Ilona Agata 22.09.2013 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Aniu, popłakał się straszliwie, ale już po minucie - dwóch nie pamiętał - wystarczyło wyprzytulać i wycałować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.09.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Tego dzieciom można zazdrościć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 23.09.2013 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 calowac przytulac i altacetem junior smarowac lepiej zszywac roczniakowi palca niz czolo 4latkowi - do dzisiaj to pamieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 23.09.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Guza to najlepiej masłem posmarować Z tym pilnowaniem dzieci i zabezpieczaniem, to jest tak, że jedno dziecko raz upadnie i będzie uważało, a inne co chwilę sobie paluszki przycina i nic się nie uczy. Moje dziecię raz jeden z kanapy spadło i już wie, że do krawędzi podchodzi sie tylko tyłem, a po kanapie się nie skacze. Koleżanki syn kilka razy górą wyszedł z łóżeczka:eek: i nadal to robi, co kończ się oczywiście upadkiem. Nie zgadzam się z tym, że jak sobie raz przytrzaśnie paluszki to się nauczy.... ten egzemplarz na pewno nie.... Teren trzeba jak najbardziej do potrzeb tego małego człowieka dostosować. Nie mam na myśli chowania wszystkiego, stosowania masy zabezpieczeń. Ale chociaż z dolnych szuflad powyciągać szkło, zabezpieczyć chemię, schody.... NIe każde dziecko rozumie ten ciąg przyczynowo - skutkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.09.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Ilonka priva masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.09.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Ilonka - genialny ten Twój blog. Jestem zachwycona. Strasznie mądra z Ciebie Kobitka i bardzo dzielna:hug: A piszesz doskonale - lekko, dowcipnie, masz świetne porównania i trafne odniesienia. Super. Od razu wychodzi Twoje wykształcenie Super, że wpadłaś na ten pomysł. Widać, że masz bardzo dużo do przekazania światu. Jestem Twoją fanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.09.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 ostatni wpis, popłakałam się Ilonka współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.09.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 A moje komentarze się nie dodają szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.09.2013 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Madziu, dziękuję . Aniu, mam włączoną moderację (różne komentarze się trafiają, tych obraźliwych nie puszczam), ale dzisiaj poszły wszystkie, jakie miałam w skrzynce , z opóźnieniem, bo nie zawsze mam komputer/telefon przy sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.09.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Tak myslalam, dlatego napisalam ze cenzura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.09.2013 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 O cenzurze nic nie dostałam? Nie wiem dlaczego? A cenzura wiadomo, nie będę tam puszczać wszystkiego . Mój blog, moja sprawa , po wolność słowa można iść gdzie indziej . Tak naprawdę trzech postów nie puściłam (od dwóch osób) w całej swojej blogerskiej karierze, ale były delikatnie mówiąc... obraźliwe. Jeden z perspektywy czasu widzę, że był do przełknięcia, ale drugi i trzeci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 24.09.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Przybywam oblukać zabudowaną praleczkę, a tu dalej cisza :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.09.2013 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Gajzo, już jest od wczoraj. Jutro cyknę fotki, obiecuję . Dzisiaj mi się nie chce (zmęczona, dopiero co położyłam Roberta spać, a i mam doradzić w sprawie tematu maturalnego pewnemu młodzianowi ), to nic takiego, ale łazienka od razu wygląda lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.09.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 (edytowane) Ilonka, moich dalej nie ma ani jednego buuu. Napiszę Ci tutaj. Ja miałam robione USG przed porodem sprawdzane ułożenie dziecka, poziom wód płodowych. Do tego KTG już przed samym porodem itd. O cc zdecydował lekarz natychmiast po tym jak zeszła kroplówka z oxytocyny i nie było postępu. Wtedy byłam zła, zdruzgotana nawet bo na sali operacyjnej nie było ze mną męża. Teraz jestem wdzięczna za operację mimo, że wiązała się z okropnym bólem, cierpieniem. Nie wiem jak będzie przy kolejnym dziecku ale niezależnie od tego - będę się bała. Jedno wiem, czy sn czy cc - zażądam żeby mąż był ze mną i trzymał mnie za rękę. Żeby mógł przytulić nasze dziecko po porodzie. I żałuję, że czasu już nie cofnę bo Antoś po porodzie nie został utulony . Edytowane 24 Września 2013 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 24.09.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Dobrze, dobrze . W takim razie cierpliwie czekam. Sama zastanawiam się nad zabudową, ale mam niewielką łazienkę i boję się, że efekt będzie nieciekawy. Szkoda, że nie pomyślałam o tym na etapie projektowania. Stałaby sobie teraz spokojnie pod blatem, a ja nie musiałabym zachodzić w głowę co zrobić. W efekcie mam długi blat z szafką na wszystkie przydasie łazienkowe i "stracha na wróble". Matura... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.09.2013 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 No kurcze, yokasta, nie wiem o co chodzi. Z ręką na sercu, dzisiaj zamieściłam wszystko, co przyszło. Sprawdzałam w komputerze, komórce, wszędzie, prawie pod stołem - nic nie ma. gajzo, my też mamy maleńką łazienkę - 2 m2 na 2,5 m2 - łazienka się pomniejszyła, ale warto było, bo tak jak piszesz, taka pralka to tylko strach na wróble . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.09.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Może coś u mnie jest nie tak, nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.09.2013 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Aniu, możesz mi wysłać tutaj na priva, zamieszczę (kopiuj-wklej), dla mnie to nie problem . Wszystko przyjmę na klatę, byle ktoś nie obrażał mojego syna (i mnie nie wyzywał). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.09.2013 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 gajzo, coś tam popełniłam, ale w tak małej łazience trudno zrobić jakiekolwiek foty . U nas pralka jest na wprost umywalki, przy prysznicu: http://img202.imageshack.us/img202/8207/sao0.jpg Pokaż swoją łazienkę, to może podpowiemy co zrobić z tą pralką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.09.2013 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Jezu, dopiero teraz widzę, że deszczownica potrzebuje potraktowania jakimś porządnym odkamieniaczem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts