Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak urządzaliśmy mieszkanie w szeregowcu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...

Ilonko,

właśnie się dopatrzyłam na zdjęciach, że masz ekspres do kawy powyżej piekarnika w zabudowie. Też tak planowałam, ale ostatnio zastanawiałam się jak dodaje się kawę i wodę. Pan w sklepie pokazywał mi, że cały ekspres się wysuwa na takich prowadnicach. To chyba nie jest za wygodne. Mamy kranik z tyłu przygotowany, ale podobno ten model nie ma podłączenia i wodę trzeba wlewać. Prawda to? Widzę, że piekarnik macie dość nisko - napiszesz mi na jakiej wysokości są oba sprzęty? No i napisz czy polecasz tą kawiarkę. Jej cena jest :sick: i nie wiem czy biorąc wszystko razem pod uwagę nie lepiej szukać innego rozwiązania.

• 2 weeks później...

O kurcze. Ale zaległości.

Sorki dziewczynki, nie wiem, jak to przeoczyłam :hug:.

Flawia, zerknę w piwnicy, to może dokopię się nazwy, bo teraz zupełnie nie pamiętam :no:. Wiem, że tej samej firmy ma Efilo w białej (limonkowej) łazience, ale co to jest? Coś na "A"? Może ktoś poratuje?

panno migotko, kawiarka jest super, ale masz rację, to nalewanie wody co kilka kaw jest upierdliwe. Ubolewamy z mężem, że nie mamy sprzętu, który można bezpośrednio do wody podłączyć :bash: (jeśli taki istnieje w rozsądnej cenie - bierz). Choć ogólnie - polecam, kawa pycha, czyści się łatwo i szybko, wodę też szybko się nalewa, ogólnie mało obsługi, ale jak każda kawiarka - trochę tej obsługi wymaga. Piekarnik zaczyna się 45 cm od podłogi, a kawiarka 104.

Flawia, zerknę w piwnicy, to może dokopię się nazwy, bo teraz zupełnie nie pamiętam :no:. Wiem, że tej samej firmy ma Efilo w białej (limonkowej) łazience, ale co to jest? Coś na "A"? Może ktoś poratuje?

Ilona, chyba znalazłam (po nitce do kłębka ;)), to Aparici Marlate? http://www.aparici.com/producto2.php?serie=MARLATE

Cześć Ilona,

jestem u Ciebie pierwszy raz, chociaż widuję Cię na różnych wątkach. :)

W sumie to już się urządziłaś, ale mnie spodobał się blog. Nie wchodzę na blogi parentingowe, bo nic tam dla siebie nie znajduję (nie mam dzieci), ale ten Twój jest naprawdę fajnie pisany. Masz lekkie pióro. Będę sobie zaglądać:) Masz moje "lubię to"

Ilona, chyba znalazłam (po nitce do kłębka ;)), to Aparici Marlate? http://www.aparici.com/producto2.php?serie=MARLATE

Tak, tak, Aparici Marlate :yes:, dokładnie! Te płytki z kwiatkami i paskami są bardzo fajne, bo niby nie ma zdobień, a są - wszystko zależy od tego, jak pada światło :yes:.

Magda 34 :hug: :hug: :hug: - dziękuję za tyle miłych słów!

Zalajkowałam to już będę na bieżąco. Podoba mi się blog bo są ładne zdjęcia, teksty nie są przydługie, napisane ładną, poprawną polszczyzną. Miło też podpatrzeć jak zajmujesz się synkiem :yes: I jest temat, który mnie osobiście interesuje. ;)

• 4 weeks później...