nemi 15.04.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Dziewczyny "fachowcy" to jest specyficzna grupa zawodowa. Jakbym ja w swojej firmie zrobiła coś tak jak ci, co robili moją łazienkę (za kupę kasy zresztą), to bym się nawet nie zdążyła przedstawić, a już by mnie wylali. Ale faktem jest to co pisała reni - tacy ludzie mają po prostu różnych zleceniodawców, więc im za bardzo nie zależy. Spierniczą jedną łazienkę (jedne meble, itp) to będzie następna - co najwyżej innemu klientowi nie poda się namiarów na poprzedniego, coby sobie nie sprawdził. A takie 1-osobowe firmy zwykle ciężko też w sieci zlokalizować, żeby jakieś opinie poczytać. Ehh... i tak nic się z tym nie zrobi, więc chyba po prostu trzeba to zaakceptować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.04.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Ojej Ilonko przykro mi z ta kuchnia Widze, ze w przebojach z kuchnia nie jestem sama - ale co tam damy rade, jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.04.2011 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Ja się tylko boję, że jak będą to demontować (trzeba zdjąć wszystkie górne szafki i z powrotem je przybić) to narobią jeszcze większych szkód w końcu to lakier, który łatwo się rysuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.04.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 po tym demontażu żarówka w ręce , szmatka i oglądaj, ja nie zartuje, mi montowali cokoły i porysowali dwie szuflady ale tak że cały lakier zdrapali, cokoły ze stali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.04.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 A masz rację Reni - nie chcę mieć potem problemów, że zauważę coś po wyjściu monterów i powiedzą mi, że sama to zrobiłam w ciągu 4 miesięcy użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.04.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 A masz rację Reni - nie chcę mieć potem problemów, że zauważę coś po wyjściu monterów i powiedzą mi, że sama to zrobiłam w ciągu 4 miesięcy użytkowania. dokładnie tak powiedzą, a lakierowanie frontu na własny koszt drogie, mi powiedzieli 100 zł za szt, ale wyjscia nie miałam i oddałam, na dziś 2 fronty zabrali do lakierowania bo sami porysowali a dwa cholera ja musiałam i też zabrali więc połowa kuchni ma przezroczyste szuflady, he,he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.04.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Ojej, to widzę, że faktycznie masz przeboje z kuchnią Jednym słowem - niewesoło Trzymam kciuki, żeby do świąt wszystko było dopracowane na tip-top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 ja też trzymam kciuki- tylko te tip-top kojarzy mi się z tym moim cholerstwem tip-on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.04.2011 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 ja też trzymam kciuki- tylko te tip-top kojarzy mi się z tym moim cholerstwem tip-on Choć ja też - kiedy pisałam to zdanie - miałam takie skojarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 16.04.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 troche sie zaczynam obawiac tego lakieru - serio AŻ TAK łatwo go porysować ? kurcze testuje próbnik bo mam go w domu na własność i nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.04.2011 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 troche sie zaczynam obawiac tego lakieru - serio AŻ TAK łatwo go porysować ? kurcze testuje próbnik bo mam go w domu na własność i nie jest źle Za dnia żadnych rys nie widzę. Ale mam mocne światło puszczone akurat na fronty i jak je zapalę, to wieczorami rys jest całkiem sporo Oczywiście widzę je dopiero, jak przyłożę nos do frontu - z normalnej odległości (powiedzmy 1 metra) są niedostrzegalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.04.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 upss Ilonka pewno cały weekend upieksza swój ogródek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.04.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Oj, niestety Reni, weekend spędziłam pod kołdrą, bo dopadło mnie choróbsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.04.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 u ,to życzę szybkiego powrotu do zdrowia, ale nie masz czego żałować, zakładam że za ciepło w Poznaniu przez weekend nie było, bo u mnie niby ciepło ale mocno wiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.04.2011 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Właśnie tego potrzebuję - szybkiego powrotu do zdrowia Nie wiem, co się dzieje, ale od początku roku (jakiś wyjątkowo pechowy ten 2011), co dwa tygodnie choruję na gardło, migdałki, mam kaszel i stan podgorączkowy. Może to te nagłe zmiany temperatur (wychodzę z domu - mróz, wracam - 20 stopni na plusie)? Jutro sądny dzień - montują nam meble w salonie Obym jeszcze bardziej się od tego nie pochorowała Będzie dobrze, będzie dobrze...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.04.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 no to jutro bezwzględnie wieczorkiem proszę o zdjęcia, a powiedz mi Ilonko odzyskaliście kasę z tego pałacyku ,który spłonął? pytam tak z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.04.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Cześć dziewczynki Ilonko zdrówka życzę i na foty jutro liczę ps W sobotę też pyknęłam parę możecie sobie obejrzeć tam gdzie zawsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.04.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 MarJel, już lecę Ale Ci się ładnie zrymowało Reni, kasy ni widu, ni słychu, ale wystąpiliśmy do sądu Z tego, co się orientowałam, nie tylko my, bo ludzie utopili tam całe kwoty na wesele, nie tylko zaliczki (niektórzy po 15-20 tys. - masakra jakaś). Fotki będą, o ile efekt mnie niemile nie zaskoczy - zwłaszcza te wyspreyowane kontakty (Reni wie, o czym mowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.04.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 MarJel Fotki będą, o ile efekt mnie niemile nie zaskoczy - zwłaszcza te wyspreyowane kontakty (Reni wie, o czym mowa) Ja też wiem już pod czytałam, jak to sie mówi -jest ryzyko jest zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.04.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Na próbę wymalowaliśmy jeden kontakt - kolor to strzał w dziesiątkę, pytanie tylko jak długo się będzie trzymał Chyba zaryzykujemy MarJel, ja jednak będę nieugięta - kiedy własna galeria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts