara (rodziców, teściów, znajomych). Plan awaryjny (na wypadek, gdyby stolarz jednak zawiódł i nie dowiózł stołu na czas) miał być taki, że obiad zjemy w ogródku, ale po pierwsze: pogoda jak zwykle może spłatać psikusa, a po drugie: do świąt nie zdążymy z trawą Podobno jeszcze na nią za wcześnie Tak więc ogród przypomina chwilowo plac boju, bo jest cały poorany przez panów, którzy zakładali nam oświetlenie (cierpliwie wyrównujemy spiętrzoną nad kablami ziemię) - mam wrażenie, że te światła nie do końca tutaj pasują (początkowo miały stanąć kule, ale zrezygnowaliśmy z nich, kiedy usłyszeliśmy, że najmniejsza, w dodatku wykonana z plastiku, kosztuje 300 zł ): http://img251.imageshack.us/img251/4869/pict0616w.jpg Miejsce, w którym zostanie wysypana kora i porozkładane stare, spróchniałe korzenie (przeczesujemy w tym celu pobliskie lasy ): http://img153.imageshack.us/img153/2017/pict0619u.jpg I na dowód, że sezon grillowy został w weekend rozpoczęty na dobre: http://img822.imageshack.us/img822/5927/pict0633.jpg Oraz zawitała do nas wiosna, bo wierzba zaczęła wypuszczać listki : http://img21.imageshack.us/img21/9510/pict0638z.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.04.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 o fak Ilona u ciebie już prawdziwy ogród!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.04.2011 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Reni, brakuje tej kory (kilka tygodni temu zaufałam bratu, bo zamawia do siebie i mieliśmy odkupić jeden worek, ale jemu niestety nie spieszy się tak, jak nam ), trawnika i wysokich traw, bo również mi się marzą między tymi iglakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 11.04.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 zazdroszcze Ci tego ogrodu ja bym chciała już chociaż tyle...u mnie zamiast kory walają sie gwoździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.04.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 gueene, ja w ostatnią sobotę przeklinałam ten ogród, bo po generalnych, wiosenno-przedświątecznych porządkach w domu, zamiast odpoczynku czekało nas kilka godzin pracy w ogrodzie (plewienie, podcinanie, podlewanie, zbieranie liści, grabienie, mycie tarasu po ostatnich burzach piaskowych) A ja nie zwyczajna, bo dotychczas żyłam sobie spokojnie w maleńkim mieszkanku z jeszcze mniejszym balkonikiem Trochę mnie ten metraż nowego mieszkania + ogród i związane z tym obowiązki przerosły, jeśli mam być szczera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.04.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 oj Ilonko glowa do gory Oswietlenie w ogrodzie i tak jest tylko nastrojowe, wiec chyba nie ma sie co napinac na kule po 300 w plastiku mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts