yokasta 04.11.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Gatitta, a karmisz butlą czy piersią? Bo jak piersią to d3 do roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gatitta 07.11.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Gatitta, a karmisz butlą czy piersią? Bo jak piersią to d3 do roku . A jak mieszam? Karmię piersią ale dokarmiam w dzień Bebilonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.11.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Ilonka byłam na blogu, rozumiem , że zakup KA poczyniony :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.11.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Gattita, to nie wiem, na samej butli d3 się nie daje bo jest w mleku, ja podaję do roku bo potem wiosna i lato. Classic, słyszałam żeby w pochmurne dni kiedy sie z domu nie wychodzi podawac ale w sumie nie dopytałam o przedział wiekowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.11.2013 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Ilonka byłam na blogu, rozumiem , że zakup KA poczyniony :lol2::lol2: Chciałoby się . Na razie pooglądaliśmy na wystawie. Tyyyle kolorów - dla mnie to wyglądało jak cukiereczki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.11.2013 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 gatitta, my z jedzeniem nie mamy żadnych problemów, tylko z mlekiem - w ogóle nie toleruje butli.Doszło do tego, że nie chce pić nawet wody z butelki, podaję łyżeczką i łyka, ale nie będę przecież 3-4 x dziennie podawała w ten sposób mleka! Wszystko jest wtedy mokre, brudne i trwa to godzinami. Wolę zagęścić kleikiem ryżowym, ale boję się, że przekarmię dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.11.2013 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 classic, taki kubek dla dorosłych? Wiesz, że nie próbowałam? Mamy niekapka, ale Robert kompletnie nie wie, jak z niego pić - chyba jeszcze za mały. Też mi się wydaje, że on sobie w główce ubzdurał, że jest już duży, wszystko chce jeść łyżeczką, widzi, że my nie pijemy z butli. Do naszej butelki z wodą mineralną rwie się bardzo, a swoją małą po prostu wyrzuca. Dzisiaj spróbujemy z kubka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.11.2013 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 classic wypił. Trochę się bałam i on też nie wiedział, co robić (wypychał językiem na zewnątrz), ale pił, pił i nie chciał przestać . Tym razem kilka łyków, ale stopniowo będę podawała więcej, aż się nauczymy. U nas niekapek również jest świetnym gryzakiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 08.11.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Ilona, Doidy Cup może spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.11.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 O, a moj ciagnie niekapek i butelki i kubki i lyzeczka hahahah. Ilona, fajnie ze maly zalapal . Sa specjalne kubki dla niemowlakow chyba ale nie wiem bo nie probowalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gatitta 13.11.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Nie wiem czy Robert nie jest za mały,ale skoro próbowałaś mu dać niekapek,to może nie.. Ale polecam Ci niekapek "kubek pstryczek" Nuby. http://allegro.pl/nuby-kubek-pstryczek-niekapek-kolory-9907-i3644096936.html Moje dziecko nie umiało pić ze zwykłych niekapków z plastikowym ustnikiem,a to jest wynalazek cudowny i nic się nie wylewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.11.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Ilonko ja jak Agata polecam Ci sprobowac doidy cup - sama bede to raczej wprowadzac u Leny. A wit.d podajemy mimo karmienia mm bo dzieci maja bardzo duze zapotrzebowanie na ta wit.zwlaszcza teraz jak szaro buro i ponuro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.11.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Ja tylko przyszłam powiedzieć dzien dobry i że zakochałąm się w Twoim Blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.11.2013 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 emiranda, dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 21.12.2013 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 to ja też oficjalnie u Ciebie Ilonko, Bloga masz ZAJEFAJNEGO, foty profesjonale, te zbliżenia.... i te małe - po wielkopolsku "girki" do schrupania..... jak Ci sie udaje to złapac aparatem?? mistrzostwo, ja zawsze miałem z Polcią mojego kuzyna problem - straszny szałaput, tylko automat dawał radę....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.12.2013 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 to ja też oficjalnie u Ciebie Ilonko, Bloga masz ZAJEFAJNEGO, foty profesjonale, te zbliżenia.... i te małe - po wielkopolsku "girki" do schrupania..... jak Ci sie udaje to złapac aparatem?? mistrzostwo, ja zawsze miałem z Polcią mojego kuzyna problem - straszny szałaput, tylko automat dawał radę....... lolek, no nie daję rady . Pstrykam, pstrykam, z 20 zdjęć wyraźne jest jedno . Więc rada - pstrykać raz za razem albo automat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.12.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Ilonka jestem w szoku:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:, piękne pakujesz prezenty, to jest blog - pokazać coś jak samemu się to robi, a nie wkleić inspiracje z netu, to każdy potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.12.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 :yes::yes::yes::yes::yes: i później na 5 pintersestah to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.12.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 :d:d:d:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.12.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Niech ten świąteczny czas wypełni Wasze serca spokojem, miłością i nadzieją. Abyśmy w tych dniach odkryli to, co jest w życiu najważniejsze. Wesołych Świąt!!! http://img560.imageshack.us/img560/3750/r4zn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts