Ilona Agata 20.09.2013 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Reni, jasne, napisałam, bo istniało duże prawdopodobieństwo, że prędzej czy później i tak ktoś trafi na zdjęcia Roberta w sieci, trochę o blogu możemy pogadać, ale nie chciałabym, żeby ten temat zdominował wątek, to miałam na myśli . No i przede wszystkim nie chciałabym, żeby były same ochy i achy, jak ktoś ma jakieś "ale" na ten temat, bo to, co czytam na forum pozostaje w małej opozycji do tego, co dostaję na skrzynkę z wiadomościami na blogu . Dziewczyny, ja się nie obrażę, nie trzeba się zachwycać, jak ktoś napisze, że to głupi pomysł, zdjęcia są amatorskie, a teksty puste, no cóż. Przyjmę na klatę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.09.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 no to ja szczerze powiem co myślę teksy są super, zdjęcia bardzo ładne, amatorskie no co ty:mad:, czy ja bym taki blog prowadziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.09.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 i nie potrafię odpowiedzieć dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.09.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 hej hej Sokoły co ja tu widzę Ilonka - gratulacje, wspaniały pomysł- zaraz dodam do zakładek co bym była na bieżąco Bardzo mi się pomysł podoba - sama zamówiłam sprzęt do robienia dobrych fotek.. jak znajdę czas to zacznę i ja. zaraz zlukam bloga:) co do obiektywu zamówiłam ten standardowy na razie zoom 50-105 nikona - do zbliżeń to trzeba 50 mm z jasnym f np 1.4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.09.2013 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Jezu Magda, czyli się nie obrazilas, ze bezczelnie Twój pomysł sciagnelam - przyznam, ze się Ciebie bałam . Cieszę się, ze tez ruszasz, w razie pytań wal w dym . A i ja od Ciebie będę ciuchy podpatrywac , bo wiem (czuje), ze tym wykosisz konkurencje . Reni, a ja wiem o co chodzi, rozpowszechnianie wizerunku dziecka, itp. Sama każdego dnia mam wątpliwości, ale jest tyle tematów, które chciałabym poruszyć (m.in. lukrowa wizja macierzyństwa w Polsce), a bez zdjęć pisalabym sama dla siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.09.2013 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 No książek nikt dzisiaj nie kupuje, cha, cha, a i ja nie mam czasu ani energii przysiasc i napisać coś od A do Z, rozdział po rozdziale, żeby miało ręce i nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Ilonka idę czytać i się wypowiem, nie dziwię się że na klatę wszystko weźmiesz, w końcu klata nie byle jaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.09.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 No książek nikt dzisiaj nie kupuje, cha, cha, O, wypraszam sobie Ja właśnie kolejny biblioteczny regał postawiłam. Bloga przejrzałam. Podoba mi się. Ilona, za każdego słowa aż bije, że lubisz to. A o lukrowej wizji macierzyństwa napisz. Koniecznie Zbierzesz pewnie niezłe gromy, ale może choć kilka matek poczuje, że to nie z nimi jest coś nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.09.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 nie chodzi nawet o zdjęcia bo z domem co tu robimy? Po prostu chyba mi by się nie chciało a i nie widzę potrzeby pisania o macierzyństwie tym wczesnym bo ono daleko za mną i powiem szczerze że trochę mnie nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.09.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Ilona ja się na nikogo nigdy nie obrażam:) podziwiam, że się ludziom chce cokolwiek robić zamiast siedzieć i biadolić także sukcesów :* bloga w domu przerobię dopiero Reni - bo masz już wyrośnięte Latorośle, pół dnia w pracy:) w domu to w domu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Ilonka dlaczego piszesz o moim mężu na blogu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 20.09.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Pamietam, że wspominałaś kiedyś o szukaniu własnej drogi, rezygnacji z dotychczasowego zawodu. Pamietam też o sówkach. Myślę, że artystyczna z Ciebie dusza, dlatego też trochę niewinnie wspomniałam o sklepie . Jeżeli chodzi o treść... fajnie, że łamiesz stereotyp Matki Polki, widzącej macierzyństwo wyłącznie w kolorowych odcieniach. Ja lubię prawdę, nawet jeśli miałaby być gorzka. Świetnie, że o tym piszesz. Plus jest taki, że dobrze się to czyta. Wspomniałaś też o tym, że nasze opinie nie pokrywają się z treścią wiadomości, które dostajesz na blogową skrzynkę. Czy są to chociaż jakieś obiektywne komentarze? Czy ludzi po prostu boli Twoja konsekwencja we wprowadzaniu zasad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Ilonko mnie się bloga źle czyta pod tym względem, że posty źle się układają. Lubię czytać chronologicznie, czyli posty najwcześniejsze na początku danego miesiąca i w dół następne...tak ciągle muszę przewijać. Ty zdolniacho nie wiedziałam, że taki ponętny jest Robert dzięki Mamowej garderobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.09.2013 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 (edytowane) Venus, niedługo wynosze bloga z blogspota, ale układ pewnie zostanie ten sam . Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 (edytowane) Ilona ale myślisz, że to ktoś dorosły do Ciebie napisał? jeżeli tak to niech się WSTYDZI! Odnośnie układu to chyba masz rację, w związku z tym że o blogu wiem dopiero teraz :mad:musiałam nadrobić, jak będę na bieżąco to będzie wygodnie Edytowane 20 Września 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 20.09.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Ilona, takie wiadomości uznaj za... Brak wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.09.2013 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 (edytowane) Dokładnie dziewczyny, było, minęło... Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 20.09.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Super , w końcu będą fotki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.09.2013 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 (edytowane) oo to już będzie skończone na tip top? Ilonko mnie bardzo podobał się wpis o wyobraźni pamiętam jak ogryzek od jabłka pełnił rolę i kosza na śmieci i wyjątkowo zjawiskowej lampy stojącej w domu Lalki Barbie a koleżanki przychodziły i zazdrościły, że taki idealny teraz są inne czasy, mini mini, idź dziecko mamę boli głowa pooglądaj tv. Oczywiście mocno przerysowuję, bo nie każdy tak robi, ale znam wiele osób które tak robią. Artykuł Chylińskiej znam, napisany bardzo ostro zwłaszcza w opozycji do mitu cudu narodzin fajnie jednak, że osoba publiczna zdecydowała się na taką wypowiedź. Edytowane 20 Września 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.09.2013 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Tak . więcej w domu nie ruszamy . Być może na zewnątrz, mąż miał już w tym roku myśleć nad zadaszeniem tarasu i/lub dodatkowym tarasem dla leżaków, ale... co się odwlecze, to nie uciecze. Po prostu: przy dziecku szkoda czas na remonty . I nie tylko na remonty: nasza trawa woła o pomstę do nieba !. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts