pysiaczek 18.09.2013 03:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Narendilku dzięki to jeszcze spojrzę na te tripp trappy ale raczej się nie zdecyduję że względu na ich "sztywność";) A ja sobie nie śpię od 2h odkąd karmiłam Młodą Ona śpi, mąż śpi a ja nie mogę Lena śpi z nami w sypialni ale w swoim lozeczku i wcale mi to nie przeszkadza. Co więcej w ciąży zarzekalam się, że z nami spać w łóżku nie będzie, a ze względu na jej problemy z brzuszkiem często spalismy razem, a i teraz nam się to czasem zdarza Jestem najlepszym przykładem a to, że nigdy nie mow nigdy I dziś Młoda kończy 3 miesiące. Może dlatego spać nie mogę, bo to przeżywam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkota 18.09.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Asia - faktycznie, głupio to zabrzmiało Chodziło mi o to np, że jeden miał zapalenie ucha jak miał 3 tyg, drugiego za niemowlaka wysmarowała wick vaporub, mój Andrzej mało siekierą nie dostał jak w łóżeczku leżał i takie tam.... My za tydzień chrzciny mamy, więc mnie już głowa boli na myśl o mientoszeniu Bartka przez wszystkie ręce Oby mi tylko go nikt nie sadzał w wieku 4 m-cy. Bo były takie co w drugim mi kazały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.09.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 mój Andrzej mało siekierą nie dostał jak w łóżeczku leżał i takie tam.... :wtf: Chrzciny jakoś przebolejesz. Wtedy trzeba się trochę gośćmi zająć to ja sobie odpuszczam na taki jeden dzień (spędu rodzinnego) - tylko co jakiś czas powtarzam sobie w głowie, że "przecież przez tych kilka godzin nie zepsują mi dzieciaka, wróci do mnie całe i zdrowe i znowu będzie po mojemu" I lampeczkę winka przed - na rozluźnienie, dla zdrowotności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkota 18.09.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Asia, zacisnąć zęby mówisz?? A z siekierą to było tak, że teściowa coś tam sobie dziabała w kuchni, a że mieszkali w kawalerce, to łóżeczko stało blisko i jak się zamachnęła to jej ostrze spadło z trzonka i spadło gdzieś obok mojego męża, wtedy bobasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.09.2013 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 (edytowane) Ale gadacie... Dziewczynki od dwóch dni nie pisałam, bo pochłonęło mnie trochę inne zajęcie. Od jakiegoś czasu jestem mamą (to wiecie), ale też mamą blogującą , do czego się nie przyznawałam. No musiałam znaleźć sobie jakieś dodatkowe zajęcie, coś dla siebie, jakąś odskocznię od pieluch, gugania, ale żeby nie było, blog jest związany z moim maleństwem, które jest inspiracją, moim życiem. Czyli trochę o wychowaniu (z założenia miało być głównie, ale moje plany zweryfikowało życie, bo okazało się, że co ja tam wiem o wychowaniu ), trochę o modzie, dużo o życiu (w tą stronę powoli zmierzam), a przede wszystkim zdjęcia i teksty. Dzięki Magdzie (tej od Bartka) trafiłam na wspaniałe blogi innych mam, które bardzo mnie zainspirowały do działania . Magda, teraz czas na Ciebie, czekamy , bo na pewno masz więcej do pokazania niż ja (jeśli chodzi o modę dla dzieci). Będę oczywiście tutaj zaglądać, ale pewnie nie z taką częstotliwością jak wcześniej . pysiaczku, i co? Jakieś zauważalne zmiany po 3. miesiącu? gajzo, na pralkę czekamy, mamy już uchwyty, ale znowu nie możemy umówić się ze stolarzem, bo szef wakacjuje , a to z nim załatwia się wszystkie formalności. Młody je aż się uszy trzęsą, ale ma tendencję do przejadania się (ja nie potrafię mu odmawiać dokładek :oops), co nie jest zdrowe, bo potem przez wiele godzin nic nie chce tknąć (wczoraj zjadł moją zupkę o 11 - 300 ml, a potem dopiero kolację o 19 ), ogólnie muszę jeszcze opanować wielkość tych porcji (ile mu dać, żeby nie ominął następnego posiłku). Dobra, spadam na kawę, bo młody zaraz się obudzi i nie zdążę jej wypić. Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 19.09.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 chcemy linka! prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 19.09.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Link jest w stopce Ilony Ilona, pięknie piszesz Zaczytałam się, a miałam pracować :bash::bash::bash::bash::bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 19.09.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 aaaa nie zauwazylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.09.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 O wow! Piękny blog. I kiedy Ty na to wszystko kobieto znajdujesz czas? Jesteś Turbo-Dymo-Menka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.09.2013 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Dziewczyny, na razie jest groch z kapustą, bo ciągle szukam drogi, możliwe, że tak będzie zawsze (stąd nazwa ), no i wiadomo, piszę wtedy, kiedy dziecko pozwoli, zazwyczaj po 21 jak już śpi lub z samego rana - jak ma pierwszą drzemkę - wtedy mam najwięcej czasu, ale też jestem mega zmęczona. To nie jest pamiętnik, bo piszę np. w weekend na cały tydzień (trzy posty), dlatego np. pogoda może się nie zgadzać (ale myślę, że inne blogerki robią tak samo ). Zdjęcia, no tutaj robię postępy (mam nadzieję), ja nie umiem robić zdjęć, mam fajny sprzęt, choć to nadal sprzęt w pełni amatorski (mąż obiecał na Gwiazdkę coś lepszego, jak mnie wciągnie ta zabawa, a wciąga ), ale już widzę, że jak Robert zacznie biegać, to będą fajne foty! I pamiątki przy okazji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 19.09.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Ilonko fantastyczny blog . Pięknie piszesz. Nawet troszeczkę się wzruszyłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.09.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Pamiątka - to fajny cel A ja się wciąż nie mogę zebrać, żeby kupić dla Ali książeczkę pamiątkową (kliknąć na allegro), nie wspominając już o tym, że w Zuziowej mam mega zaległości, A co dopiero tą dla Ali zacząć wypełniać A przecież jak nie teraz to kiedy? Ilona, zdjęcia piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.09.2013 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Dziewczynki, dzięki . Aparat Nikon, d5100, obiektyw ten zwykły, dołączony w standardzie. Brakuje mi czegoś na robienie zdjęć ze zbliżenia w domu, bo na zewnątrz (na razie ) daje radę . List do świętego Mikołaja w każdym razie napisany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.09.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 :jawdrop::jawdrop: blog kurcze podziwiam, mnie by sie nie chciało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkota 19.09.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Boooosz, Ilonka.... Supermenka, normalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.09.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Fantastyczny blog!!! I zdjęcia cudowne!!! Zaczytałam się i powtorzę za Asią Jesteś Turbo-Dymo-Menka! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 20.09.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 W końcu nie czuję niedosytu Roberta (przesytu zresztą też nie). Z zazdrością patrzę na wesołą twórczość Mamuni i... Mamuniu otwórz Ty sklep, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.09.2013 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 gajzo, sklep? Nie wiem, może kiedyś, jak mi się blogowanie znudzi, na razie potrzebuję miejsca, w którym wyżyję się twórczo, bo jak pisałam - potrzebuję odskoczni od pieluch i gugania , a że Robert jest całym moim życiem w tym momencie, to i odskocznia z nim związana . yuka, dorkotko, ateno, Daila, classic, dziękuję za miłe słowa . Natomiast nie chciałabym, żeby Murator stał się miejscem promocji . Możemy dalej gadać o wszystkim i niczym, niekoniecznie o blogu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.09.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 hmm chyba ciężko będzie, bo juz został wywołany i masz go w stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.09.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Idę poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts